Právě je 17. červen 2026 17:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Smazání snímku na Bigstock

Zdravím, nemůžu najít možnost, jak smazat jednotlivý schválený snímek na Bigstock. Poradí někdo? Díky
Read more : Smazání snímku na Bigstock | Zobrazení : 37373 | Odpovědi : 24 | Fórum : Bigstock

Evropské fotobanky

Ahoj, chtěl bych poprosit o info jak je to s DPH - mám většinou fotobank v USA nebo mimo Evropu, ale zajímají mě ty malé - např. stockfresh, yaymicro, cutcaster, crestock, mostphotos, pak ještě alamy. Chci se zeptat kdyby mě posílali výplatu, jak je to s DPH?Musím být prý zaregistrovaný jako osoba identifikovatelná k dani, kolik je v tom papírování?
Díky za info kterou jsou evropské, tam případně zruším účet a je to
Read more : Evropské fotobanky | Zobrazení : 34283 | Odpovědi : 35 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak na daňové přiznání

Jak na daňové přiznání?

Ahoj, v lednu podávám své první daňové přiznání. Podnikám přes fotobanky na živnosťák. Není mi jasné co mám udělat jako první krok. Co všechno bych měla říct účetní o tomto druhu podnikání, která mi bude s přiznáním pomáhat? Nemyslím si totiž, že tento druh podnikání s příjmem ze zahraničí je obvyklý a bojím se, že účetní toho nebude moc vědět. Jak správně sepsat čestné prohlášení o příjmech, zda uvést dolary (to ...
Read more : Jak na daňové přiznání | Zobrazení : 13509 | Odpovědi : 25 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Čím kreslíte/retušujete?

Asi tady hodně lidí používá různé grafické tablety. Nebo myšujete?
Jakou poziční periferii používáte?
Read more : Čím kreslíte/retušujete? | Zobrazení : 13975 | Odpovědi : 20 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Všechny možný události ke kterejm se dá fotit nebo kreslit

Sem prosím pište, když vás napadne nějaký datum nebo období, zejména opakující se, ke kterýmu se dá něco stvořit. Jakákoli kulturní oblast, jakýkoli čas. Hlavně věci, který třeba ani nejsou moc známý, ale zato jsou prakticky neobsazený = uplatní hlavně nováčci s malým portfoliem.

Ravennka to prej dá výhledově do tabulky, bo já jsem neschopný lemro. :lol:

Neboli kalendárium.

Veer

Už více než týden mi nefunguje na Veeru sekce pro kontributory. Jsem jediný?
Read more : Veer | Zobrazení : 17565 | Odpovědi : 24 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Bigstock,banda magorov

Takmer všetky fotky mi poseilajú späť kôli kľúčovým slovám.A to som ich nakopíroval zo shutterstocku,no a dnes ma teda dojali. Vrátili mi celú dávku,ktorá prešla úplne všade: https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5512B90E No čo s tým?
Read more : Bigstock,banda magorov | Zobrazení : 113274 | Odpovědi : 145 | Fórum : Bigstock

skener

Mám v úmyslu po x letech koupit A4 skener a nevím jaký... Poradíte někdo? Tak do 6.000,- ;) Našla jsem tento, ale některé recenze na ovládaní nic moc: http://www.alza.cz/canon-canoscan-9000f ... 435186.htm
S tím bych si asi poradila, ale přeci jen... Mám MACka a kdysi jsem skenovala přímo importem přes Photoshop... Tomuto způsobu bych se nebránila... ...
Read more : skener | Zobrazení : 9036 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Autorská práva ...

Ahoj, nevím si rady s jednou mojí fotkou. Chci nahrát fotku do fotobanky jako RF.Je na ní modelka (mám MR), ale za ní na zdi je pověšená fotografie dvou lidí, kterou jsem tam dal ze starého časopisu. Můžu tu fotku nabízet, když je na ní fotka jiného fotografa jako komerční fotku? Původně to neměla být fotka do fotobanky, tak jsem to neřešil ...
Read more : Autorská práva ... | Zobrazení : 29902 | Odpovědi : 56 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Stativ

Chtěla bych si koupit stativ. Jaký stativ je pro fotobanky lepší monopod nebo tripod? Jaký byste mi doporučili popř. jaký máte vy? :)
Read more : Stativ | Zobrazení : 20037 | Odpovědi : 30 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48565 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817