Právě je 18. červen 2026 14:48

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Anime Studio Debut - znáte ten program?

Včera jsem si stáhla trial tohoto programu a jsem s tím docela nadšená. Zdá se, že v tom půjdou vcelku schopně rozpohybovat různé kresby. Máte s ním někdo nějakou praktickou zkušenost?
http://www.instaluj.cz/anime-studio
Read more : Anime Studio Debut - znáte ten program? | Zobrazení : 1926 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodej na 500px a daně v ČR?

Prodal jsem první fotku na 500px.

Musím vyplnit formulář "Certificate of Foreign Status of Beneficial Owner for United States Tax Withholding and Reporting (Individuals)".
K čemu slouží tento formulář a jak mám postupovat ve vztahu k příjmu z této stránky a daňovému přiznání v ČR?

Děkuji.
Read more : Prodej na 500px a daně v ČR? | Zobrazení : 5327 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

XMedia Recode

Ahojte. Myslím, že táto aplikácia si zaslúži vlastné vlákno. Znažím sa trošku (dosť) zmeniť moje postupy pri generovaní videí a náhľadov. Keďže nerozumiem zákonitostiam tvorby videa a len stláčam gombíky ako opica vo vesmírnom programe, potreboval by som trošku poradiť. Lepím screen pre nastavenie rekódovania AVI do mp4 (náhľad videa pre Videohive). Zmenili by ste niečo (nastavenie kvality)?
Read more : XMedia Recode | Zobrazení : 10807 | Odpovědi : 10 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Zamítnutí fotek, na kterém je horské kolo

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s fotografiemi, kde je zachyceno kolo. Všechny fotobanky, až na pixtu mi fotky odmítají,Visible Trademark -- Image contains visible brand names or logos.

Fotografie jsem pečlivě odretušoval, loga na rámu kola, loga na pneumatikách , loga na batohu, mikině, na botách logo adidas, dokonce jsem změnil i barvu rámu kola, ty pruhy jsem totálně změnil a pořád mi ty fotky zamítají. Nepřišel by někdo, prosím na to proč, kde jsem nějaké ...
Read more : Zamítnutí fotek, na kterém je horské kolo | Zobrazení : 4537 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Výběr kompaktu na kolo.

Již delší dobu odkládám nákup kompaktu na vyjížďky s kolem a na stálé nošení. Uvažoval jsem o Nikonu DL 2485, ale ten nakonec vůbec nebude vyráběn.
Chtěl bych světelný, se 4K videem, stačí menší rozsah zoomu a popřípadě s výklopným displejem.
Máte někdo PANASONIC LUMIX DMC-LX100.
Nesplňuje úplně vše, ale píše se o něm jako o slušném za rozumnou cenu.
Některé fotobanky mají seznam fotoaparátů, které akceptují. Nevíte, kde ten seznam najdu?
Myslím si , ...
Read more : Výběr kompaktu na kolo. | Zobrazení : 15049 | Odpovědi : 26 | Fórum : O focení

"zaseknutý" Shutterstock

Zdravím všechny diskutující,
než začnu psát na support, zajímalo by mě, zda máte někdo podobné potíže: včera jsem popisovala ilustrace a fotky na SS, odesílala jsem je snad dvacetkrát (vždycky se to tvářilo, že byly odeslány ke schválení a pak jsem je objevila na konci stránky) a ještě teď po 24 hodinách se mi u "pending approval" zobrazuje nula, ale když tu nulu rozkliknu, ty obrázky čekající na schválení tam normálně jsou s poznámkou "currently ...
Read more : "zaseknutý" Shutterstock | Zobrazení : 9908 | Odpovědi : 15 | Fórum : Shutterstock

Kurz pózování pro fotografy - 6.4.2017 živé vysílání zdarma

Dlouho jsem tu nepřidával žádné fotokurzy, tak zase jeden který si podle mě nenechte ujít.

Dnes 6.4. od 18:30 kurz pózování se skvělou modelkou Bárborou Zavadilovou
http://fotorady.cz/zive-vysilani/fotoku ... e-vysilani

Mimochodem na téhle adrese budou ty vysílání už pravidelně, nebudu kvíli nim dělat samostatné stránky, tak si jí asi někam uložte a sledujte co se bude vysílat :)
Read more : Kurz pózování pro fotografy - 6.4.2017 živé vysílání zdarma | Zobrazení : 4522 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Nevhodné otištění fotografie

Ahoj, momentálně řeším problém s nevhodným textem u mé fotky. Není to nic hrozného, ale vzhledem k tomu, že v popisku není napsáno ani "ilustrační foto", tak je to trošku zavádějící. A většina lidí co netuší, kde se berou fotky v časopisech, knihách atd. si může myslet, že se opravdu jedná o tuhle konkrétní dívku.
Pro objasnění přidávám link:
http://style.iprima.cz/kuriozity/divka- ... e-vytocila

Chtěl jsem poprosit, jestli tu někdo z ...
Read more : Nevhodné otištění fotografie | Zobrazení : 16233 | Odpovědi : 24 | Fórum : O focení

Poraďte prosím :)

Ahoj! :) Jsem začátečník s fotobankami. Jsem registrovaný asi měsím na Shutterstock. Nyní jsem začal uvažovat o další fotobance. Kterou fotobanku by jste mi nejvíce doporučili jako číslo 2. ? :)

Děkuji :) :D
Read more : Poraďte prosím :) | Zobrazení : 6953 | Odpovědi : 9 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

MotionElements - prodeje

Ahoj, jsem na MotionElements prvni mesic (registrace bezren) nahral jsem na test asi 60 klipu a nechal to lezet. Dnes mi prisel vypis ze se prodaly dve videa (28. brezen) i kdyz v breznu jsem je ve vypisu jeste nemel. Funguje to tedy tak,ze az po konci mesice, dostanu report o prodejich za predesly mesic?

diky za info
Read more : MotionElements - prodeje | Zobrazení : 2973 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818