Právě je 4. srpen 2026 06:15

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

tax center

Ahoj, neporadil by jste mi někdo prosím jak vyplnit tax center na dreamstime? Předem moc děkuji
Read more : tax center | Zobrazení : 31596 | Odpovědi : 22 | Fórum : Dreamstime

málo Mp

Ahoj, při nahrávání na shutterstock mi to hodí hlášku "Pictures must be at least 4.0 megapixels. This picture is 2546 x 1432 = 3,645,872 pixels (3.6 megapixels).
Please return to the upload page to upload the corresponding EPS file." nevíte kde je problém? Rozlišení grafiky mám 3840x2160. Používám ho už několik měsíců a až teď mi to tam nejde nahrát.

Díky.
Read more : málo Mp | Zobrazení : 2858 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Nastavení monitoru

Zdravím komunitu, dělám pouze fotky, nepoužíváte někdo externí kalibrační sondu,kterou se dá nakalibrovat monitor. Mám sondu spyder 4, nevím než začnu kalibrovat, jakou nastavit barevnou teplotu v kelvinech, mám stařičké EIzo L795 a druhý monitor IBM L170 , mám dvě možnosti 5000K nebo 6500K, nevíte co je lepší pro fotky na fotobanky, co bude mít věrnější barvy ?
Read more : Nastavení monitoru | Zobrazení : 2794 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

TOP 100

Zdravím :-)
Asi jsem natvrdlý, ale kde a jak vyfiltruju na SS nejlepší fotky?
Jsou na to hotové tlačítka? Díky.
Jura
Read more : TOP 100 | Zobrazení : 2895 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

RGB versus sRGB

Zdravím,
mám prosbu ohledně editace již nahraných fotek. Nahrála jsem zatím všechny fotky v RGB a zjistila, že jsou vyblité. Dočetla se, že musím nahrávat v sRGB pro SS. Je tam nějaká možnost pouhé editace fotografie nebo musím všechny fotky nahrávat, přidat key words a nechat schválit znovu? Díky Dáša
Read more : RGB versus sRGB | Zobrazení : 2860 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Kritická chyba při přenosu

Ahoj, mám takový problém jen na SS, chci nahrát video a napíše to Kritická chyba při přenosu souboru po přenesení 524 288 bajtů v 1 sekunda. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Na ostatní fotobanky video nahraji, zkoušel jsem na SS nahrát i jiné video a vše klape, tak nevím kde je problém.
Read more : Kritická chyba při přenosu | Zobrazení : 2724 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Challenge 50ks / týden

Pojďme udělat něco pro svůj osobní rozvoj, duševní zdraví a hlavně peněženku ;-)

Dovoluji si vypsat Challenge 50ks / týden, výzvu ke splnění osobního uploadovacího plánu na fotobanky. Podle adminova průzkumu 2015 byl medián 6ks týdně. Víme, kam tenhle biz míří a tak bychom mohli v cílové rovince ještě leckoho předhonit ;-)

Tak šup, konec týdne 9/2017 se blíží
Read more : Challenge 50ks / týden | Zobrazení : 62910 | Odpovědi : 131 | Fórum : Shutterstock

Nahrávání na Cutcaster

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat - už cca rok nejde nahrávat a místo toho tam visí tato hláška:

Image uploads to Cutcaster have been temporarily closed while we upgrade our servers and upload system. If you would like to continue to upload, please email webmaster@cutcaster.com for more information. Thank you for your patience.

Už jsem psal na podporu dvakrát, ale žádná odpověď. Máte to také tak, nebo blokli jen ...
Read more : Nahrávání na Cutcaster | Zobrazení : 6155 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Cena videa

Ahoj chci se zeptat, kolik dostanete $ když si někdo koupí vaše video ze SS a Fotolie. Díky nemůžu to nikde najít
Read more : Cena videa | Zobrazení : 4051 | Odpovědi : 2 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Jak nahrat video

Ahoj, vůbec nevím jak nahrát video na Bigstock, můžete mi poradit? :) Díky
Read more : Jak nahrat video | Zobrazení : 9749 | Odpovědi : 1 | Fórum : Bigstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854