Tak tohle by mě hodně zajímalo.admin píše:...Jo a vidět jak kontroloři kontrolují vaše fotky také stálo za to!
Tak tohle by mě hodně zajímalo.admin píše:...Jo a vidět jak kontroloři kontrolují vaše fotky také stálo za to!
| Hodnocení: 0 |
Ellie Pond5 píše:Undeaa píše:Lenka píše:Zatím se to projevilo v rychlosti schvalování.![]()
Mně se teda nezdá
Nějaká potíž s rychlostí schvalování? Napište mi na support@pond5.com a vyřešíme.Aktuálně mají fotky waiting time 2 až 3 dny.
PandaWild píše:Tak tohle by mě hodně zajímalo.admin píše:...Jo a vidět jak kontroloři kontrolují vaše fotky také stálo za to!Nad tím už jsem vícekrát přemýšlel jak to v praxi asi probíhá - např. jak moc se každému obrázku věnuje, kolik jich udělá za jak dlouho, jestli používají nějaké speciální (firemní) softwary pro tyto účely, nebo všechno jen jako my.
Undeaa píše:Ellie Pond5 píše:Undeaa píše:Lenka píše:Zatím se to projevilo v rychlosti schvalování.![]()
Mně se teda nezdá
Nějaká potíž s rychlostí schvalování? Napište mi na support@pond5.com a vyřešíme.Aktuálně mají fotky waiting time 2 až 3 dny.
možná to je tím že každý den nahraju 3-6 animací a tím se ty 2-3 dny vynulují,a musim čekat zas 2-3 dny,ale to jen hádám.Btw-psal jsem Vám na mail,odpověděla jste mi že se na to podíváte, ale nic se nestalo, samozřejmně že je to celkem brzo(cca 7 hodin od Vašeho mailu), ale čekal jsem okamžitou reakci,když už jste napsala, že se na to podívate
Od nahrání animace čekám na schválení 8 dní (+mezi těmi 8 dny přibývali další animace)
#nohate

petr35 píše:Ellie Pond5 píše:petr35 píše:
Co nahrajete na Pixmac, bude i na Pond5. Ale doporučuji spíše založit účet přímo na Pond5 (z dlouhodobého hlediska je to stejně lepší), kde je 50 % z ceny pro Vás.
Takže raději si mám založit účet přímo na Pond5 a nahravat a popisovat fotky přímo tam než na Pixmacu?
Když budu přímo na Pond5, tak dostanu 50% z ceny za prodanou fotografii ???
Zakládat ho asi nemusím, protože normálně se tam přihlásím úplně stejně jako na Pixmac, akorát tam nejou žádný výdělky a ty nahrané nedokončené fotografie, co jsou na Pixmacu.

Ellie Pond5 píše:petr35 píše:Ellie Pond5 píše:petr35 píše:
Co nahrajete na Pixmac, bude i na Pond5. Ale doporučuji spíše založit účet přímo na Pond5 (z dlouhodobého hlediska je to stejně lepší), kde je 50 % z ceny pro Vás.
Takže raději si mám založit účet přímo na Pond5 a nahravat a popisovat fotky přímo tam než na Pixmacu?
Když budu přímo na Pond5, tak dostanu 50% z ceny za prodanou fotografii ???
Zakládat ho asi nemusím, protože normálně se tam přihlásím úplně stejně jako na Pixmac, akorát tam nejou žádný výdělky a ty nahrané nedokončené fotografie, co jsou na Pixmacu.
Ano, když budete přímo na Pond5, dostanete 50 % z ceny každé prodané fotografie. A ceny si stanovíte sám a kdykoli je můžete změnit (a fotka zůstává online). Podívám se, jak to máte s účty. Napište mi na support@pond5.com Vaše uživatelské jméno na Pixmacu prosím.
Ellie Pond5 píše:Lenka píše:Ellie Pond5: Tak mě napadá, jaké všechny formáty (statických obrázků) kromě jpg a eps vlastně berete? Už tady padlo png, co třeba NEF? (Svg ne, to už jsem zkoušela...)
Všechny informace jsou tu:
http://help.pond5.com/hc/en-us/articles ... ifications
http://help.pond5.com/hc/en-us/articles ... ifications
Pokud jsou k tomu jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.