Právě je 17. červen 2026 22:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Zoner Photo Studio 17 PRO - efekt Cartoon

při aplikování tohohle efektu na produktovou fotku vznikají docela pěkné ilustrace, nevím ale jestli je mohu nahrát na fotobanky (samozřejmě původní fotka je má).
cartoonmacarons1.JPG
Read more : Zoner Photo Studio 17 PRO - efekt Cartoon | Zobrazení : 3324 | Odpovědi : 3 | Fórum : O focení

Microstockr

Microstockr Pro teď nabízí stažení beta verze zdarma http://microstockr.com/microstockr-pro
Read more : Microstockr | Zobrazení : 27168 | Odpovědi : 18 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Jak nahrát své portfolio na Alamy

Tak jsem se dnes zaregistroval na Alamy, nahrál první čtyři fotky, schválili mi je a můžu nahrávat dál.
Fotografiiím jsem přidal klíčová slova a chce to po mě zadat licenci, nevíte co zadávat RF Royalty Free, nebo RM Rights Managed . Tohle jsem našel na webu a moc z toho nejsem rozumný.
As a photographer you retain the copyright and Alamy just licenses your stock images for customers to use.
There are two license types ...
Read more : Jak nahrát své portfolio na Alamy | Zobrazení : 10316 | Odpovědi : 2 | Fórum : Macrostock fotobanky

asi další křeč :)

Zdravím všechny úspěšné i méně úspěšné, zkušené i začínající fotobankéře..

Po delší době mě zase dostihl ten pocit, že bych si nějak finančně měl přilepšit a čím jiným než kreslením, když už tak trochu kreslit umím..

Již před časem jsem měl takové "nápinky", ale bohužel jsem nedokázal být v tvorbě konzistentní a ze zdravotních důvodů jsem nedokázal dlouhodoběji sedět u PC a tvořit.

Bohužel můj zdravotní stav stále není ok a tím pádem nejsem schopen ...
Read more : asi další křeč :) | Zobrazení : 13430 | Odpovědi : 22 | Fórum : Shutterstock

IPTC přes web rozhraní nebo FTP?

IPTC vkládám jen do JPEG, do EPS předpokládám, že nemusím.... Můžu soubory opatřené IPTC nahrávat i přes web rozhraní nebo jen ftp?
Read more : IPTC přes web rozhraní nebo FTP? | Zobrazení : 2958 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

W-8BEN - Part 3

Zdravím, všude jsem Tax form vyplnil (podle návodů zde na stránkách) jen u 123rf mi není jasný proč mám v Part III zaškrtnout volbu "Notional Principal Contracts", když u všech předchozích FB jsem tuto možnost měl vynechat?

http://fotobanky.cz/taxform-123rf
Read more : W-8BEN - Part 3 | Zobrazení : 3804 | Odpovědi : 0 | Fórum : 123rf

Nazapočítavanie slov

Dobrý deň posielam si na shutterstock mojich prvých 10 fotiek a mám problém s popisom a klučovými slovami. vôbec sa mi nezapočítavajú. Ja som myslela že sa klúčové slová majú oddeľovať čiarkou Kde robím chybu ?
Read more : Nazapočítavanie slov | Zobrazení : 9367 | Odpovědi : 16 | Fórum : Shutterstock

Inaccessible Vector Objects

SS my vyhodil několik sad vektorů pro: Inaccessible Vector Objects -- Sublayers are required to be unlocked and/or vector needs to be expanded.

Přičemž podobné vektory (vše je stejné jen ořezané v jiné ořezové masce - barevné nápisy, obrázky atd.) mi před tím vzal v pohodě, koukala jsem jestli tam není nějaká chyba ale:
vrstvy zamčené nemám
není tam pattern který by potřeboval rozložit
ani nic jiného co by bylo potřeba rozložit jsem nenašla
ilustace ...
Read more : Inaccessible Vector Objects | Zobrazení : 7047 | Odpovědi : 10 | Fórum : Shutterstock

Poor lighting

Ahoj, na fotobance jsem teprve týden, zatim sedm fotek. Snažím se teď víc nahrávat, ale plno fotek mi zamítli z důvodu: Poor Lighting--Image has exposure issues, unfavorable lighting conditions, and/or incorrect white ba.... Mám nově ateliérová světla a fotím jen s nimi. Ze začátku jsem ty fotky asi moc přesvětloval, tak jsem teď tedy ubral a stejný problém přetrvává se zamítnutím...nevíte někdo co s tím ?
Read more : Poor lighting | Zobrazení : 14463 | Odpovědi : 25 | Fórum : Shutterstock

prvních 10 ilustrací

Zdravím,

Chystám se nahrát na SS svých prvních 10 ilustrací, jen mi není jasné jestli mám nahrávat jak jpeg tak také eps zároveň, myslel jsem totiž že jim to tam nahážu v zipu, ale zip to nebere, tak mám klasika označit 20 souborů (10 jpeg + 10eps) a nahrát to tak?

Díky
Read more : prvních 10 ilustrací | Zobrazení : 5157 | Odpovědi : 8 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817