soim píše:styna píše:Nedaří se mi ani proklikat na stránku s portfoliem a na upload. Poradíte mi pls, kde se to skrývá?
Nahoře v modré liště nemáš tlačítko upload?
| Hodnocení: 0 |
Zvažuji jak by se dalo vyhodnotit, jaká cenová hladina je nejoptimálnější. Je tam příliš mnoho vlivů, prodeje kolísavé a statistika příliš dlouhodobá než aby to jeden člověk dostatečně vyhodnotil. Zpočátku jsem měl u videí také doporučenou standardní cenu, moc se to neprodávalo, ale pak jsem vše změnil na minimum (a přidal i malé levné rozměry) a teprve až potom začaly být příjmy docela zajímavé. Z mého pohledu mi připadá, že jít s cenou co nejníže je pro zisky nejlepší, ale je možné že dlouhodobějšími testy by se dospělo k jiným výsledkům.Jirik píše:Na Pondu doporucuji standartni cenu 40, a pak lepsi cca 60-70. Ja davam u mene narocnych praci cenu 19, u stredne 39, a vyjimecne u narocnejsich 59. Ale doporucuji nejdriv dat nizssi cenu a az se video proda a dostane se ve vyhledavani na prvni stranku tak prenastavit drazssi cenu.
Ravennka píše:Tak jsem dneska vlezla na Pixmac a vyskočilo na mne "Pixmac is now a part of Pond5. Pixmac je nyní součástí Pond5 a nebude již nově přijímat obrázky...."
Můj dotaz zní - co s těmi penězi, které mám na Pixmacu? Převedou se mi na Pond, a nebo půjdou vybrat, i když je tam jenom něco málo... a nebo jak to bude? =)
A nebo Pixmac normálně bude dál fungovat a až se tam jednou dohrabu k výplatě, tak si to vyberu?
Dík za info

Pitju píše:Zdravím. Nie som registrovaný na Pond-e5. Má táto fotobanka sídlo v EU? Myslím vzhľadom k platbe DPH. Ďakujem

Ravennka píše:No jenom taková noticka - příště by bylo lepší první poslat ten mail a teprve potom dělat nějaké změny =) (ale chápu, že příště asi nebude =))

Ellie Pond5 píše:Pitju píše:Zdravím. Nie som registrovaný na Pond-e5. Má táto fotobanka sídlo v EU? Myslím vzhľadom k platbe DPH. Ďakujem
Hezký den, napiště mi prosím na support@pond5.com, odpovím Vám a dodám potřebné informace. Díky!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.