Právě je 18. červen 2026 12:41

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Crestock bankrot

Vypadá to, že Crestock zbankrotoval... máte tam někdo nevyplacený financ? Jestli jsem to z jejich emailu pochopil správně, tak pokud něco z toho chcete, tak musíte poslat vyplněný PDF formulář... bude to někdo řešit?
Read more : Crestock bankrot | Zobrazení : 5445 | Odpovědi : 5 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Alamy už nevyplácí formou SEPA platby

Dneska jsem si při kontrole bankovního účtu všiml divného poplatku za příchozí peníze od Alamy v EUR na EURový účet který byl do konce roku za drobný poplatek za SEPA platbu a od nového roku by měl být zdarma.

Řešil jsem to s bankou, protože peníze posílají z UK banky a pořád by mělo platit přechodné období, kdy by UK banky měly v rámci SEPA plateb normálně fungovat. Nicméně je to tak, že už UK ...
Read more : Alamy už nevyplácí formou SEPA platby | Zobrazení : 3232 | Odpovědi : 0 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

změna ceny za video adobe stock

Ahoj, mohu se zeptat jak jste na tom s cenami za prodane video na Adobe stock?
Za FHD video jsem dostaval 28 € ted poslednich par videi 25,20 €.
Zkousel jsem najit jestli probehla nejaka zmena, ale bez vysledku. Opet nejake vylepseni globalne, nebo mi neco uteklo?
Read more : změna ceny za video adobe stock | Zobrazení : 6849 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

výpověď pro OSVČ vedlejší

Zdravím,
vydělávám si jako osvč vedlejší při zaměstnání a jedním z příjmů jsou také fotobanky.

Bohužel ze zaměstnání díky koronaviru nejspíš dostanu výpověď a zajímalo by mě, zdali se automaticky stanu osvč hlavní bez ohlášení anebo tuto skutečnost musím někde nahlásit? ZP, ČSSZ.

Jestli se s tím někdo z vás nesetkal.
Díky
Read more : výpověď pro OSVČ vedlejší | Zobrazení : 32303 | Odpovědi : 47 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodej AUDIO

Čaute, chci se zeptat. Tvoří tu někdo hudbu a prodává ji na "audiobankách" ?

Otázka, kde je nejlepší prodávat hudbu a co konkrétně je lepší jestli nějaké krátké samply nebo celý song? Díky
Read more : Prodej AUDIO | Zobrazení : 8048 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Micro 4/3

Ahojte,
V žiadnom prípade vám nechcem konkurovať do fotenia na fotobanky. Kedysi som robil vektory teraz robím motion grafiku. Pred pol rokom som kúpil Panasonic G80 chcel som skúsiť robiť nejaké videá na YT, lenže z toho "zišlo" , tak sa pomaličky aspoň učím fotiť. Telo som kúpil so setovým objektívom 12-60mm F3.5-5.6 ASPH POWER O.I.S. Viete mi poradiť nejaký širokáč s bokehom? Uvažujem o
https://www.film-technika.com/micro-4-3 ... icro-4-3-/

Podľa ...
Read more : Micro 4/3 | Zobrazení : 9323 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Výplata s Adobe Stock

Pri požiadaní o výplatu s Adobe Stock, vyskočí okienko s prvou otázkou: Ste daňový rezident USA? Ak som zo slovenska, tak áno, alebo nie. Ďakujem
Read more : Výplata s Adobe Stock | Zobrazení : 7049 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

BOOM imagestudio

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s BOOM imagestudio? Přišel mi od nich přes Linkedin mail s nabídkou spolupráce (focení), na netu jsem něco málo našla, ale...
Read more : BOOM imagestudio | Zobrazení : 6819 | Odpovědi : 0 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Coronavirus vs. microstock

A ruku na srdce, hlavne pre tých ktorí sa živíme fotobankami alebo Tí ktorí máte/máme veľmi dôležitý príjem z fotobánk je táto situácia len predýchaním, pretože vo firmách fabrikách, obchodoch...atd. sa business takmer alebo úplne zastavuje, ale microstock funguje dalej. Myslíte, že to postihne aj túto sféru, alebo naopak? Verím, že veľa z nás už túto tematiku má v portfóliu.
Read more : Coronavirus vs. microstock | Zobrazení : 56921 | Odpovědi : 127 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Adobe Stock - Free month trial 10 vs 40

Dobry den,

Chcel by som vyskusat 1month free trial na Adobe stocku, teda licencovat si nejake fotky ked je tu ta moznost. Rozmyslal som aj nad neskorsim predplatnym, ale zatial neviem ci to vyuzijem. Avsak pri rozkliknuti planov som si vsimol, vid obr. ze je moznost 1 month free trial aj na programe 40ks obrazkov.. Samozrejme, ked je tam cancel risk free, preco by som nevyuzil to? Alebo je tam nejaky hacik? Tym padom by ...
Read more : Adobe Stock - Free month trial 10 vs 40 | Zobrazení : 3444 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818