Právě je 18. červen 2026 10:23

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Rengen - otazka na upload a uspesnost

Mám na Vás skúsených Fotobankérov otázočku,
momentálne mám dajaké problémy s chrupom a tak mi robili rengen, a keď už som za snímku musel zaplatiť, tak som si ju vypýtal :D Môžem takúto snímku predať na fotobanke?
Ďalší problém je že rozlíšenie rengenu je 2638x1345 ale má 256bit hlbku miesto štandardu 24bit u JPG obrázkov
Dá sa z toho urobiť snímka s vyšším rozlíšením keď to ...
Read more : Rengen - otazka na upload a uspesnost | Zobrazení : 6571 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotka se "ZÁKAZEM"

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli můžu na fotobanku dát fotku, na které bude např. místnost staré budovy do, které je vstup zákazán. :) Určitě je toho víc např. nějaká stará skladka, lomy, atd.. :) Můžu takovou fotku dát na fotobanku nebo ne? :) Zde ale nastává druhá otázka... jak mám ...
Read more : Fotka se "ZÁKAZEM" | Zobrazení : 2627 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

EET pro fotobankéře?

Podle tohoto článku http://www.podnikatel.cz/clanky/eet-pro-e-shopy-je-postavene-na-hlavu-znam-e-shopare-co-radeji-skonci/?utm_medium=kolotoc&utm_source=lupa-cz&utm_campaign=eet-pro-e-shopy-je-postavene-na-hlavu-znam-e-shopare-co-radeji-skonci by měly pod EET spadat platby přes paypal :shock:
Platba kartou přes prostředníka PayPal, GoPay, …

Spadá pod EET. Sice je platba evidovaná nejen na vašem účtě, ale ještě u prostředníka, a stejně z nějakého důvodu patří pod EET. To není moje dedukce, ale v metodických pokynech je PayPal (a další služby) přímo vyjmenován...

Jste z toho někdo moudrej? Týká se to ...
Read more : EET pro fotobankéře? | Zobrazení : 48606 | Odpovědi : 88 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kde nakoupit ilustrace na pohledy?

Ahoj,

poradíte mi prosím, kde bych mohla nakoupit obrázky na pohledy určené k prodeji, abych se úplně nezruinovala? Nemusí být zdarma, ale chci z každého obrázku na začátek tak 10 pohledů a nemohu si dovolit platit SS 160€ za dva snímky. :? Mylně jsem si myslela, že mi bude stačit standardní licence, bohužel přítel mě vyvedl z omylu. Je to škoda, protože bych si tu stand. licenci ...
Read more : Kde nakoupit ilustrace na pohledy? | Zobrazení : 35548 | Odpovědi : 20 | Fórum : Kde a jak nakupovat

ImageBrief

Hola fotografové, nezkoušeli jste někdo http://www.imagebrief.com
Jestli jsem to pochopil dobře, tak tam můžou fotografové nahrát svou tvorbu a hlavně se můžou ucházet o různé konkrétní fotografické zakázky (zadaná témata), které jsou hodně dobře honorované...
Read more : ImageBrief | Zobrazení : 2902 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Creative Market - taxes

Zdravím,
nedávno jsem se registroval na Creative Market a nevím, co zadat v Taxes - Part 2: Claim of Tax Treaty Benefits (optional) viz. obrázek - https://s17.postimg.org/kx0ybg2sv/crtvmrkt.jpg

Než s tím budu otravovat účetní, tak jsem se chtěl zeptat, zda-li by mi někdo neporadil.

Předem díky,

Petr
Read more : Creative Market - taxes | Zobrazení : 2285 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

šek

Zdravím, mám dotaz. Lze si nechat na fotolii platit šekem? Nikde jsem to tam nenašla, neumím ani slovo anglicky tak to všechno překládám přes překladač :D Nechci si znovu zakládat paypal po tom co mi ho napadl hacker a přišla jsem o všechny peníze a málem i o peníze z účtu ve spořce :( Takže tahle varianta by ...
Read more : šek | Zobrazení : 12733 | Odpovědi : 24 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zrcadlovka do 15 tisíc

Muzete mi nekdo poradit nejakou zrcadlovku hlavne do prirody - makro. do 15 tisíc? Muj favorit je zatim tento Canon - https://www.digital24.cz/digitalni-foto ... 0-iii.html Co rikate? Diky
Read more : Zrcadlovka do 15 tisíc | Zobrazení : 2715 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

Pixelizace

Nahrála jsem na zkoušku pár prvních fotek na 123rf a některé mi zamítli kvůli pixelizaci. Fotky jsou dle mého kvalitní, ale je na nich použitý tilt shift efekt. Nemáte s tím nějaké podobné zkušenosti? Díky za info.
Read more : Pixelizace | Zobrazení : 7934 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Istock zobrazení vector souborů

Ahojte nesetkal se někdo v poslední době s problémem se zobrazením náhledů vectorových obrázků?
Určitě vím, že dřív se zobrazovali správně, a nyní u některých je vygenerovaná jen část vektorů.
Viz příklad příloha...obrázek nahoře je nekompletní, ale dole v "same image" ukazuje správně, ale jak se rozklikne, tak je opět jen šipka. Nicméně takto se mi domrvily náhledy i u obrázku nahraných dříve...
Read more : Istock zobrazení vector souborů | Zobrazení : 2045 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818