Právě je 3. srpen 2026 10:49

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Grafický tablet

Ahoj.
Přemýšlím a rozjímám, že bych si pořídil grafický tablet pro tvorbu v illustratoru.

Vzhledem k tomu, že nevím jestli mi vůbec používání tabletu "sedne", tak do něj nechci dát víc jak 3000 Kč.
Z toho důvodu a z toho co jsem se dočetl se mi asi nejvíc líbí Wacom Intuos Art Pen&Touch S.
Akorát se bojím jestli velikost S není příliš malá (monitor používám 25" Dell U2515 H).

Byly by nějaké rady, zkušenosti a ...
Read more : Grafický tablet | Zobrazení : 33211 | Odpovědi : 40 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

videoblocks.com

Chtěl bych se zeptat přispíváte někdo na http://www.videoblocks.com
Jak to tam jako funguje páč píšou že dávaj 100%. A maj tam nějaký dva druhy videí unlimited library a marketplace . Přepokládám že to je podobné jako prodej za sub a kredity ? A prodáváte má to cenu zkoušet ? Berou videa animace i Ae templáte ty asi žačnu zkoušet tak do měsíce 8-)
Read more : videoblocks.com | Zobrazení : 54960 | Odpovědi : 115 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

neakceptováno kvůli - Clipping Mask Issue

Co přesně mám chápat pod tímto:
Clipping Mask Issue -- Please apply clipping mask or edit EPS file to match JPEG crop.
přeložit si to umím (boužel jen za pomoci strýčka Google) a moc nechápu cože teda mám udělat aby se jim to líbilo O.o

A jeden takovej drobnej dotaz to co je na obrázku ( https://ctrlv.cz/U5n7 ) znamená zamítnutí všech 10ti vstupních vetorů? To jsem to asi pěkně ...
Read more : neakceptováno kvůli - Clipping Mask Issue | Zobrazení : 9627 | Odpovědi : 16 | Fórum : Shutterstock

RF nestíhá kontrolovat?

Zdravím, mám dotaz dzali se vám RF taky nevěnuje? Od začátku prosince mi tam vysí obrázky na kontrolu (Vánoční tématika :/ ), už jsem tam dala třetí várku obrázků (dávám je součesně na všechny fotobanky, abych na nějakou nezapoměla) a RF stále nereaguje :/
Za chvíli tam bude horda obrázků, které se nebudou chtít nikomu kontrolovat :D
Read more : RF nestíhá kontrolovat? | Zobrazení : 58310 | Odpovědi : 76 | Fórum : 123rf

Fotky z Tater

Zdravím,

nenajde se tu někdo kdo má nějaké profi fotky z Tater? Kamarád by si chtěl dát něco na zeď, jednalo by se o 1 - 2 kousky. Určitě by to nebylo zadarmo, ale sami víte jak se nákup jedné fotky na fb dokáže prodražit.

Díky za jakékoli info.
Read more : Fotky z Tater | Zobrazení : 6649 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

Živnost nebo autorský zákon?

Ahoj, jsem ještě studující, ale už mi bylo 26 let a v současné době nejsem v pracovním poměru. Je lepší nahlásit sam. výdělečnou autorskou činnost nebo založit živnost? Kromě fotobank bych chtěla dělat ještě něco jako copywriter - je to ale také pro am. firmu na podobném principu jako fotobanky. Ráda bych to nějak obojí dala buď pod tu autorskou činnost nebo pod živnost, ale nevím, co je v tomhle případě vhodnější. Někde jsem četla, ...
Read more : Živnost nebo autorský zákon? | Zobrazení : 17811 | Odpovědi : 30 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak vám jsou v poslední době prodeje na 123rf

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak vám jsou prodeje na této fotobance. Po krásném rozjezdu v září se to v říjnu a listopadu utlumilo na nějakých 8 prodejů za měsíc a vlastně od 18. listopadu jsem neměla ani jeden prodej.
Read more : Jak vám jsou v poslední době prodeje na 123rf | Zobrazení : 37230 | Odpovědi : 35 | Fórum : 123rf

Super rychlovka

Shutterstock
7:18 nahráno
7:28 schváleno
cca. 9:30 prodáno.....
Read more : Super rychlovka | Zobrazení : 4725 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Dubánci

Nevím, zda jste si všimli, čím se bavím poslední dva měsíce - lepením žaludů a vytvářením malých potvůrek - dubánků (mrkněte na jejich web či facebook ať jste v obraze). To je také důvod, proč jsem neměl čas přidat na web fotobank další užitečné články :)

Ale sezóna už končí a já ji završil vytvořením dubánčího kalendáře na příští rok s těmi nejlepšími fotografiemi. Pokud tedy ještě ...
Read more : Dubánci | Zobrazení : 20383 | Odpovědi : 20 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Co se zatím neprodalo... a je to škoda!

Odnož Keců v kleci - Inspiraci hledejte tady:
PandaWild píše:
Bananaboy píše:...Magická sila tohto fóra opäť zaúčinkovala. :)
Hrozí nebezpečí, že tu lidi začnou vypisovat seznamy všech věcí, které se jim ještě neprodaly.

Tak si postěžujte... co se Vám ještě neprodalo a je to vyloženě škoda? Co jste čekali, že bude bestseller, ale jenom paběrkuje? Na co jste hrdí, ale stále čekáte, že ten magický prodej přijde...?!
Read more : Co se zatím neprodalo... a je to škoda! | Zobrazení : 37843 | Odpovědi : 78 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854