Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Anika » 18. březen 2017 20:15

Ty fotky odstraněním z počítače zmizí i ze stocksubmitteru, on si je neukládá, jen zobrazuje podobně jako průzkumník.
Teď nahrávám, nepodařilo se připojení k 123 RF, bude to přetížené, je sobota, tak asi lidi mají čas a nahrávají, s tím Bigstockem to bude asi podobné (ale jede mi ok). Někdy to stačí zkusit později, nebo stocksubmitter restartovat, aby se projevila aktualizace, která reaguje na nějaké změny na straně fotobank.
Hlášku Depositphotos můžeš ignorovat ;) , pokud se nechceš připojit k bojkotu, ani nevím, jestli to je pořád aktuální a jak to dopadlo.
Edit: Tak ten Bigstock už taky nejede :D
+NaturaLinda, +Netherspite Hodnocení: +2
Uživatelský avatar
Anika
 
Příspěvky: 1608
Registrován: 11. červenec 2013 18:40

Reputace: +259

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod NaturaLinda » 18. březen 2017 23:15

ok, díky :) Tak já to zkusím třeba později :D
Hodnocení: 0
NaturaLinda
 
Příspěvky: 21
Registrován: 16. březen 2017 17:04
Bydliště: Hradec Králové

Reputace: +1

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 3. duben 2017 19:52

Zdravím. Funguje vám niekomu korektne upload videa na Motionelements pomocou Stocksubmitter-u? Ďakujem

Rrespectively.

Hello

Is possible to upload videos correctly to motionelements via Stocksubmitter? Thank you Netherspite
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Sagi » 3. duben 2017 20:34

Hello Netherspite,

Could you please advice me how and where can I set the country (iStock error message - no country specified).

many thanks!

Nevíte někdo, kde se prosím nastavuje Země, když chci uploadovat pomocí Stocksubmitteru na iStock?

Díky moc
Hodnocení: 0
Sagi
 
Příspěvky: 100
Registrován: 2. březen 2015 12:36

Reputace: +24

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 3. duben 2017 20:38

Pod kľúčovými slovami Other parameters... > Other metadata...
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Sagi » 3. duben 2017 20:47

Pitju píše:Pod kľúčovými slovami Other parameters... > Other metadata...


Díky moc, Pitju, a přeji pěkný večer!! ;) ;)
Hodnocení: 0
Sagi
 
Příspěvky: 100
Registrován: 2. březen 2015 12:36

Reputace: +24

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod shalom3 » 3. duben 2017 22:04

Pitju píše:Zdravím. Funguje vám niekomu korektne upload videa na Motionelements pomocou Stocksubmitter-u? Ďakujem

Rrespectively.

Hello

Is possible to upload videos correctly to motionelements via Stocksubmitter? Thank you Netherspite

Stocksubmitter nepodporuje tuto fotobanku, ale lze jej využít pro upload. Submit není podporován, takže je potřeba tam potom metadata z programu ručně kopírovat. Při uploadu je někdy dost velká prodleva, než se videa zobrazí a vygenerují náhledy. Ale to bylo myslím stejné i při nahrávání přes FTP.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 2214
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +447

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 4. duben 2017 21:13

Ďakujem Shalom. No niečo však robím asi zle, lebo mi to uploadne len jpeg.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod shalom3 » 4. duben 2017 23:14

Jo, máš pravdu, ze začátku jsem tam také měla nějaký problém. V nastavení si zadej url ftp.motionelements.com, zaškrtni políčka Režim SFTP a Nahrát soubor mov... (ostatní nech), pak zaškrtni Nelze nahrát Bitmapa a Vektory.
Já si dávám do adresáře k nahrávání společně MP4 a MOV (stejnojmenné), jpg vygeneruje automaticky při načtení.
Zkus to tedy tak, mělo by to fungovat, počítej však s těmi prodlevami, než se to u nich uhnízdí (myslím někdy i do druhého dne). Někdy tomu je potřeba v administraci pomoci těmi ovládacími tlačítky pro Refresh). Už jsem si zvykla, nechat to nějaký den uležet a pak teprve kopírovat metadata.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 2214
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +447

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Netherspite » 5. duben 2017 13:50

MotionElements had promised us to implement some kind of API for interaction with StockSubmitter so we're waiting for them to do so.
As soon as they will do it we'll add full MotionElements support to the program.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Netherspite
 
Příspěvky: 81
Registrován: 13. červenec 2014 19:43

Reputace: +4

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách