Vstupní test

Re: Vstupní test

Příspěvekod Ravennka » 10. prosinec 2014 09:08

Jinak já to mám taky jako ilustrace - tj. jako fotky =) vektory zkusím až dneska večer...

Nicméně teda musím říct, že to tam vypadá šíleně neintuitivně. Ráno jsem tam jenom mrkla jedním okem, celá jsem se zmátla a neviděla žádnou možnost jak nahrát ilustrace, nebo jak cokoliv... :lol: asi to bude chtít vyšší dívčí a víc jak 5 minutek =)

Jinak teda nahrávala jsem předevčírem v podvečer, dneska ráno už byl mail ve schránce (kdyby někoho zajímala aktuální rychlost)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 09:24

Je to divný, když se podívám co prošlo mě, Pandovi a Ravennce, tak nechápu co si jim nelíbí na Zdence a Styně, a tipovala bych to na brutálně odlišnej dvojí metr. Ale mechanismus výběru mi uniká. Jako paranoik, kterej za vším hledá prachy, si říkám, jestli třeba není možný, že dělaj problémy lidem, kteří přicházejí přes ref. odkaz....
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 10. prosinec 2014 09:55

Leni, Tebe by měli zaměstnat u nějakejch tajnejch ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 10:10

Už jsem byla. U Městské policie hl. m. Prahy. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Magda » 10. prosinec 2014 11:07

Nebo je možné, že teď někdy změnili požadavky na vstupní fotografie a jsou přísnější. Připadá mi, že na IS měli dost dlouhé období kdy brali snad úplně všechno a možná se jim tam těch lidí nahrnulo víc než potřebují.
Magda

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 11:11

Změnil přes noc? Já jsem prošla předevčírem....
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Magda » 10. prosinec 2014 11:21

Aha, to jsem nevěděla. A posílali jste všichni to stejné? Pokud někdo posílal fotky a někdo vektory nebo třeba videa, tak to schvalují jiní lidé a pro každou kategorii mohou mít trochu jiné požadavky.
Magda

Příspěvekod Zdenka1967 » 10. prosinec 2014 11:44

Já jsem se snažila projít někdy vloni zjara... Začala jsem malovanými zvířaty - 2x, pak kreslenými v Ai, mezi křivkama proběhl jeden pokus s fotkama hor, krajiny a psů... Myslela jsem, že to půjde hladce, protože všude jinde to taky hladce šlo. Au! Dostala jsem přes papulu a nevím, co lepšího bych tam ještě poslala. Obzvlášť, když jsem viděla některé hrůzy, co se tam prodávají... :mrgreen: Jedině zkusit připravit něco v duchu nejprodávanějšího, pokud možno projít a pak tam zkusit ty svoje hotovky dostat. V malbách a kresbách myslivosti tam konkurence moc není, tak jsem si právě myslela, že bych mohla mít větší šanci.
Nechápu Styno, že tvé obrázky nevzali... Jsou originální, pěkné a mají široké využití. Jsou to troubové... Ohledně dalšího pokusu nahrávání vstupních obrázků to myslím bylo tak, že jsem pořád chodila koukat na svůj účet a až bylo aktivní okno nahrávání, mohla jsem nahrávat.... Že jsem nedostala upozornění ani mejlem, ani na úču, kdy to můžu zkusit znova. Vím ale určitě, že se termíny prodlužovaly dost... Nejdříve dny, pak týdny a pak měsíce... Asi to zkusím znova, ale netuším, z čím bych na ně měla vyrukovat. Leda že bych měla štěstí a narazila na někoho "rozumného" :lol:
Zdenka1967

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 12:07

Ravennko jo prostředí je tam velmi neintuitivní (a pomalé), něco co musíme překousnout, vyzkoušet si odeslání standardním postupem a pak na prostředí zapomenout a přejít na DeepMeta. Bez DeepMeta bych to tam už vzdal (tak dost lituji Lenku že musí jet přes www).

Zdenko od jara minulého roku je dlouhá doba, jo myslím že tehdy ještě byla mnohem větší přísnost a ta už dost klesla (já prošel nějak před 3 měsíci). To by stálo za nový pokus. Záleží jistě i na štěstí na koho se natrefí, myslím že i styna měla spíš smůlu na morouse než nepřijatelné ilustrace.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod shalom3 » 10. prosinec 2014 12:28

Jak dlouho to tak trvá, než ty zkušební vektory zamítnou? Já jsem to tam nahrála někdy v neděli a pořád nic, tak nevím, jak dlouho se můžu ještě těšit :) .
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na iStock