Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem....

Diskuse o focení, fotografickém vybavení, fotografických technikách, zpracování fotek

Re: Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem....

Příspěvekod Ztre » 16. listopad 2020 16:42

Ahoj, někdo zpětnou vazbu k Xiaomi Mi 9 Lite. Optika a celkem slušná světelnost za 7k je podle mě přijatelná, ne?
Hodnocení: 0
Ztre

Reputace: 0

Re: Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem....

Příspěvekod Fauren » 17. listopad 2020 14:50

Ztre píše:Ahoj, někdo zpětnou vazbu k Xiaomi Mi 9 Lite. Optika a celkem slušná světelnost za 7k je podle mě přijatelná, ne?

Mám ho. Co se týká fotoaparátu tak za normálních podmínek dobrý, ale při jakýkoliv horších nic moc. Co se týká fotobanek tak jsem fotky nezkoušel. Spíše jsem ho kupoval kvůli videa, které by mělo být 4k, ale vesměs natáčím v Full HD pro plynulejší obraz, jako kdyby to 4k nestíhal. Na fotobanky jsem něco nahrál něco bylo přijato, ale je to nic moc (navíc natáčí do jakéhosik formátu, které některé nepřijímají a nepřišel jsem na to jak to přeformátovat ještě), radši stále natáčím přes foták i když jsem myslel, že už se posunu dál tímto mobilem (canon 77d, video nic moc)

Co se týká baterky tak pro mě paráda, jedu na mobilu neustále a den mi vydrží. Co se týká všeho ostatního jsem velmi spokojen.
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +64

Předchozí

Zpět na O focení