Právě je 3. srpen 2026 18:57

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

SS- ftp problém

Založil jsem si ftp na SS ale ne v Total Comanderu, ale klasika ve Win Průzkumníkovi. Po zadání FTP adresy a mailu se chci připojit k dané ftp složce a vyskočí mi hláška "nelze rozpoznat název nebo adresu serveru"

Přitom když tu stejnou ftp adresu zadám do prohlížeče tak vše šlape. V nastavení IE mám zaškrtnuté Povolit zobrazení složek serverů FTP (mimo aplikace Internet Explorer)

Nevíte kde je chyba? Díky
Read more : SS- ftp problém | Zobrazení : 2038 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock payment

Cafte kamarati prisiel aj vam zo Shuttru tento e-mail?

Due to the Independence Day holiday in the United States on July 4, Shutterstock will observe a modified payout schedule for June payouts.

June payouts will start processing after the holiday, on or around Tuesday, July 5. If you are eligible for a payment, you’ll see your earnings reset to $0. You will receive an e-mail from Shutterstock later that week. You will still receive your ...
Read more : Shutterstock payment | Zobrazení : 2530 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Reference image

Jak mám nahrát referenční foto k věcem typu siluety vyfotošopované z normální fotky? Mám to dát jako property release a do té kolonky "Name" napsat sebe jako autora fotky?
Read more : Reference image | Zobrazení : 2447 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Focení lidí (modelů)

Ahoj, chtěla bych se zeptat holedně focení lidí, spíše 1 modelu / modelky :) Ráda fotím lidi a některým známým by vůbec nevadilo kdybych je dala na fotobanky :) Jen mě zajímá jestli si můžu stáhnout smlouvu např z 123rf a použít ji na další fotobanky (SS,Fotolia atd. :) ) Nebo ...
Read more : Focení lidí (modelů) | Zobrazení : 5290 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Dopady Brexitu na fotobanky

Co přesně znamená Brexit pro fotobankéře? Jestli se nepletu, tak fotobanky v UK tímto přestávají být v EU, takže se měněj pravidla. Jak je to s fotobankama v rámci Commonwealthu?
Read more : Dopady Brexitu na fotobanky | Zobrazení : 17963 | Odpovědi : 28 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Hacknutý účet na iStock

Rád bych přidal čerstvou informaci ohledně hacknutí účtu na iStocku.
Před cca měsícem jsem zjistil, že se nemohu přihlásit ke svému účtu na iStocku a že mi nepřišla výplata za dubnové provize, která měla přijít před koncem května (hodně stovek dolarů). Bohužel až do dnešního dne mi díky fatální neschopnosti zákaznické podpory nebyl nikdo z IS schopen dát jakoukoliv jinou radu, než že si mám v prohlížeči vymazat cookies. Na mé odpovědi, že se nemůže ...
Read more : Hacknutý účet na iStock | Zobrazení : 12158 | Odpovědi : 18 | Fórum : iStock

Nejvýdělečnější videobanka?

Dlouho nebyla anketa, že? Pokud vaše best banka přes video není v seznamu můžete jí uvést v příspěvku. Případně, kdyby jste to chtěli nějak rozvést, téma je k dispozici.
Můj favorit přes videa jsou Pond a Shutter. :)
Read more : Nejvýdělečnější videobanka? | Zobrazení : 7766 | Odpovědi : 9 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Synfig Studio - Open Source Animátor

Zakladám vlákno, kde môžeme pokračovať v konverzácii o Synfig Studiu a kde môže admin prípadne premiestniť príspevky o Synfig Studiu z témy "K čemu je na fóru lajkování?!"
http://forum.fotobanky.cz/vseobecna-fot ... t2014.html
Read more : Synfig Studio - Open Source Animátor | Zobrazení : 4727 | Odpovědi : 4 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Subory v rar v povodnom stave

Ahojte potrebujem pradit. Mam subor s viacerimi zlozkami s grafikou a potrebujem si ich skopirovat do druheho pc ale tak aby sa mi nezoradili podla abecedy ale presne tak ako ich mam zoradene v prvom pc. Skusal som ich aj zabalit do rar-u ale nepomohlo. Viete mi niekto s tymto pomoct. Dik moc. :)
Read more : Subory v rar v povodnom stave | Zobrazení : 3200 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kredity na Fotolia

Ahoj, chtěla bych se zeptat proč např na fotku velikosti M dostanu 0.9 kreditu a za fotku XL dostanu 0,20. :) Potom bych taky ráda věděla kde se dají ty kredity přeměnit na peníze ( jaká je to záložka) :D a kolik kreditů potřebuji abych si peníze mohla poslat na účet. A poslední 1 kedit = kolik kč? ...
Read more : Kredity na Fotolia | Zobrazení : 3866 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854