Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Bananaboy » 2. září 2014 16:53

Tak chcem sa ospravedlniť. V predchádzajúcom poste som to napísal zle. Nie je to "fianceé" ale "fiancée". :D

PandaWild

Viem, že vo všeobecnosti angličtina nepoužíva dlhé "é", ale majú pár slov v ktorých sa nacházda (neviem prečo, zrejme majú nejaký pôvod vo francúzštine). Napríklad: fiancé=snúbenec, fiancée=snúbenka. V tomto tvare sa nachádzajú v slovníkoch a bežne ich tak možno vidieť aj v praxi v anglických textoch. Na Shutterstocku som ani ja nenašiel nič pod tvarom slova fiancée s dlhým é. Zrejme to všetkým hádže tú istú chybu ako mne, tak to svorne opravujú. Takže chyba ani nebude v StockSubmitteri, ale skôr v Shutterstocku. Uvidím, čo na to povedia ostatné fotobanky a keď sa to ani im nebude pozdávať, tak to v kľúčových slovách prepíšem na tvar s krátkym "e".
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod odina222 » 3. září 2014 14:21

Potřebovala bych pomoct s Graphicriver, při odeslání souboru mi píše že mi chybí zadání kategorii a přítom je mám zadané. Když je změním na píše mi to samé, nevíte kde dělám chybu? :?:
Jinak vše funguje ;)
odina222

Reputace: 0

Příspěvekod Netherspite » 3. září 2014 14:32

odina222

EN:
You can set GraphicRiver category in Advanced metadata -> Submit Parameters (CZ version: Pokročilé metadata -> Odešlete dané parametry).

RU:
Вы можете выбрать категорию для GraphicRiver в Advanced metadata -> Submit Parameters (в чешской версии: Pokročilé metadata -> Odešlete dané parametry).
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod odina222 » 3. září 2014 14:48

Thank you :oops: good work :lol:
odina222

Příspěvekod elMino » 9. září 2014 17:14

Hello

I signed up to Bigstockphoto as a new member but Stocksubmitter writes me "Wrong login information". Has any problem Stocsubmitter with Bigstocphoto? Using the web interface isn't a problem. Can you help me?
elMino

Příspěvekod Netherspite » 9. září 2014 17:46

elMino
Please try setting the password consisting of latin letters, underscores and digits only, 16 characters max.
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod Niki » 9. září 2014 18:09

elMino píše:Hello

I signed up to Bigstockphoto as a new member but Stocksubmitter writes me "Wrong login information". Has any problem Stocsubmitter with Bigstocphoto? Using the web interface isn't a problem. Can you help me?

Zrovna včera jsem chtěla napsat úplně stejný dotaz :lol: zkoušela jsem se připojit několik dní na Bigstock a už jsem to vzdávala. Nebralo mi to žádnou kombinaci. Nakonec jsem jako přihlašovací jméno naspala svůj email a heslo a Stocksubmitter vypnula a šla spát a ráno hle, program se připojil, tak jsem strašně ráda :-)
Niki

Příspěvekod elMino » 11. září 2014 21:17

Hello. I still have a problem with bad logging on Bigstockphoto. I tried the procedure as Niki. It didn't help. I tried to reset the password on Bigstocphoto, as you wrote. It also didn't help. Can you help me with this?

Edit: Just recall that I'm BigStockPhoto newbie. I've got just a few illustrations in approval via a web interface.
elMino

Příspěvekod Niki » 11. září 2014 21:42

Ahoj, no já to s tím taky chtěla vzdát, zkusil jsi změnit i emailovou adresu? Já myslím že jsem emailovou adresu aktualizovala a pak napsala nové heslo a najednou se to připojilo.
Niki

Příspěvekod elMino » 11. září 2014 22:08

Niki's solution works.
Ďakujem, Niki
elMino

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách