Právě je 4. srpen 2026 04:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Počet uploadů za měsíc

Používáte Stock Performer? Nedávno tam zprovoznili zajímavou funkci - porovnání jak jste na tom oproti ostatním contributorům. Je to buď podle výdělku, stažení nebo počtu uploadů. Počet uploadů je zajímavý - tento měsíc jsem přidala 2 obrázky a mám 61%! Tzn. 60% lidí přidalo méně obrázků! A já žiju furt v domění, že všichni makaj jak šílení! :)
Read more : Počet uploadů za měsíc | Zobrazení : 5439 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Dlouho neschválené fotky na SS

Zdravím fotobankstry.
Stalo se vám někdy, že jste nahráli fotky (já nahrál 50 fotek). Poté mě ovšem na email nedošlo statusy o schválení nebo zamítnutí jako vždy chodívají. Objevilo se 6 fotek schválených v portfoliu a 11 fotek čekající na schválení (images waiting for review). Je tomu ovšem už přes týden :-)
Co se mohlo stát? Shořel snad schvalovači laptop? :-) ...
Read more : Dlouho neschválené fotky na SS | Zobrazení : 11838 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak najít chybu v EPS

Prosím o radu, na SS mi vyhodili obrázek s poznámkou:
Inaccessible Vector Objects -- Sublayers are required to be unlocked and/or vector needs to be expanded.
Jedná se o abstraktní obrázek složený z objektů vyplněných barevnými přechody. Když se na to koukám v AI přes Layers, nevidím, že by bylo něco zamčeného. Co sledují tím Expanded, to netuším, protože v AI nedělám.
(Na Fotolii byl obrázek schválen).
Read more : Jak najít chybu v EPS | Zobrazení : 5452 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

Model Release

Ahoj chci se zeptat, fotil jsem nedávno jednu osobu, které bylo 17 let. Za pár dní má 18 a fotky se jí líbí a řekla mi, že prý ty fotky můžu dát na fotobanku. Jenomže jí bylo 17 let a tu smlouvu mi podepsala až teď (18 let). Je tedy vše v pořádku a můžu ty fotky dát na fotobanku? Dík
Read more : Model Release | Zobrazení : 2229 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Rengen - otazka na upload a uspesnost

Mám na Vás skúsených Fotobankérov otázočku,
momentálne mám dajaké problémy s chrupom a tak mi robili rengen, a keď už som za snímku musel zaplatiť, tak som si ju vypýtal :D Môžem takúto snímku predať na fotobanke?
Ďalší problém je že rozlíšenie rengenu je 2638x1345 ale má 256bit hlbku miesto štandardu 24bit u JPG obrázkov
Dá sa z toho urobiť snímka s vyšším rozlíšením keď to ...
Read more : Rengen - otazka na upload a uspesnost | Zobrazení : 6892 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotka se "ZÁKAZEM"

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli můžu na fotobanku dát fotku, na které bude např. místnost staré budovy do, které je vstup zákazán. :) Určitě je toho víc např. nějaká stará skladka, lomy, atd.. :) Můžu takovou fotku dát na fotobanku nebo ne? :) Zde ale nastává druhá otázka... jak mám ...
Read more : Fotka se "ZÁKAZEM" | Zobrazení : 2765 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

EET pro fotobankéře?

Podle tohoto článku http://www.podnikatel.cz/clanky/eet-pro-e-shopy-je-postavene-na-hlavu-znam-e-shopare-co-radeji-skonci/?utm_medium=kolotoc&utm_source=lupa-cz&utm_campaign=eet-pro-e-shopy-je-postavene-na-hlavu-znam-e-shopare-co-radeji-skonci by měly pod EET spadat platby přes paypal :shock:
Platba kartou přes prostředníka PayPal, GoPay, …

Spadá pod EET. Sice je platba evidovaná nejen na vašem účtě, ale ještě u prostředníka, a stejně z nějakého důvodu patří pod EET. To není moje dedukce, ale v metodických pokynech je PayPal (a další služby) přímo vyjmenován...

Jste z toho někdo moudrej? Týká se to ...
Read more : EET pro fotobankéře? | Zobrazení : 50959 | Odpovědi : 88 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kde nakoupit ilustrace na pohledy?

Ahoj,

poradíte mi prosím, kde bych mohla nakoupit obrázky na pohledy určené k prodeji, abych se úplně nezruinovala? Nemusí být zdarma, ale chci z každého obrázku na začátek tak 10 pohledů a nemohu si dovolit platit SS 160€ za dva snímky. :? Mylně jsem si myslela, že mi bude stačit standardní licence, bohužel přítel mě vyvedl z omylu. Je to škoda, protože bych si tu stand. licenci ...
Read more : Kde nakoupit ilustrace na pohledy? | Zobrazení : 36148 | Odpovědi : 20 | Fórum : Kde a jak nakupovat

ImageBrief

Hola fotografové, nezkoušeli jste někdo http://www.imagebrief.com
Jestli jsem to pochopil dobře, tak tam můžou fotografové nahrát svou tvorbu a hlavně se můžou ucházet o různé konkrétní fotografické zakázky (zadaná témata), které jsou hodně dobře honorované...
Read more : ImageBrief | Zobrazení : 2984 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Creative Market - taxes

Zdravím,
nedávno jsem se registroval na Creative Market a nevím, co zadat v Taxes - Part 2: Claim of Tax Treaty Benefits (optional) viz. obrázek - https://s17.postimg.org/kx0ybg2sv/crtvmrkt.jpg

Než s tím budu otravovat účetní, tak jsem se chtěl zeptat, zda-li by mi někdo neporadil.

Předem díky,

Petr
Read more : Creative Market - taxes | Zobrazení : 2399 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854