Právě je 18. červen 2026 13:43

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

RGB versus sRGB

Zdravím,
mám prosbu ohledně editace již nahraných fotek. Nahrála jsem zatím všechny fotky v RGB a zjistila, že jsou vyblité. Dočetla se, že musím nahrávat v sRGB pro SS. Je tam nějaká možnost pouhé editace fotografie nebo musím všechny fotky nahrávat, přidat key words a nechat schválit znovu? Díky Dáša
Read more : RGB versus sRGB | Zobrazení : 2757 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Kritická chyba při přenosu

Ahoj, mám takový problém jen na SS, chci nahrát video a napíše to Kritická chyba při přenosu souboru po přenesení 524 288 bajtů v 1 sekunda. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Na ostatní fotobanky video nahraji, zkoušel jsem na SS nahrát i jiné video a vše klape, tak nevím kde je problém.
Read more : Kritická chyba při přenosu | Zobrazení : 2622 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Challenge 50ks / týden

Pojďme udělat něco pro svůj osobní rozvoj, duševní zdraví a hlavně peněženku ;-)

Dovoluji si vypsat Challenge 50ks / týden, výzvu ke splnění osobního uploadovacího plánu na fotobanky. Podle adminova průzkumu 2015 byl medián 6ks týdně. Víme, kam tenhle biz míří a tak bychom mohli v cílové rovince ještě leckoho předhonit ;-)

Tak šup, konec týdne 9/2017 se blíží
Read more : Challenge 50ks / týden | Zobrazení : 59607 | Odpovědi : 131 | Fórum : Shutterstock

Nahrávání na Cutcaster

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat - už cca rok nejde nahrávat a místo toho tam visí tato hláška:

Image uploads to Cutcaster have been temporarily closed while we upgrade our servers and upload system. If you would like to continue to upload, please email webmaster@cutcaster.com for more information. Thank you for your patience.

Už jsem psal na podporu dvakrát, ale žádná odpověď. Máte to také tak, nebo blokli jen ...
Read more : Nahrávání na Cutcaster | Zobrazení : 5927 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Cena videa

Ahoj chci se zeptat, kolik dostanete $ když si někdo koupí vaše video ze SS a Fotolie. Díky nemůžu to nikde najít
Read more : Cena videa | Zobrazení : 3959 | Odpovědi : 2 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Jak nahrat video

Ahoj, vůbec nevím jak nahrát video na Bigstock, můžete mi poradit? :) Díky
Read more : Jak nahrat video | Zobrazení : 9652 | Odpovědi : 1 | Fórum : Bigstock

Video / Timelpase

Ahoj, chci se zeptat jestli vůbec někdo nahrává na fotobanky videa. :) Chci se také zeptat jestli je lepší dávat video nebo timelpase. Jaká je podle vás optimální délka videa? :) Chci se také zeptat, když na SS si někdo kopí fotku tak já získám 0,25$ kolik získám za video? :) ...
Read more : Video / Timelpase | Zobrazení : 1830 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Rizikový depositphotos.com ?

Dnes jsem si chtěl přeposlat peníze z Depositphotos a neustále mi vyskakoval hláška, že nesouhlasí adresa na můj bankovní účet. Když jsem přešel do nastavení, tak jsem tam našel e-mail k účtu:
elvira.neumolimova.86@mail.ru
hned jsem změnil přihlašovací údaje na účet a pokoušel se marně o převod peněz. :oops: :shock:
až jsem kontaktoval podporu tak na asi 8 pokus se ...
Read more : Rizikový depositphotos.com ? | Zobrazení : 9342 | Odpovědi : 12 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Štatistiky predaja na Shutterstocku

Zdravím,

chcela by som sa opýtať, či sa po novom dajú niekde nájsť štatistiky predaja nových - posledne pridaných obrázkov na Shutterstocku? Odkedy zmenili Dashboard,neviem túto štatistiku nájsť a veľmi mi pomáhala v rozhodovaní čo má význam kresliť - ktoré novinky sa uchytili.
Read more : Štatistiky predaja na Shutterstocku | Zobrazení : 6205 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

Karlův most

Nevíte, jak je to z prodejem fotek Karlova mostu v Praze. Lze je vůbec prodávat a pokud ano, tak jeenom jako editorial? Díky Honza
Read more : Karlův most | Zobrazení : 2211 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818