| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Zpětná vazba hodně chybí. Jako autoři obvykle netušíme, co zákazníci chtějí a na co ty věci pak použijí a co jim tam vadí nebo chybí.

Jirik píše:Mne třebas napadlo, zkusit vytvořit nějaká videa, nebo Afterefect-šablonu s tématem jakéhosi vizuálního intra, třebas jako použití pro zpravodajství, něco jako ČT24 a jiné abstraktní ukázky čehosi na pozadí... Ještě jsem se však k tomu nedostal-nepropracoval. Ale pokud by byl zájem, tak se do toho asi pustím. Zatím zůstávám u kamerových záběrů.

Mně jen hlava nebere, jaktože se tak často prodávají videa za stovky dolarů.Radomír z Pond5 píše:Trochu víc inspirace lze zatím získat z Artist resources,...
Radomír z Pond5 píše:Trochu víc inspirace lze zatím získat z Artist resources, které najdete po přihlášení na svůj účet dole v patičce (podmínkou je mít již nějaké soubory online). Je v plánu jej rozšiřovat o další užitečné informace, takže jednou za čas se oplatí tam kliknout.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.