petr35 píše:Funguje vám přihlášení do esp v gettyimages??? Mě to hází error, když jsme jim napsal asi před 3 týdny, tak napsali, že se omlouvají, že to ještě bude chvíli trvat, než budou funkční všechy účty. A stějně se tam nepřihlásím ani po restartu hesla, furt to píše error a když jsem jim to napsal minulý týden, tak ani neodpoví. Vám to vše funguj co jste byli na Istocku???
Mne nefunguje uz asi 10 dni. Pouzivam Google Chrome. V Opere je vsetko O.K. To iste robilo zaciatkom februara asi par dni, potom to zacalo zas fungovat.
Ked som teraz pisal Ticket, odpovedali mi, nech vycistim cache a cookies, ale nepomohlo.
Takze moj nazor je, ze tam este stale maju pekny bordel po prechode na novy system. Statistiky su otrasne. Jedine co funguje je, ze vidim, kolko sa predalo do ktorej krajiny, co mi je vazne na hovno. Je smutne, ze tak velka firma ako Getty to nevie urobit poriadne a rychlo. Pritom statistiky cez Stock Performer su ovela prehladnejsie, dokonca aj s nahladmi fotiek, ktore sa predali...takze ako je mozne, ze tretia strana to vie urobit a samotne Getty nie???
Normalne nechapem...