Právě je 18. červen 2026 02:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Dopady Brexitu na fotobanky

Co přesně znamená Brexit pro fotobankéře? Jestli se nepletu, tak fotobanky v UK tímto přestávají být v EU, takže se měněj pravidla. Jak je to s fotobankama v rámci Commonwealthu?
Read more : Dopady Brexitu na fotobanky | Zobrazení : 17235 | Odpovědi : 28 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Hacknutý účet na iStock

Rád bych přidal čerstvou informaci ohledně hacknutí účtu na iStocku.
Před cca měsícem jsem zjistil, že se nemohu přihlásit ke svému účtu na iStocku a že mi nepřišla výplata za dubnové provize, která měla přijít před koncem května (hodně stovek dolarů). Bohužel až do dnešního dne mi díky fatální neschopnosti zákaznické podpory nebyl nikdo z IS schopen dát jakoukoliv jinou radu, než že si mám v prohlížeči vymazat cookies. Na mé odpovědi, že se nemůže ...
Read more : Hacknutý účet na iStock | Zobrazení : 11644 | Odpovědi : 18 | Fórum : iStock

Nejvýdělečnější videobanka?

Dlouho nebyla anketa, že? Pokud vaše best banka přes video není v seznamu můžete jí uvést v příspěvku. Případně, kdyby jste to chtěli nějak rozvést, téma je k dispozici.
Můj favorit přes videa jsou Pond a Shutter. :)
Read more : Nejvýdělečnější videobanka? | Zobrazení : 7512 | Odpovědi : 9 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Synfig Studio - Open Source Animátor

Zakladám vlákno, kde môžeme pokračovať v konverzácii o Synfig Studiu a kde môže admin prípadne premiestniť príspevky o Synfig Studiu z témy "K čemu je na fóru lajkování?!"
http://forum.fotobanky.cz/vseobecna-fot ... t2014.html
Read more : Synfig Studio - Open Source Animátor | Zobrazení : 4579 | Odpovědi : 4 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Subory v rar v povodnom stave

Ahojte potrebujem pradit. Mam subor s viacerimi zlozkami s grafikou a potrebujem si ich skopirovat do druheho pc ale tak aby sa mi nezoradili podla abecedy ale presne tak ako ich mam zoradene v prvom pc. Skusal som ich aj zabalit do rar-u ale nepomohlo. Viete mi niekto s tymto pomoct. Dik moc. :)
Read more : Subory v rar v povodnom stave | Zobrazení : 3043 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kredity na Fotolia

Ahoj, chtěla bych se zeptat proč např na fotku velikosti M dostanu 0.9 kreditu a za fotku XL dostanu 0,20. :) Potom bych taky ráda věděla kde se dají ty kredity přeměnit na peníze ( jaká je to záložka) :D a kolik kreditů potřebuji abych si peníze mohla poslat na účet. A poslední 1 kedit = kolik kč? ...
Read more : Kredity na Fotolia | Zobrazení : 3750 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Fotolia - snižování počtu fotografií

Mám dotaz k fotobance Fotolia. Dnes jsem měl v portfoliu 681 fotografií a najednou přišlo 10 emailů s očividně staršími fotkami, že je zamítaj a počet v portfoliu se snížil na 671 fotografií. Ještě jsem si toho nevšimnul a asi se to děje. Máte s tím nějaké zkušenosti? :)
Read more : Fotolia - snižování počtu fotografií | Zobrazení : 2486 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Video vytvořené pomocí PowerPointu

Zdravím, udělala jsem jeden pokus. Vzpomněla jsem si, že prezentační program PowerPoint, který asi většina z vás má na počítači v rámci kancelářského balíku MS Office, obsahuje také nástroje na vytváření animací. Přímo z PowerPointu lze pak uložit animaci jako HDD video MP4 a následně pomocí konvertoru převést do souboru MOV (PP tvrdošíjně produkuje 30,30 snímků/s, při konverzi nastavím na 30 sním/s). Udělala jsem pár pokusných vlašťovek, které jsem minulý týden nahrála na fotobanky. Vše ...
Read more : Video vytvořené pomocí PowerPointu | Zobrazení : 3575 | Odpovědi : 2 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Fotografie ze 4K videa

Zdravím kolektiv. Přicházím s jednou technologickou otázkou. Vzhledem k tomu že fotografie je můj koníček, sem tam jako "vedlejšák" vedle vektorů hodím něco fotobankám, byl jsem svou švagrovou požádán o pomoc s výběrem nového foťáku (kompaktu).

Narazili jsme na fotografie ze 4K videa. Ona má psy a očekává, že si je bude natáčet na 4K video a z nich si bude "cucat" pěkné fotografie.

Podle mě je to technologicky nemožné. Jestliže to natáčí 30fps, to ...
Read more : Fotografie ze 4K videa | Zobrazení : 4360 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Odmítnutí kvůli copyrightu

Zdravím! Jsem ve fotobankách nováček, dělám to teprve měsíc, zatím aktivně jenom na Shutterstocku, výdělek 5,5 dolaru. Toliko k představení. Bohužel, můj první post bude somrování o pomoc. Postoval jsem včera tenhle obrázek: Obrázek
Byl odmítnut kvůli copyrightu. Původně jsem myslel že jim vadí ikonka wifi a smartphonu, tak jsem to předělal, ale furt stejný výsledek. A ať hledám, jak hledám, nenacházím na něm nic co by něčí práva porušovalo (ano, četl jsem jejich blog ...
Read more : Odmítnutí kvůli copyrightu | Zobrazení : 6918 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817