Právě je 17. červen 2026 19:05

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Danění přímů z fotobank

Zdravím,

nevíte, od jaké výše příjmů z fotobanek je nutné toto zahrnovat do daňového přiznání, když jsem jinak normálně zaměstnaná na smlouvu?
Já jsem to na netu nikde nedohledala.. a počítají se asi jenom příjmy, předpokládám, které dorazily na paypal a ne ty, které mám reálně vydělané na fotobance, ale nebyly převedeny na účet..

děkuju za všechny odpovědi!
Read more : Danění přímů z fotobank | Zobrazení : 169118 | Odpovědi : 306 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Můj Youtube channel :)

Čau čau čau :)

jsem pravidelný návštěvník tohoto fóra a každodenně si pročítám nové témata. Díky vám všem. Dáváte mi sílu dál na sobě pracovat....Fotobanky jsou super věc a jsem rád, že jsem tě našel Petře :) ... díky ti za vše!. .... Rozhodl jsem se tvořit i trochu jiným způsobem a to cestou Youtube....Nechci si dělat reklamu, ale ...
Read more : Můj Youtube channel :) | Zobrazení : 179772 | Odpovědi : 356 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nahrávání videa na Pond5

Nevím, jestli se mi vůbec někdy podaří nějaké video na Pond5 nahrát. Přes web to nefunguje a přes ftp se nedá připojit (ani přes alternativní). Je to běžné, nebo je to jen momentální záležitost?
Read more : Nahrávání videa na Pond5 | Zobrazení : 24323 | Odpovědi : 12 | Fórum : Pond5

Video - doba schvalování

Forky se schvalují poslední dobou docela rychle. Jak je to s videem? Teprve s tím začínám, tak nevím, jestli je šest dnů (a stále trvá) normální stav.
Read more : Video - doba schvalování | Zobrazení : 12727 | Odpovědi : 22 | Fórum : Shutterstock

Prodejnost nových obrázků na Shutterstocku

V diskuzi o novém fotobankovém průzkumu padl dobrý nápad na zajímavou statistiku:

Me osobne by zajimalo, jak jsou na tom ostatni s vydelky z novych veci
(Earnings from New Content na shutterstocku)
Ja osobne z toho moc nadseny nejsem, jelikoz je to z posledni 2 roky pouze 7-8% procent z overal earnings a za posledni 3 mesice dokonce jen 1%

Takže dávám do placu vlastní čísla:
Podíl nových výdělků za 3 měsíce - 1.6 ...
Read more : Prodejnost nových obrázků na Shutterstocku | Zobrazení : 21406 | Odpovědi : 37 | Fórum : Shutterstock

Adobe CC licencia

Ahojte mám takú otázku.. ak zaplatím 1 mesiac prenájmu Illustrátora, to čo vytvorím za ten mesiac a dám to na fotobanky, je legálne predávať tieto vytvorené obrázky aj už keď nebudem mať zaplatený na ďalší mesiac "prenájom"? Ďakujem
Read more : Adobe CC licencia | Zobrazení : 31279 | Odpovědi : 64 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Grafický tablet

Ahoj.
Přemýšlím a rozjímám, že bych si pořídil grafický tablet pro tvorbu v illustratoru.

Vzhledem k tomu, že nevím jestli mi vůbec používání tabletu "sedne", tak do něj nechci dát víc jak 3000 Kč.
Z toho důvodu a z toho co jsem se dočetl se mi asi nejvíc líbí Wacom Intuos Art Pen&Touch S.
Akorát se bojím jestli velikost S není příliš malá (monitor používám 25" Dell U2515 H).

Byly by nějaké rady, zkušenosti a ...
Read more : Grafický tablet | Zobrazení : 32208 | Odpovědi : 40 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

videoblocks.com

Chtěl bych se zeptat přispíváte někdo na http://www.videoblocks.com
Jak to tam jako funguje páč píšou že dávaj 100%. A maj tam nějaký dva druhy videí unlimited library a marketplace . Přepokládám že to je podobné jako prodej za sub a kredity ? A prodáváte má to cenu zkoušet ? Berou videa animace i Ae templáte ty asi žačnu zkoušet tak do měsíce 8-)
Read more : videoblocks.com | Zobrazení : 52071 | Odpovědi : 115 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

neakceptováno kvůli - Clipping Mask Issue

Co přesně mám chápat pod tímto:
Clipping Mask Issue -- Please apply clipping mask or edit EPS file to match JPEG crop.
přeložit si to umím (boužel jen za pomoci strýčka Google) a moc nechápu cože teda mám udělat aby se jim to líbilo O.o

A jeden takovej drobnej dotaz to co je na obrázku ( https://ctrlv.cz/U5n7 ) znamená zamítnutí všech 10ti vstupních vetorů? To jsem to asi pěkně ...
Read more : neakceptováno kvůli - Clipping Mask Issue | Zobrazení : 9158 | Odpovědi : 16 | Fórum : Shutterstock

RF nestíhá kontrolovat?

Zdravím, mám dotaz dzali se vám RF taky nevěnuje? Od začátku prosince mi tam vysí obrázky na kontrolu (Vánoční tématika :/ ), už jsem tam dala třetí várku obrázků (dávám je součesně na všechny fotobanky, abych na nějakou nezapoměla) a RF stále nereaguje :/
Za chvíli tam bude horda obrázků, které se nebudou chtít nikomu kontrolovat :D
Read more : RF nestíhá kontrolovat? | Zobrazení : 56380 | Odpovědi : 76 | Fórum : 123rf

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817