Právě je 18. červen 2026 12:41

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

"Essentials"

Zdravím vás:)
chtěl bych se poptat na momentální úkaz na iStocku :roll:

V mém profilu v "my uploads" se mi změnilo cca od nového roku zobrazení..(viz příloha)
Nyní nemůžu poznat, jestli jsou nebo nejsou fotografie schváleny atd.
Pouze se u všech fotografií zobrazuje magické "Essentials"

Věděli by jste prosím co to znamená? Vrátí do původního stavu?

Díky moc a případné vysvětlení
Read more : "Essentials" | Zobrazení : 11652 | Odpovědi : 18 | Fórum : iStock

Nechut

Tak nějak sem váhal nad tím zda prodávat na fotobankach.Dnes jsem dodělal svůj internetový magazín a když jsem procházel internet kvůli fotkam zdarma a narazil na fotku kterou jsem dříve viděl u jedné fotobanky když jsem studoval obsah fotobank.Když jsem klikli na profil zjistil jsem že uživatel má přes 120 tisíc fotek v bance ktere nafotil ale stáhl si z netu z licenci cco.Vzhledem k tomu že je dáno že autor se vzdává veškerých práv ...
Read more : Nechut | Zobrazení : 8066 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Podpis

Dobrý den, rád bych se zeptal na způsob jak řešit formulář Provide your tax profile information a především, jak řešit na tomto formuláři podpis? Děkuji Marek
Read more : Podpis | Zobrazení : 2171 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Co se stane po smrti autora ?

Napadla mě taková věc. Jednoho krásnýho dne tam musíme všichni. Co budou potom dělat fotobanky s našimi portfolii. Pokud se vůbec dozví, že jsme po smrti. Budou vyplácet provize pozůstalým nebo budou prodávat dál, ale nechají si všechno a nebo stáhnou naše díla z prodeje. Nebo v případě, že se o tom vůbec nedozví, třeba celá rodina se zabije v autě a ostatní příbuzní vůbec neví, že někde něco prodáváte. Nevíte někdo jak je tohle ...
Read more : Co se stane po smrti autora ? | Zobrazení : 13710 | Odpovědi : 28 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak se vyznat ve Fotolii

Zdravím všechny a prosím zkušenější o radu. Asi šest týdnů funguju na Shutterstocku, něco jsem tam už prodal a chtěl jsem rozšířit své aktivity i na Fotolii. Zaregistroval jsem se tam, pochopil jsem (snad správně), že nahrávat soubory můžu jen přes Adobe Stock a několik jsem jich tam nahrál. Zpětně jsem si ověřil, že jsou vidět i na Fotolii. Ale na Fotolii nikde nemůžu najít, kolik tam těch souborů mám a nějaký přehled, jestli je ...
Read more : Jak se vyznat ve Fotolii | Zobrazení : 13211 | Odpovědi : 8 | Fórum : Fotolia

Alamy RF vs RM

Zdravím.
Myslím, že zhruba rozumiem aký je rozdiel medzi jednotlivými licenciami. Na Alamy fórach som sa však dočítal, že napriek nižšej cene môže byť lepší nápad uploadovať fotky ako RM.
Aké sú vaše skúsenosti ? Uploadujete RF či RM ? Čo je výhodnejšie ?
Ďakujem.
Read more : Alamy RF vs RM | Zobrazení : 34712 | Odpovědi : 21 | Fórum : Macrostock fotobanky

Prosím o radu

Dobrý den kdysi jsem začal uvažovat o fotobankach(před 3 roky).Koupil jsem si tedy fotak a naučil se fotit.Vzal jsem to z hurta a dál jsem na reportážní a na divočiny.U reportážní fotit zejména válečné konflikty živelně pohromy z důrazem na lidské osudy(moje něj fotka je žena s dítětem v okně domů plamenech).Co se tejce divočiny mám 12 fotek (souboje,lov).Momentálně mám v pc 230 fotek s velkým F a chtěl jsem se vás zeptat jsou tahle ...
Read more : Prosím o radu | Zobrazení : 6809 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Rada s foťákem

Ahoj,
chtěl bych se zeptat. K Vánocům jsem si koupil Canon IXUS 180 (https://www.alza.cz/canon-ixus-180-modr ... d=18843129). Levnější foťák už se skoro nedá koupit. :) S fotobankami jsem začínal a nevěděl jestli u toho zůstanu takže to mělo být jen na momentky a vytištění v 13x9, což by víčeméně stačilo. Samozřejmě že mi většinu fotek teď z FB vrací.
Vzhledem k tomu ...
Read more : Rada s foťákem | Zobrazení : 24143 | Odpovědi : 46 | Fórum : O focení

Shutterstock vyber penez

Jak je to s vyberem penez ze SS? Uz jsem dosahl hranice prvni vyplaty. Mam si o to nejak zazadat a nebo mi to sami poslou na Paypal?
Read more : Shutterstock vyber penez | Zobrazení : 5043 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Výpadek databáze na tomto diskuzním fóru

Dnes v noci bohužel došlo k těžké havárii místního SQL serveru. Naštěstí kromě dat nebyl nikdo zraněn. Data se však nepovedlo zachránit, takže jsme přišli o veškeré včerejší záznamy.
Všem se omlouvám...
Read more : Výpadek databáze na tomto diskuzním fóru | Zobrazení : 2826 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818