Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 30. červenec 2017 07:23

Hi, Netherspite.
Regarding MotionElements, did something change?
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Netherspite » 6. srpen 2017 06:43

Pitju píše:Hi, Netherspite.
Regarding MotionElements, did something change?


Yes they have finally implemented the API for us so we will start working on adding them soon.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Netherspite
 
Příspěvky: 81
Registrován: 13. červenec 2014 19:43

Reputace: +4

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 29. říjen 2017 22:26

Hi Netherspite,
There would be some protection against buffer content overwriting in the app. E.g. lock icon and to lock that content. Read-only.
Thnx
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Netherspite » 31. říjen 2017 11:36

Pitju píše:Hi Netherspite,
There would be some protection against buffer content overwriting in the app. E.g. lock icon and to lock that content. Read-only.
Thnx


I would recommend just using named templates for the important content.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Netherspite
 
Příspěvky: 81
Registrován: 13. červenec 2014 19:43

Reputace: +4

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 4. listopad 2017 11:03

Yes. For important templates, I have created a name, but it does not help. If I accidentally have the template selected in the buffers and I paste the information from the picture (which I did not want), the contents of the template will be irrevocably overwritten even without "Save". Or do I make a mistake somewhere else? Besides being inattentive.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Bananaboy » 4. listopad 2017 12:25

Musíš si dávať pozor. Tiež sa mi stávalo, že som si často prepísal templatu. Teraz keď použijem templatu, tak to hneď prepínam na defaultný buffer, aby som si ju pri ďalšom obrázku z nepozornosti neprepísal. Dá sa s tým síce žiť, ale tiež by som bol za zmenu aby sa nedala templata len tak ľahko prepísať.
Hodnocení: 0
Adobe Illustrator CS5 | NIKON CoolPix P510
Uživatelský avatar
Bananaboy
 
Příspěvky: 2853
Registrován: 8. duben 2013 19:18
Bydliště: Slovensko

Reputace: +664

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Pitju » 4. listopad 2017 21:51

Myslím, že všetci čo používajú Stocksubmitter si týmto prešli a preto by sa tam hodila nejaká ochrana na prepísanie.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Pitju
 
Příspěvky: 487
Registrován: 24. říjen 2013 22:27

Reputace: +21

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Netherspite » 5. listopad 2017 15:04

If that happened you can just kill the program in the task manager - that won't let it save the templates.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Netherspite
 
Příspěvky: 81
Registrován: 13. červenec 2014 19:43

Reputace: +4

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Mickies » 12. listopad 2017 18:57

Ahoj, chci se pouze zeptat, zda vám jde upload přes tento program na Shutterstock? Mám u toho červený vykřičník, předpokládám že to je jen kvůli změnám které teď provedl SS?
Hodnocení: 0
Mickies
 
Příspěvky: 123
Registrován: 14. leden 2015 10:35
Bydliště: Pardubice

Reputace: +16

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Anika » 12. listopad 2017 20:03

Nejde, je to určitě kvůli tomu. Mám to stejné.
+Mickies Hodnocení: +1
Uživatelský avatar
Anika
 
Příspěvky: 1608
Registrován: 11. červenec 2013 18:40

Reputace: +259

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách