venca píše:ooooo :O mega gratulačka!můj největší prodej byl za $12
| Hodnocení: 0 |
anik
Jinak na Shutterstocku zatím žádnou změnu v příjmech nevidím, posledních pár měsíců bylo vyrovnaných, březen zatím rekordní, duben trochu nižší kvůli svátkům.
admin píše:Podle mě více záleží na tom, jaké ilustrace se podaří nakreslit. Vidím to na statistikách tvorby v jednotlivých měsících - někdy se zadaří a je tam bestseller a pak celá ta měsíční tvorba vydělává třeba trojnásobek toho, co tvorba v minulém měsíci. Jindy se holt nezadaří...
Ravennka píše:Stazeni nevypada, ze by bylo nejak zvlast mene, nez v breznu, ale penezove je to o dost horsi... same subs
Pedro píše:anik
Duben patřil u mě vždy k nejsilnějším měsícům, několik let zpět bez ohledu na svátky. Svátky s tím nemají nic společného,(a to nemám ani jedno velikonoční vajíčko v portfoliu).![]()
Ti co jste na SS v nejvyšším levelu máte stejné zkušenosti?
Bananaboy píše:Mňa viac trápi, že sa nepredávajú nové obrázky. Keď som dávnejšie nahral dávku 20 nových obrázkov, tak sa mi vždy po schválení z nej stiahlo aj 5-10 kusov. Teraz tak maximálne 1-2 kusy z každej novej 20 kusovej dávky. Napríklad z poslednej dávky, ktorú mám schválenú už tri dni sa nepredal ešte ani jeden a už sa asi ani nepredá, lebo po troch dňoch sú už bohvie kde na nejakej 150 strane vo vyhľadávaní.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.