Právě je 17. červen 2026 15:15

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Pěkný den!
Jmenuji se Ellie a patřím k Pond5 bandě. Dříve jsem pracovala jako Photo Curator, dnes jsem součástí Customer Service týmu. V Pond5 jsme si všimli, že se tu na fóru občas diskutuje o tématu, které, pokud by se dostalo k nám, by se mnohdy dalo snadno vyřešit. Nebo bychom minimálně dokázali dodat potřebné a užitečné informace a rady. Proto jsme se rozhodli jít vám naproti a vzniká tato kolonka čistě jen pro Pond5, ...
Read more : Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví | Zobrazení : 323950 | Odpovědi : 655 | Fórum : Pond5

Nejde nahrávat na Bigstock

Od včerejška se mi nedaří nic nahrát na Bigstock (vektory). Z mnoha pokusů se ujaly pouze dnes dopolende 2 obrázky, jinak to vždycky skončí neúspěšně. Včera vůbec nic, ani jeden. Nahrávám přes web rozhraní, protože přes ftp se mi generovaly náhledy s mnoha chybami. Funguje to někomu?
Read more : Nejde nahrávat na Bigstock | Zobrazení : 65474 | Odpovědi : 61 | Fórum : Bigstock

Univerzalní MODEL RELEASE

Ahoj, existuje prosím nějaký univerzální model release, který akceptujou všechny nebo alespoň velké fotobanky? Abych pro každou fotku nemusela mít sto papírů. Díky moc
Read more : Univerzalní MODEL RELEASE | Zobrazení : 13365 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahrávání na 123rf

Dnes jsem nahrál editorial fotografie, při uploadu se mi zobrazila zelená fajfka, ale když jdu na další krok, tak fotografie na fotobance nahrané nemám, zkoušel jsem je nahrávat už 2x. Nevíte v čem je chyba?
Read more : Nahrávání na 123rf | Zobrazení : 172266 | Odpovědi : 275 | Fórum : 123rf

Připadají vám stránky 123rf přehledné?

Zdravím, chci se zeptat, jestli vám stránky této fotobanky připadají přehledné. Do dneška jsem si myslela, že tam od loňského léta nemám ani jedno stažení, protože nahoře vpravo se mi stále zobrazuje "Váš zůstatek = 0". Dneska mě jen tak napadlo kliknout na malinký odkaz dole na stránce v sekci Pro fotografy - Více. Tam jsem se proklikala na to, že přece jen něco, tedy zatím asi 13 USD. Nějak ale nevidím přehled, jaké obrázky ...
Read more : Připadají vám stránky 123rf přehledné? | Zobrazení : 46369 | Odpovědi : 36 | Fórum : 123rf

Focení s modely a modelkami

Zkoušel jste někdo najít si modelku (třeba na serveru http://fotopatracka.cz), domluvit se s ní, nafotit několik setů (žádné akty a glamour, ale spíše lifestyle, fotky v moderní kanceláři a podobně) a snímky pak prodávat ve fotobankách? T

Má tu s tím někdo zkušenost? Napadlo mě o tom napsat článek, tak hledám fotografy, kteří to zkusili a zajímaly by mě jejich názory a taky samozřejmě výsledné výdělky a praktické zkušenosti ...
Read more : Focení s modely a modelkami | Zobrazení : 10546 | Odpovědi : 15 | Fórum : O focení

Nulové dny

Zdravím, tak mi vrtá hlavou otázka, zda i jiní, zejména třeba dlouhodobější fotobankéři mají také dny, kdy se vůbec nic ani na jedné fotobance neprodá. Začátkem roku se mi docela začalo prodávat, ale teď ke konci března jen, jako když se tu a tam někdo strefí. A to není moc motivující :(
Read more : Nulové dny | Zobrazení : 30847 | Odpovědi : 68 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nahrávání VectorStock - to myslí vážně?

Zdravím fotobankéře.

Chtěl jsem začít nahrávat na VectroStock, ale asi to nebyl moc dobrý nápad. Prosím o radu co dělám špatně.
Při nahrávání po mě chtějí EPS soubor v zipu (pouze eps bez jpg), ok udělal jsem.
JPG soubor chtějí 400x380 - všechny vektory mám poměr stran 1:1, takže jsem udělal 380x380 a při uploadu mi to hlásí chybz, že to má být těch 400x380. To bych měl všechny JPG ořezat?

Díky za radu.
Read more : Nahrávání VectorStock - to myslí vážně? | Zobrazení : 8760 | Odpovědi : 10 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

cloud na zalohu

Cafte kamarati. Aky cloud pouzivate pre zalohu svojich illustracii a fotiek? Potreboval by som poradit. Aby som tam ulozil dost dat a najlepsie aby ma to nestalo nic :mrgreen: ( naco platit ked nemusim no nie). Sifrujete svoje data na cloude ak ano tak akym programom. Dakujem :)
Read more : cloud na zalohu | Zobrazení : 25660 | Odpovědi : 55 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Slávim

Možno si starší členovia, ktorí sem prišli z fóra mikrofotobanky.cz spomínajú, že tam bola jedna téma, kde sa písali dosiahnuté úspechy. Taká téma mi tu trochu chýbala, tak ju zakladám. Sem môžete písať svoje ciele, medzníky, úrovne, ktoré ste na fotobankách dosiahli a pochváliť sa s nimi.

Tak začnem ja. Včera večer som konečne prekročil 2500 downloadov na Vectorstocku a postúpil som na úroveň SILVER! Toto ale trvalo! 4 roky a dva mesiace. ...
Read more : Slávim | Zobrazení : 854321 | Odpovědi : 2391 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48565 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817