Právě je 3. srpen 2026 00:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Editorial

Ahoj, prosím můžete mi nějak jasně popsat jak označt editorial ? (je to můj první pokus o editorial)

jedná se i fotku lidí na trhu dala jsem do titulku: název města, země - měsíc den, rok : lidé na trhu

a do kw prostě normální slova

takhle jsem to pochápla z jejich návodu na netu

a zamítnuto z důvodu
Editorial Designation -- In order for this image to be reviewed correctly, resubmit it designated as ...
Read more : Editorial | Zobrazení : 39645 | Odpovědi : 68 | Fórum : Shutterstock

K čemu jsou Public sets?

Ahoj,
prostě jsem to tady nikde nenašla :/. Je to k něčemu důležité? :?:
A taky bych se ještě chtěla zeptat, kde najdu podle kterého kw byla ilustrace prodána. :))
Děkuji
Read more : K čemu jsou Public sets? | Zobrazení : 4699 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

predaje na istock

Ahoj,
chcela by som sa spýtať či je normálne, že na istocku samotnom nemám vôbec žiadne predaje, ale partnerských ich mám dosť veľa? :-) príde mi to trochu zvláštne :-)
Read more : predaje na istock | Zobrazení : 28077 | Odpovědi : 43 | Fórum : iStock

Slovenské EIN Po Tax Interview - Funguje !!!

Konečne teraz dorazila provízia na Pay Pal a po zhliadnutí na Payout Report je konečne daňová zrážka velká nula...Oplatilo sa čakať :-)
Read more : Slovenské EIN Po Tax Interview - Funguje !!! | Zobrazení : 5548 | Odpovědi : 6 | Fórum : iStock

tax center

dneska mi přeišel mejl o zaslání daňového formuláře - má s tím někdo zkušenost?
Read more : tax center | Zobrazení : 64959 | Odpovědi : 34 | Fórum : 123rf

vaše zisky na Alamy

Môžem sa tak trošku drzo spýtať koľko máte na Alamy fotiek a aké máte pri tom portfóliu zárobky ? Práve som tam začala. Som na fotobankách už pár mesiacov, ale chcela som skúsiť niečo, kde sa môžu pošťastiť aj väčšie zárobky bez toho aby som mala v portfóliu 1000+ (myslím, že to je napríklad na SS taká hranica odkedy idú aké také príjmy). :-)
Zatiaľ mi vzali ...
Read more : vaše zisky na Alamy | Zobrazení : 36636 | Odpovědi : 22 | Fórum : Macrostock fotobanky

Úprava fotek - outsorcing

má někdo zkušenosti co se týče outsorcingu (zaměstnání někoho šikovného na úpravu fotek (indie atd .. )
Read more : Úprava fotek - outsorcing | Zobrazení : 22615 | Odpovědi : 26 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Nejde se přihlásit na Istock

Má někdo další stejný problém?
Na microstockgroup.com už to taky někdo hlásí, tak doufám, že problém není v mém přijímači, teda.... :roll:
Read more : Nejde se přihlásit na Istock | Zobrazení : 4602 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Pěkný den!
Jmenuji se Ellie a patřím k Pond5 bandě. Dříve jsem pracovala jako Photo Curator, dnes jsem součástí Customer Service týmu. V Pond5 jsme si všimli, že se tu na fóru občas diskutuje o tématu, které, pokud by se dostalo k nám, by se mnohdy dalo snadno vyřešit. Nebo bychom minimálně dokázali dodat potřebné a užitečné informace a rady. Proto jsme se rozhodli jít vám naproti a vzniká tato kolonka čistě jen pro Pond5, ...
Read more : Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví | Zobrazení : 337657 | Odpovědi : 655 | Fórum : Pond5

Nejde nahrávat na Bigstock

Od včerejška se mi nedaří nic nahrát na Bigstock (vektory). Z mnoha pokusů se ujaly pouze dnes dopolende 2 obrázky, jinak to vždycky skončí neúspěšně. Včera vůbec nic, ani jeden. Nahrávám přes web rozhraní, protože přes ftp se mi generovaly náhledy s mnoha chybami. Funguje to někomu?
Read more : Nejde nahrávat na Bigstock | Zobrazení : 67196 | Odpovědi : 61 | Fórum : Bigstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48609 • Celkem témat 1309 • Celkem členů 854