Právě je 18. červen 2026 20:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

TOP PREDAJE!

Nielen plakať,že sa nepredáva,ale naopak čo s predalo za veeééľmi zaujímavú až nečakanú, neuveriteľnú sumu a verím,že nie až tak dávno,pretože aspoň na shuttri takéto predaje stále fungujú...takže motivácia pre začiatočníkov. :-) A ak budú kolegovia ochotný,tak určite zverejnia podstatne vyššie predaje. :-)

https://www.shutterstock.com/image-phot ... -408977107
Read more : TOP PREDAJE! | Zobrazení : 57167 | Odpovědi : 127 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Program na animace

Poradite mi nekdo vhodny program pro windows na vytvareni animaci? Nechce se mi kvuli tomu kupovat Adobe CC licence na After Effecty, protoze mam jen CS6 balik. Predem diky moc za radu.
Read more : Program na animace | Zobrazení : 4830 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zobrazování vodoznaku, kredity a předplatné

Dobrý den,
jsem na fotolii nováček, takže informace mám všelijaké. Zaregistroval jsem se a měl bych několik dotazů.

1) Kamarádka si tam předplatila na jeden měsíc předplatné - květen. Ve fakturách našla, ale i červen, byť tam nic nebylo a nyní, když si chce dát další předplatné, tak jí to nepustí. Píše to cosi o nefunkčním fakturačním partnerovi. Ona to neví, já už vůbec ne čím to je, tak jsem říkal, že to připíšu k ...
Read more : Zobrazování vodoznaku, kredity a předplatné | Zobrazení : 9415 | Odpovědi : 3 | Fórum : Fotolia

vyuziti photoshopu

Dobry den,
jsem FB zacatecnik... Mam zakoupeny Photoshop elements 15 - a zajímalo by me, zda je mozne všechny moznosti, které PS nabízí, vyuzit na svých fotkách a nasledne prodat fotky přes FB - napr. fotku kvetiny umistit na ruzne typy pozadi nebo vyuzit napr. ruzne ornamenty a ty pak vlozit do sve fotky? Dekuji za odpověď, mhost
Read more : vyuziti photoshopu | Zobrazení : 6042 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Klíčová slova a popis?

Zdravím. Chci se zeptat jestli máte nějaký tip jak správně vybrat klíčová slova a jak by měl vypadat POPIS fotky? Nějaké zásady, které bych měl dodržet, abych měl co největší prodejnost?
Také jestli máte nějakou appku, která by vám ukázala jaká slova jsou nejvíce vyhledávaná? Děkuji moc. Nováček Radim
Read more : Klíčová slova a popis? | Zobrazení : 17479 | Odpovědi : 27 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Redakční fotky - strategie?

Tak ještě ty redakční fotky. Teď už je mi jasné, co to je - do časopisů a do novin, mohou tam být loga značek atd., lidi.

Zajímá mně ale jiná věc - má smysl plánovat nějakou strategii a cíleně fotit nějaké akce nebo události a posílat to jako redakční? Stahuje to někdo? Má to smysl? Dělá to někdo tak?

Třeba dneska aktuální téma - částečné zatmění měsíce. Je lepší poslat to jako redakční? Má to ...
Read more : Redakční fotky - strategie? | Zobrazení : 7192 | Odpovědi : 13 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Časopis hledá fotografy

Kamarád, který pracuje pro vydavatelství vznesl dotaz jestli neznám někoho, kdo by měl zájem fotit pro časopisy. Přikládám požadavky pro ty, kteří by měli zájem. :)

Vydavatelství Deco Media s.r.o. hledá fotografa pro své prestižní časopisy Nové proměny bydlení a Krásný venkov.
POŽADUJEME:
- odpovídající fotografické vybavení
- cit pro kompozici, světlo, detaily vs celkové záběry
- ve spolupráci stylistou umět sestavit kompozice
- umět se pohybovat ...
Read more : Časopis hledá fotografy | Zobrazení : 11767 | Odpovědi : 23 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jaké aplikace a editor?

Jaké appky fotobank do androidu stáhnout? Kde se nejvíc prodává? A pro začátečníka nejjednodušší editor fotek? Nebo stačí editor, který má většina mobilu v systému?
Read more : Jaké aplikace a editor? | Zobrazení : 5241 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Práce s mobilem?

Zdravím. Je tu někdo kdo si vydělává na fotobankach přes mobil? Pokud prozenu fotku automatickým filtrem a je kvalitní. Projdou mi?
Read more : Práce s mobilem? | Zobrazení : 2745 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Poraďte mi nejlevnější ještě použitelnej foťák :-)

Poraďte mi nejlevnější ještě použitelnej foťák (kompakt) :-)
Použití: statický fotky plochých obrazů (plátna malých a středních rozměrů) pro Fineart. Případně nějaký jednodušší zátiší nebo produktovky a sem tam housenka nebo slimák na denním světle.
Read more : Poraďte mi nejlevnější ještě použitelnej foťák :-) | Zobrazení : 14233 | Odpovědi : 26 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818