Právě je 18. červen 2026 10:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Podpora tvořitelů během kovidu

Jen upozorňuju, že na DT se mi nějak divně začly hejbat jinak mrtvý věci. Píšou, že podporujou tvořitele většíma procentama, asi to marketingově zabírá. Jsem ráda, že nemusím sockovat, a udělá to za mě fotobanka. :lol:
Read more : Podpora tvořitelů během kovidu | Zobrazení : 7778 | Odpovědi : 1 | Fórum : Dreamstime

SR-EL

Ahojte,
Jeden zákazník má záujem cez DT kúpiť SR-EL jednu vektorovú ilustráciu. Mám si stanoviť cenu. Ak sa nemýlim, tak ak by som súhlasil, musel by som stiahnuť túto ilustráciu aj z ostatných fotobánk. Je to tak? Ďakujem
Read more : SR-EL | Zobrazení : 9642 | Odpovědi : 5 | Fórum : Dreamstime

Export z fotoaparátu

Dobrý deň,

Win 10. Nahrávam video pomocou Panasonic G80 do AVCHD 1080 50p a snažím sa ho exportovať pomocou Adobe Media Encoder 2020 do MOV Apple ProRes 422. V Export Settings Summary mám 50 fps avšak Encoder to vyexportuje aj tak do 25 fps a ja tých 50fps potrebujem pre timeremapping v Ae. Prečo sa to deje? Vedeli by ste mi nejako pomôcť? Ďakujem
Read more : Export z fotoaparátu | Zobrazení : 9811 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Skenování ilustrací

Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost se skenováním ručně malovaných ilustrací (akvarel, pastelky). Zda to jde pořídit v copycentru, kde dělají skenování fotografií, nebo na to musí být něco "spešl". Chtěla bych to použít k úpravě v PC a obrázek pak namnožit. Předem moc díky za odpovědi :)
Read more : Skenování ilustrací | Zobrazení : 7952 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

DepositPhotos okrádá svoje přispěvatele?

Ahoj,
na DepositPhotos žádám o výplatu koncem každého měsíce, a tak jsem udělal i koncem srpna, ale doted mi platba na PayPal nepřišla, tak se podívám, co se děje a v seznamu payouts je poslední platba jako rejected, ale co je horší, peníze za srpen už mi byli z učtu na DepositPhotos odečteny, a v aktuálním zůstatku na učtu prostě nejsou vidět. Podle jejich vlastních stats je tam jen aktuální výdělek za září. Vyměnil jsem ...
Read more : DepositPhotos okrádá svoje přispěvatele? | Zobrazení : 7339 | Odpovědi : 4 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Zařazení fotobanky

Dobrý den, mám klasický dotaz od nováčka. Jsou fotobanky zaměřené na žánr (krajiny, makro, jídlo, produkty........)?
Díky Ruda
Read more : Zařazení fotobanky | Zobrazení : 4205 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Duplikace portfolia na další fotobanky

Ahoj, začal jsem fotobankováním relativně nedávno a zatím jsem nahrával na Shutter a Adobe. Cca před dvěma týdny jsem objevil nástroj DeepMeta a začal dávat fotky i na Getty. Udělal jsem převod všech fotek ručně. Naneštěstí toho ještě nemám tolik tak to šlo. Hodinku denně a za týden bylo hotovo. Každopádně teď jsem narazil na nástroj StockSubmitter a moc se mi líbí, že bych odboural tu ubíjející opičí práci při nahrávání nových fotek na víc ...
Read more : Duplikace portfolia na další fotobanky | Zobrazení : 17509 | Odpovědi : 13 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Chcel by som sa vás spýtať na nejaké tipy na stránky na ktorých je možné predávať vlastnú grafiku na upomienkových predmetoch. Niečo som už našiel na Google, napríklad Zazzle, CafePress, Amplifier, Teespring, Printify, Redbubble..., ale neviem akú kvalitu výrobkov a služieb poskytujú, preto by som si radšej prečítal vaše OSOBNÉ skúsenosti s takýmito stránkami. Prípadne aké iné stránky okrem uvedených ešte poznáte?

Čo požadujem?

- Kvalitu - jednak kvalitu výrobkov, pretože nechcem aby zákazník raz ...
Read more : Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou | Zobrazení : 76164 | Odpovědi : 141 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Tak Stockfresh končí...

After 10 years of operation Stockfresh is closing its doors on October 17, 2020.

Why are we closing?

As you probably know, the stock photography market has changed a lot in the last few years, and we don't feel we can make a meaningful contribution any more in the current business climate. The disconnect between what customers need in 2020 and their expectations regarding prices in a market that's been oversaturated for years makes it ...
Read more : Tak Stockfresh končí... | Zobrazení : 27919 | Odpovědi : 27 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

klíčová slova - depositphotos

Ahojte, začínám dávat fotky do fotobanky Depositphotos... no už při nahrání první fotky jsem narazila na problém :D pokud nahraju fotku a chci k ní přidat klíčová slova a popis v češtině, tak zmiznou písmena kde je čárka nebo háček, tudíž jako lze udělat jen popis v angličtině??? nerozumím tomu, protože tam vidím běžné české popisy... prosíííím o radu :shock: ...
Read more : klíčová slova - depositphotos | Zobrazení : 5545 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818