Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Myšice » 19. listopad 2015 14:53

Návštěvník píše:Pond5 na mne působí jako parta puberťáků, kteří si hrají na top fotobanku. Škoda slov a nahrávání... :lol:

Přesně. Prostě česká malost a komplexy v praxi. Jiný důvod pro vyhazování toho, co kdekoliv jinde projde a prodává se, mě už nenapadá. Spíš mi přijde, že čím větší blbinu a srandu vytvořím, tím spíš to tam vezmou. Už tam nedávám nic kromě abstraktních pozadí, jejichž výroba trvá pár sekund.
Hodnocení: 0
Myšice

IP: 188.175.51.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Rastislav13 » 24. listopad 2015 08:31

Ubehol ďalší týždeň a videa už takmer dva mesiace čakajú na schválenie, už ich tam je asi 50. Ďalšie neposielam, neviem či to má zmysel, je mi ľúto, že fotobanka, ktorá deklaruje, že sa na videa špecializuje ich nedokáže v nejakom rozumnom čase schváliť...., alebo teda aspoň vyhodiť...
Rastislav13

Příspěvekod Rastislav13 » 25. listopad 2015 22:13

Trvalo to síce strašne dlho ale 44 zo 47 videí schválených.
Rastislav13

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 4. prosinec 2015 09:52

Ahoj!

Několik posledních týdnů soustředíme většinu svých kurátorských sil na nový projekt, který pro Vás chystáme na začátek příštího roku. Kvůli tomu bohužel roste a bude růst čekací doba na schválení, zejména videí, fotek a ilustrací. Chápeme, že je nepříjemné čekat déle než je obvyklé a omlouváme se za vzniklé nepohodlí. Tento projekt nás bude zaměstnávat ještě přibližně 2-3 měsíce, kdy i schvalování bude bohužel trvat déle. Po jeho dokončení očekáváme velký zájem zákazníků, hlavně nakupujících, a budeme se zase plně věnovat schvalování s cílem snížit čekací dobu na minimum.

Předem za Vaši trpělivost děkujeme. Za Pond5,
Radomír Švihe
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 4. prosinec 2015 11:56

V souvislosti s připravovaným projektem pro Vás chystáme taky pomoc s tvorbou a správou cen, kdy by docházelo k úpravě ceny na základě prodejnosti fotografií. Dále pak pomoc s tvorbou titlů a keywordů tak, abychom maximalizovali šance na zobrazení fotky ve vyhledávání a tím i na její prodej. V této souvislosti bychom rádi zjistili Váš zájem o tyto služby a také uvítáme vaše komentáře a názory.
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

Příspěvekod Ravennka » 4. prosinec 2015 12:06

Radomír z Pond5 píše:V této souvislosti bychom rádi zjistili Váš zájem o tyto služby a také uvítáme vaše komentáře a názory.

Předpokládám, že by se jednalo o placenou službu a nebylo by to zdarma =)
Jako jinak samozřejmě, my "průměrní" bychom uvítali, kdyby se alespoň jeden vektor (ilustrace, fotka) měsíčně u vás prodala =))

A jinak nechci být rejpavá, ale začít dělat něco před Vánoci, kdy je ve fotobankách největší provoz (a lidé se snaží na poslední chvíli procpat co nejvíce vánočního a novoročního obsahu), mi přijde, přinejmenším, nerozumné.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Jirik » 4. prosinec 2015 12:36

Menší dotaz na Pond5: Lze již u nahraných a schválených videí, nebo i u ostatních obrázků dodatečně upravit-rozšířit-upřesnit titulek? A pokud ano, za jak dlouho se změna projeví? (ještě jsem tuto možnost na Pond5 neprováděl), díky za pomoc.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod Bananaboy » 4. prosinec 2015 12:37

Nie že by ma do toho niečo bolo (na Pond5 mám iba 80 obrázkov a dokým sa aspoň jeden z nich nepredá, tak ostatné snáď ani nahrávať nebudem), ale nemyslíte, že by bolo lepšie spraviť radšej nejakú službu pre zákazníkov na ich prilákanie? Na nás kontribútorov nemusíte brať ohľad. My máme svoje súbory ošetrené cez IPTC a nejakých title a keyword pomocníkov nepotrebujeme.

Nehnevajte sa na mňa, ale keď čítam o týchto nových službách pre autorov, tak ako prvé mi na um prídu slová paní Šebkové z filmu Pelíšky: "Teda..., to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?"
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 4. prosinec 2015 12:46

Poslední dobou to s Pondem u mně celkem jde, minulý měsíc dvě prodaná videa (protfolio 20ks) a jedna prodaná fotka, tento měsíc už dvě prodaná videa.
Vánoce u nich asi stejně moc nefrčí, takže je nemusí termínově řešit. Spíš asi prodávají alternativnější věci.
Mně by zajímala témata, jaká témata se u vás prodávají - určitě to bude úplně něco jiného než na Šutru.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Lenka » 4. prosinec 2015 12:58

Na to už jsem se taky ptala a Ellie mi dobře poradila a to co mi poradila mi parádně zvedlo prodeje na šutru, ale na Pondu stále 2 prodeje za rok. A kdo je typický zákazník Pondu mi neprozradila. Nevadí. Mě je celkem jedno, kudy to přiteče, hlavně aby zdroje úplně nevyschly. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Pond5