Právě je 17. červen 2026 13:02

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

FotoArabia

Nova fotobanka, ktera se specializuje na Arabsky(Muslimsky) trh – FotoArabia – potrebuje nove kontributory a fotky.

Maji dobre podminky: 50% za neexkluzivni a 60%(a vice) za exkluzivni fotky. Ceny za fotky na urovni midstocku. Uz si s nima dyl jak mesic dopisuju a musim rict, ze komunikace funguje vyborne a v muj prospech. Zacal jsem tam budovat sve Arabske exkluzivni portfolio.

Vse je RF a akceptuji komercni fotky i editorial. Berou fotky ze Stredni Vychodu, ...
Read more : FotoArabia | Zobrazení : 20980 | Odpovědi : 23 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Stocksy

http://www.stocksy.com/
Máte někdo zkušenosti s touto fotobankou? Něco jsem o ní četl na microstockgroup.com, tak by mě zajímalo, jestli tam jdou prodeje. Ceny mají pro přispěvatele docela zajímavé :)
Read more : Stocksy | Zobrazení : 28152 | Odpovědi : 39 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

500 PX PRODEJ FOTOGRAFIÍ

Prodal někdo foto na 500 px? Dostal jsem upozornění že dotyčný má zájem o koupi fotografie na 500px.Nejsem proti, jen nevím jak s tou nabídkou naložit.Pokud má někdo info jak na to ,dejte prosím vědět.
Read more : 500 PX PRODEJ FOTOGRAFIÍ | Zobrazení : 22848 | Odpovědi : 16 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Deviantart

Nikde jsem ho tu nenašla, tak ho přidám sem (snad je to správnej chlívek). Kdyby se sešlo víc "deviantů" pro vzájemnou podporu, tak to nemusí bejt špatný. Jsem tam dva dny a návštěvnost mám tak slušnou, že jsem se odvážila přidat si na profilovku odkazy na moje věci ve fotobankách.

"/IguanasBear has 106 pageviews total, 3 journals and their 89 deviations in their gallery were viewed 517 times./"

http://iguanasbear.deviantart.com/ ...
Read more : Deviantart | Zobrazení : 40984 | Odpovědi : 24 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Upload na iStock

Nedaří se mi uploadovat vektory na iStock, máte také tento problém? Po nahrání obrázků dám Proceed, ale otevře se prázdná stránka. Obrázek sice pak lze najít v Unfinished Uploads, lze ho otagovat, zadat kategorie, ale po odeslání ke schválení se zase zjeví bílá stránka a obrázek se neobjeví ve frontě čekajících a je zase v Unfinished. Zkoušela jsem Safari, Firefox, Google Chrome, i ten Deep Meta.. nic nepomohlo. Ani jiný počítač. Nevíte, co s tím?
Read more : Upload na iStock | Zobrazení : 360162 | Odpovědi : 701 | Fórum : iStock

Veřejné sety na Shutterstocku

Zkoušeli jste někdo ty veřejné sety na Shutterstocku - zvedly se vám nějak viditělně prodeje? Já nad tím doccela dlouho přemýšlel, ale nic jsem nevymyslel - pokud by se ty sety "nabízely" už při vyhledávání, tak by to určitě stálo za úvahu. Ale tak jak je to teď jsou v podstatě dohledatelné jen pokud kupující rozklikne váš profil, tak nevím, jestli má smysl ty sety vytvářet a udržovat.

Jakou s tím máte zkušenost vy?
Read more : Veřejné sety na Shutterstocku | Zobrazení : 3831 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS

Ahoj, dala jsem tu malou anketku - prosim podelte se s ostatnimi, zda nahravate na SS u vectorovych obrazku i rastrovou verzi (tedy mate pak obrazek v portfoliu 2x).
Popripade i vysvetlete proc:)
Diky
Read more : ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS | Zobrazení : 19671 | Odpovědi : 33 | Fórum : Shutterstock

Registrace...

Ahojte, zaregistrovala jsem se na Bigstock, mail mám ověřený. Automaticky mě přihlásili.
Chtěla bych si pořešit založení nicku, vyplnit W8Ben atd.

Potřebovala bych poradit co dál. Z profilu se můžu akorát odhlásit nebo najedu do My activities. Když najedu do FAQ a chci třeba projít Contributor tutorial, tak mě to háže na přihlášení. Jenže má mailovka ani heslo ještě není v systému.

Jak dlouho to tak trvá, než to bude aktivní?
Read more : Registrace... | Zobrazení : 54950 | Odpovědi : 35 | Fórum : Bigstock

XMedia Recode

Zdravím,

můžete mi , prosím, poradit s nastavením záložek „formát“ a „obraz“ pro uložení do .mov z m2ts?
Předem děkuji

Astro
Read more : XMedia Recode | Zobrazení : 21265 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Schvalování na Istock

Zdravím, rád bych se zeptal, jaká je u vás doba schvalování na Istocku,
Díky Honza
Read more : Schvalování na Istock | Zobrazení : 48773 | Odpovědi : 90 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48563 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817