Fyletto píše:Ahoj, mám dotaz ohledně přesunu portfolia. Pond5 sleduji již docela dlouho a vidím v něm perspektivního potenciálního partnera. Už nějakou dobu přemýšlím o přesunu portfolia i sem. Nicméně vzhledem k tomu, že mám relativně velké portfolia (cca 6000 snímků), zajímalo by mě, zdali fotobanka poskytuje podporu autorům. Tj. je možné snímky doručit třeba fyzicky (pokud má společnost zastoupení v Praze)? V případě že ne, je alespoň možné vyhnout se nějak kategoriím (jsou li na Pondu) či čemukoliv, co případně odesílání snímků zpomaluje? Dělat cokoliv jako potvrzování jednotlivého snímku, kategorizování či upřesňování klíčových slov je v tomto množstí už nemyslitelné. Díky!
Zdravím, víceméně všechno podstatné již shrnul PandaWild ve svém příspěvku

Fyletto píše: I bez podpory Pond5 se takové množství dá nahrát v pohodě (přes FTP nebo i přes WEB - webové nahrávání tam jede hezky). Kategorie nejsou třeba. Dá se tam připravit šablona (=označit že je to fotka nebo ilustrace a nastavit cenu) a ta se dá aplikovat na označené obrázky např. po 800 kusech a po aplikaci šablony hromadné odeslání ke schválení...
..a možná se přitom opravdu i zapotíme, ale určitě je lepší nahrát vše najednou.

Jen ještě doplním, že v Praze pobočku máme, takže je případně možné i fyzicky přinést HDD se snímky.