Já jsem se snažila projít někdy vloni zjara... Začala jsem malovanými zvířaty - 2x, pak kreslenými v Ai, mezi křivkama proběhl jeden pokus s fotkama hor, krajiny a psů... Myslela jsem, že to půjde hladce, protože všude jinde to taky hladce šlo. Au! Dostala jsem přes papulu a nevím, co lepšího bych tam ještě poslala. Obzvlášť, když jsem viděla některé hrůzy, co se tam prodávají...

Jedině zkusit připravit něco v duchu nejprodávanějšího, pokud možno projít a pak tam zkusit ty svoje hotovky dostat. V malbách a kresbách myslivosti tam konkurence moc není, tak jsem si právě myslela, že bych mohla mít větší šanci.
Nechápu Styno, že tvé obrázky nevzali... Jsou originální, pěkné a mají široké využití. Jsou to troubové... Ohledně dalšího pokusu nahrávání vstupních obrázků to myslím bylo tak, že jsem pořád chodila koukat na svůj účet a až bylo aktivní okno nahrávání, mohla jsem nahrávat.... Že jsem nedostala upozornění ani mejlem, ani na úču, kdy to můžu zkusit znova. Vím ale určitě, že se termíny prodlužovaly dost... Nejdříve dny, pak týdny a pak měsíce... Asi to zkusím znova, ale netuším, z čím bych na ně měla vyrukovat. Leda že bych měla štěstí a narazila na někoho "rozumného"