Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod shalom3 » 29. červenec 2015 15:04

Díky, tak to jsem si oddychla ;)
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod styna » 29. červenec 2015 17:16

soim píše:
styna píše:Nedaří se mi ani proklikat na stránku s portfoliem a na upload. Poradíte mi pls, kde se to skrývá?

Nahoře v modré liště nemáš tlačítko upload?

Nemám. Nebo ho aspoň nikde nevidím. Podařilo se mi to obejít a přes vyhledávač jsem zadala Pond5 a samo mi to vyhodilo odkaz My Uploads, Music tracks atd. Časem se tu zorientuju a snad najdu lepší cestu :D

ID se taky nenahrává?
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 29. červenec 2015 19:32

Jirik píše:Na Pondu doporucuji standartni cenu 40, a pak lepsi cca 60-70. Ja davam u mene narocnych praci cenu 19, u stredne 39, a vyjimecne u narocnejsich 59. Ale doporucuji nejdriv dat nizssi cenu a az se video proda a dostane se ve vyhledavani na prvni stranku tak prenastavit drazssi cenu.
Zvažuji jak by se dalo vyhodnotit, jaká cenová hladina je nejoptimálnější. Je tam příliš mnoho vlivů, prodeje kolísavé a statistika příliš dlouhodobá než aby to jeden člověk dostatečně vyhodnotil. Zpočátku jsem měl u videí také doporučenou standardní cenu, moc se to neprodávalo, ale pak jsem vše změnil na minimum (a přidal i malé levné rozměry) a teprve až potom začaly být příjmy docela zajímavé. Z mého pohledu mi připadá, že jít s cenou co nejníže je pro zisky nejlepší, ale je možné že dlouhodobějšími testy by se dospělo k jiným výsledkům.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Pitju » 29. červenec 2015 23:24

Zdravím. Nie som registrovaný na Pond-e5. Má táto fotobanka sídlo v EU? Myslím vzhľadom k platbe DPH. Ďakujem
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Ellie Pond5 » 1. srpen 2015 00:43

Ravennka píše:Tak jsem dneska vlezla na Pixmac a vyskočilo na mne "Pixmac is now a part of Pond5. Pixmac je nyní součástí Pond5 a nebude již nově přijímat obrázky...."

Můj dotaz zní - co s těmi penězi, které mám na Pixmacu? Převedou se mi na Pond, a nebo půjdou vybrat, i když je tam jenom něco málo... a nebo jak to bude? =)
A nebo Pixmac normálně bude dál fungovat a až se tam jednou dohrabu k výplatě, tak si to vyberu?

Dík za info ;)

Chystá se pro vás oficiální email, kde se tohle všechno dozvíte. Zatím nebudu prozrazovat, protože se vše může ještě mírně měnit, ale včas dostanete všechny potřebné informace.
Ellie Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 1. srpen 2015 00:46

No jenom taková noticka - příště by bylo lepší první poslat ten mail a teprve potom dělat nějaké změny =) (ale chápu, že příště asi nebude =))
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Ellie Pond5 » 1. srpen 2015 00:52

Pitju píše:Zdravím. Nie som registrovaný na Pond-e5. Má táto fotobanka sídlo v EU? Myslím vzhľadom k platbe DPH. Ďakujem

Hezký den, napiště mi prosím na support@pond5.com, odpovím Vám a dodám potřebné informace. Díky!
Ellie Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod Ellie Pond5 » 1. srpen 2015 00:54

Ravennka píše:No jenom taková noticka - příště by bylo lepší první poslat ten mail a teprve potom dělat nějaké změny =) (ale chápu, že příště asi nebude =))

Hezký den, myslela jsem to tak, že se ještě může mírně měnit aktuální znění emailu, proto nechci zde prozrazovat něco, co později může být lehce jinak. Hlavně email bude obsáhlý a na míru různým situacím, ve kterých se uživatelé Pixmacu nacházejí. Máte k tomu nějaký dotaz? :-)
Ellie Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod styna » 1. srpen 2015 04:30

To Ellie: Chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá převod portfolia z Pixmac na Pond5. Už je to pár dnů a zatím nic...

Díky za odpověď,

Krista
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 1. srpen 2015 09:44

Ellie Pond5 píše:
Pitju píše:Zdravím. Nie som registrovaný na Pond-e5. Má táto fotobanka sídlo v EU? Myslím vzhľadom k platbe DPH. Ďakujem

Hezký den, napiště mi prosím na support@pond5.com, odpovím Vám a dodám potřebné informace. Díky!

A nebylo by možné tuto informaci dát přímo sem - myslím, že by to zajímalo více lidí. Mně také, protože jsem se na Pond5 během týdne také registrovala.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Pond5