castyhost píše:tak snad nechces abysme to kupovali a zkouseli za tebe, ne?..
Nene tak jsem to nemyslel. Spíš jsem myslel že někdo napíše mám A6300 (třeba vlákno "Focení v Indonésii" kde standa82 píše že s ní teď fotí) je super protože....nebo dnes už bych raději koupil A6400 nebo používám redukce a funguje to super/na hov.. atd. Spíš jsem myslel zkušenosti než aby jste to zkoušeli za mně. Nebo že někdo poradí protože měl xxx a přešel na xxx a je to lepší atd.
Btw nevěděl jsem že jde jí do krámu a natáčet si tam na vlastní kartu. To už bych to asi dávno udělal, mám v ČB jen Fotolab už jsem si kolikrát říkal, že bych si to na test půjčil z Megapixelu ale abych proto jel do Prahy.
hypotekyfidler.cz píše:Kup na Alze, 14 dní zkoušej a pak vrať a nezapomeň nám sem napsat poznatky. Jenom pozor, nesmíš to koupit jako podnikatel, ale jako spotřebitel - nesmíš mít v registraci uvedené IČ. Možná se ti to tam budou snažit někam podsunout, právě proto, abys to nemohl beztrestně vrátit.
To je docela hardcore - kouknu na to jak je to tam s podmínkama. Ale aby mi to pak vrátili a nezůstalo mi to.