Ještě teda takhle: kw a titulek nezachrání obsah. Pokud budu vědět, pro koho dělám, což pro mě znamená informaci o přibližné lokalitě výskytu, plus na jaké kw stahoval, tak se s tím dá už trochu pracovat při zachování utajení osobních údajů zákazníka. Pokud bych například měla zpětnou vazbu, že moje abstrakce se prodávají především v Brazilii, tak tomu přizpůsobím barevnost. Pokud bych měla informaci, že moje fotka hrnku kafe se prodala v Íránu, tak si přestanu zahrávat s myšlenkou, že by bylo fajn dát tam někoho, jak to kafe pije. Toto jsou informace, který potřebuju, abych byla efektivnější. Místo toho mi Pond nabízí "pravděpodobný kw který už jsem někde použila u věci která vypadá o dost jinak", což, kdybych chtěla, si můžu vyrobit doma v openoffice.

Edit:
A samozřejmě: pokud mi Pond pošeptá, že se chystá zaútočit na japonský trh, tak budu hledat, co by mohlo zaujmout Japonce. I když o tom mám určité pochybnosti, před nějakou dobou podobná fotobanka jménem Pixmac stála o typická česká témata, tak jsem kvůli ní vyrobila Mikuláše, kterýho jsem původně vůbec ani nechtěla dělat. Kupodivu se velice dobře prodává na celkem mnoha fotobankách, jenom jaksi na Pixmacu a na Pondu se neprodal ani jednou. Né že by mi to nebylo líto a né že by mi to nebylo divný.
Jsem medvěd.