Právě je 17. červen 2026 20:10

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotky z Tater

Zdravím,

nenajde se tu někdo kdo má nějaké profi fotky z Tater? Kamarád by si chtěl dát něco na zeď, jednalo by se o 1 - 2 kousky. Určitě by to nebylo zadarmo, ale sami víte jak se nákup jedné fotky na fb dokáže prodražit.

Díky za jakékoli info.
Read more : Fotky z Tater | Zobrazení : 6370 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

Živnost nebo autorský zákon?

Ahoj, jsem ještě studující, ale už mi bylo 26 let a v současné době nejsem v pracovním poměru. Je lepší nahlásit sam. výdělečnou autorskou činnost nebo založit živnost? Kromě fotobank bych chtěla dělat ještě něco jako copywriter - je to ale také pro am. firmu na podobném principu jako fotobanky. Ráda bych to nějak obojí dala buď pod tu autorskou činnost nebo pod živnost, ale nevím, co je v tomhle případě vhodnější. Někde jsem četla, ...
Read more : Živnost nebo autorský zákon? | Zobrazení : 16978 | Odpovědi : 30 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak vám jsou v poslední době prodeje na 123rf

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak vám jsou prodeje na této fotobance. Po krásném rozjezdu v září se to v říjnu a listopadu utlumilo na nějakých 8 prodejů za měsíc a vlastně od 18. listopadu jsem neměla ani jeden prodej.
Read more : Jak vám jsou v poslední době prodeje na 123rf | Zobrazení : 36182 | Odpovědi : 35 | Fórum : 123rf

Super rychlovka

Shutterstock
7:18 nahráno
7:28 schváleno
cca. 9:30 prodáno.....
Read more : Super rychlovka | Zobrazení : 4554 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Dubánci

Nevím, zda jste si všimli, čím se bavím poslední dva měsíce - lepením žaludů a vytvářením malých potvůrek - dubánků (mrkněte na jejich web či facebook ať jste v obraze). To je také důvod, proč jsem neměl čas přidat na web fotobank další užitečné články :)

Ale sezóna už končí a já ji završil vytvořením dubánčího kalendáře na příští rok s těmi nejlepšími fotografiemi. Pokud tedy ještě ...
Read more : Dubánci | Zobrazení : 19774 | Odpovědi : 20 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Co se zatím neprodalo... a je to škoda!

Odnož Keců v kleci - Inspiraci hledejte tady:
PandaWild píše:
Bananaboy píše:...Magická sila tohto fóra opäť zaúčinkovala. :)
Hrozí nebezpečí, že tu lidi začnou vypisovat seznamy všech věcí, které se jim ještě neprodaly.

Tak si postěžujte... co se Vám ještě neprodalo a je to vyloženě škoda? Co jste čekali, že bude bestseller, ale jenom paběrkuje? Na co jste hrdí, ale stále čekáte, že ten magický prodej přijde...?!
Read more : Co se zatím neprodalo... a je to škoda! | Zobrazení : 35810 | Odpovědi : 78 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Některé ilustrace nejdou dát do donate

Některé obrázky nemohu dát do donate, rf píše že obrázek s takovým číslem neexistuje. Přičemž číslo jsem přímo okopírovala.
Je možný že je třeba free (jsou to vážně ošklivé kousky, ani bych se nedivila) a jak to kdyžtak poznám?
Děkuju
Read more : Některé ilustrace nejdou dát do donate | Zobrazení : 12339 | Odpovědi : 9 | Fórum : 123rf

nejlepší banky na fotografie a grafiku ?

Ahoj začínam s bankama, už jsem na istock a shutterstock jaké jsou ty další nej ?:) Diky moc

A chci se zeptat zda li neexistuje program na tagy ?:) který vyplni to nej :) pořád to vyplnovat je fakt na rok vždycky. Díky moc A zdravim :)
Read more : nejlepší banky na fotografie a grafiku ? | Zobrazení : 5035 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahrání velkého množství na Fotolii

Zdravím všech,
doufám, že mi někdo poradí jak nahrát svoji tvorbu na Fotolii. Na sutter mam portfolio skoro 1000ks a asi by to chtělo nahrát i jinam. Ale jak těch 1000ks dost z počítače na Fotolii?
Za případné rady děkuji :mrgreen:
Read more : Nahrání velkého množství na Fotolii | Zobrazení : 6680 | Odpovědi : 5 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

dotazy pro drsňáky

Hoj lidi,
pročítám tu pročítám, sbírám info a protloukám se kupředu, mám pár novicových otázek, budu vděčný za pomoc

KEYWORDS
1) čím více slov tím lépe ?
2) co popisovat? případně co je důležitější (co dát na začátek) ?
technický popis co tam je: zelená, obloha, sluníčko, moře...
nebo abstraktní pojmy: dovolená, relax, pohoda...
nebo na co to půjde použít: logo, reklama...
3) lze zjistit, jaká slova se nejvíce hledají? jestli ano jak to zjistit? ...
Read more : dotazy pro drsňáky | Zobrazení : 18073 | Odpovědi : 33 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817