Výdělky na iStock

Re: Výdělky na iStock

Příspěvekod Anika » 1. listopad 2014 08:04

Mě ten samý den jako vám naskočilo cca 8 dolarů, nenašla jsem ale kde (ale nebyl to prodej za říjen)
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod IM_foto » 1. listopad 2014 09:12

Diky za reakce, tak bud je to chyba vyjimecna, nebo to proste chyba neni, ackoli na to bych nevsazel... :shock:
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod Hollygraphic » 1. listopad 2014 10:17

Nevidím tam nic zvláštního partnerské prodeje za září se mi přičítali už někdy kolem 10. října a není tam žádný zvláštní výkyv. Minulý rok jsem vracel asi 700 dolaru .)
Logo & identity designer/vladimirholan.cz
Hollygraphic

Reputace: +7

Příspěvekod IM_foto » 1. listopad 2014 18:46

Holly - ano, me se taky vydelky z partneru pripocetly jiz v prvni pulce mesice, ale pak najednou z niceho nic par dni pred koncem mesice priskocily tyhle hausnumera... :/
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod Jirik » 2. listopad 2014 10:12

Jestli ona to nebude nějaká krátkodobá spekulace od společnosti, určená akcionářům. A pak účelný pokles odlifruje lidem pár dalších penízků z kapes, když se vše vrátí do normálu.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod ahas » 3. listopad 2014 09:46

IM_foto, mel jsem taky ty hausnumera ze dne na den a to zhruba odpovida velkym vykyvum v jednotlivych dnech ve statistice partneru.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod weyo » 5. listopad 2014 16:47

Pozdravujem...nemám vela času čítať forum,ale prosím o jednoduché vysvetlenie čo znamenaju tie sumy v predajoch no a samozrejme mi nesedí celková suma,,viem že sa tu niečo rieši ale zdá sa mi nadmerne vysoká suma zostatku,občas sa zaktualizuje ale kedže som na Istocku nový moc tomu unerozumiem.Dakujem za vysvetlenie
Prikladám link:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 5704_o.jpg
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod Anika » 5. listopad 2014 18:26

Ty ceny za prodeje odpovídají tomu, co tam mám i já, to se mi zdá normální. Jestli Ti nesedí celková suma, nepřehlédl jsi partnerské prodeje za září, které se připisovaly v říjnu? Ty se v tomto přehledu prodaných obrázků nezobrazují, jen ve statistice.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod weyo » 5. listopad 2014 21:32

Anika dakujem...budem to sledovať
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod Petr » 6. listopad 2014 09:34

weyo píše:Pozdravujem...nemám vela času čítať forum,ale prosím o jednoduché vysvetlenie čo znamenaju tie sumy v predajoch no a samozrejme mi nesedí celková suma,..
Prikladám link:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 5704_o.jpg

Sloupeček Royalties udává pouze výdělky za normální prodeje (za kredity). Nejsou v tom zahrnuté partnerské prodeje, ani předplatné. Když na to klikneš, tak se dostaneš na podrobnější statistiku daného obrázku. Tam je údaj Total royalties, což je součet partnerských a klasických prodejů, ale pořád jim tam chybí předplatné :-)
Je to tím, že používají mnoho let stejný systém, ale před rokem a něco přidali partnerské prodeje a před půl rokem předplatné. Stránky tomu nepřizpůsobili, tak je v tom bordel.
Petr

IP: 89.176.126.2xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na iStock