castyhost píše:aha
tak to sam pises, natacis 24fps pri 1/50 zaverky, to je na pohyb hrozne dlouhy cas
zkusil bych tocit pri priorite clony pri max nasviceni sceny, uvidis ak to bude vypadat
pokud budes mit proostreno a bude predvidatelna trajektorie, mohl by twixtor dva tri obrazky mezi interpolovat a s motion blurr filtrem se dostanes na koukatelne video
Jj na to jsem se ptal. Ale bude to v pořádku při schvalování na FB. Myslel jsem že se musím držet pravidla dvojnásobného fps. Se závěrkou jsem ve videu nikdy nehýbal, vždy točím 24 - 1/50. Nebude to blikat, sekaný pohyb...
Bananaboy píše:Novšie mobily už dokážu točiť spomalené zábery. Napríklad môj mobil dokáže točiť až do 960 fps. Síce tých 960 fps dáva len pri 720p, ale je už dva roky starý. Súčasné modely by to mohli dať už aj pri fullHD, alebo 4K.
mám samsung J3 natočí mi hnusný 1080 při 24fps. Ale manželka má Redmi note 8 tam nějaký slow mo, tak možná jí šlohnu mobil
PandaWild píše:Zavěsit několik jehel na nitě, napíchnout na ně hranolky (=jehly by zespodu nebyly vidět), lehce hranolky roztočit a pak zespodu k nim najet foťákem.
taky dobrý ale pak retušovat všechny jehly...