Právě je 18. červen 2026 10:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Češka žijící v Kanadě na blogu shutterstocku

Koukám na novinky od Shutterstocku a ejhle vyskočí na mě Zdenka :-)

Odkaz na blog
http://www.shutterstock.com/blog/shutte ... source=fbk

Odkaz na portfolio
https://www.shutterstock.com/cs/g/zdenk ... &safe=true

Osobní web
http://www.zdenkadarula.com/

Její práce není můj šálek čaje, ale myslím, že jí její portfolio s 13800+ kousky celkem vydělává ...
Read more : Češka žijící v Kanadě na blogu shutterstocku | Zobrazení : 2177 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Rovnaky PayPal ucet

Dobrý deň prajem. Chcel by som sa spýtať, či môže jeden účet na PayPal používať 2 účty s inými vlastníkmi na fotobankach. Môj brat by chcel posielať peniaze zo svojich účtov na fotobankach na môj PayPal, ktorý už ja používam na ten istý účel. Šlo by to?

Ďakujem za každú odpoveď a prajem príjemný deň
Read more : Rovnaky PayPal ucet | Zobrazení : 3238 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

FTP

Ahoj, mám takový problém. Nahrávání na fotobanky přes FTP mi jde jen u Dreamstime, ale např u Bigstocku mi to nejde. :/ Nevím proč napíše mi to KRITICKÁ CHYBA: NELZE SE PŘIPOJIT K SERVERU. Doufám že mi někdo tady poradí :)
Read more : FTP | Zobrazení : 9554 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Referralové ve fotobankách - Dotazník

Ahoj,

mám tu pro Vás dotazník. Zabere ani ne minutku/dvě. Dělám si menší průzkum, tak pokud by se někomu chtělo, tak mi ho prosím může vyplnit.

Dotazník

Díky moc :) Výsledky zveřejním zde :)
Read more : Referralové ve fotobankách - Dotazník | Zobrazení : 2229 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Shutterstock - Problém s předložením fotek ke kontrole

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu. Nikde tady na fóru jsem to nenašel. chci nahrát prvních 10 fotografií na Shutterstock. V sekci Submit Images snímky normálně vidím, zadal jsem jejich název i klíčová slova, jenže tlačítko Submit for Review zůstává pořád nějak "zamrzlé" a nemohu na něj kliknout. Nevíte v čem je chyba? Kategorii, název i klíčová slova u všech fotek mám. Jen jestli to třeba není tím, že jsem omylem vložil třeba snímek ...
Read more : Shutterstock - Problém s předložením fotek ke kontrole | Zobrazení : 2552 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Slouceni dvou portfolii od dvou ruznych autoru na SS

Dobry den,

mam otazku: Mam na SS v podstate dva ucty. Jeden starsi a jeden spolecne s kamaradem. Chtel bych se zeptat, zda-li je na SS moznost nejak oba ucty spojit v jeden. Myslim, ze by to mohlo zvednout prodeje.

Dekuji moc za odpoved
Read more : Slouceni dvou portfolii od dvou ruznych autoru na SS | Zobrazení : 2641 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Fotolia

Dobrý den,
nově jsem se zaregistrovala na Fotolii, ale nemůžu nahrávat fotky. Chtěla jsem tam nahrát sken občanky, ale nějak nemůžu dohledat, kde se to dělá, možná to je tento problém. Může mi, prosím, někdo poradit, kde ji mám nahrát?
Resp. jsem se chtěla zeptat, zda ještě jde nahrávat nově fotky na Fotolii? Když jsem totiž klikla na "Sell images", tak mi to hodilo odkaz na Adobe Stock. Tam jsem se už zaregistrovala, vložila sken ...
Read more : Fotolia | Zobrazení : 5351 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Black Friday 2016

Pomalu se blíží černý pátek a některé slevy už jsou na webech k dispozici. Postupně aktualizuju přehled na http://www.slevanek.cz/black-friday-a-c ... hled-slev/, někomu se můžete hodit.

Aktuálně jsou tam zrovna nabídky zajímavé pro fotobankéře:
Adobe dává slevu 20% na Creative Cloud (pro studenty je to 68%)
Corel dává až 50% slevu na své programy (na rozdíl od Adobe a Zoneru se neplatí žádné předplatné)

Odkazy na konkrétní stránky se slevou ...
Read more : Black Friday 2016 | Zobrazení : 7021 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nákup ilustrace(vektor) pro další bussiness

Hoy lidi,
známí řeší pro svůj nový eshop nákup ilustrací a chtějí poradit, jak se to vlastně dělá, resp. kolik to vlastně bude stát.
Jde o to, že ilustraci by tiskli na pohlednice a další materiály - to znamená, že v tomto případě jde o exkluzivní licenci neb jde o resales?
Pokud ano, tak běžná cena na Fotolii je 30-60(i více) kreditů a při jednorázovém nákupu to vychází na 25EUR za 10kreditů tzn. více než ...
Read more : Nákup ilustrace(vektor) pro další bussiness | Zobrazení : 34811 | Odpovědi : 20 | Fórum : Kde a jak nakupovat

This file is publishing...

Ahoj,

na istocku mi obcas zustanou prace ve stavu: This file is publishing.
Nektere treba uz z brezna. Nevite nekdo co stim? Nejde to smazat, ani urgovat pres administraci ani DM. Nahravat znova mi prijde divne, dokud to tam stojí.
Read more : This file is publishing... | Zobrazení : 2053 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818