Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod PandaWild » 18. červen 2015 20:39

admin píše:...Jo a vidět jak kontroloři kontrolují vaše fotky také stálo za to!
Tak tohle by mě hodně zajímalo. :shock: Nad tím už jsem vícekrát přemýšlel jak to v praxi asi probíhá - např. jak moc se každému obrázku věnuje, kolik jich udělá za jak dlouho, jestli používají nějaké speciální (firemní) softwary pro tyto účely, nebo všechno jen jako my.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Undeaa » 18. červen 2015 21:24

Ellie Pond5 píše:
Undeaa píše:
Lenka píše:Zatím se to projevilo v rychlosti schvalování. :-D

Mně se teda nezdá :D

Nějaká potíž s rychlostí schvalování? Napište mi na support@pond5.com a vyřešíme. :-) Aktuálně mají fotky waiting time 2 až 3 dny.

možná to je tím že každý den nahraju 3-6 animací a tím se ty 2-3 dny vynulují,a musim čekat zas 2-3 dny,ale to jen hádám.Btw-psal jsem Vám na mail,odpověděla jste mi že se na to podíváte, ale nic se nestalo, samozřejmně že je to celkem brzo(cca 7 hodin od Vašeho mailu), ale čekal jsem okamžitou reakci,když už jste napsala, že se na to podívate :D
Od nahrání animace čekám na schválení 8 dní (+mezi těmi 8 dny přibývali další animace)

#nohate
Naposledy upravil Undeaa dne 18. červen 2015 21:29, celkově upraveno 1
Undeaa

Reputace: +3

Příspěvekod admin » 18. červen 2015 21:25

PandaWild píše:
admin píše:...Jo a vidět jak kontroloři kontrolují vaše fotky také stálo za to!
Tak tohle by mě hodně zajímalo. :shock: Nad tím už jsem vícekrát přemýšlel jak to v praxi asi probíhá - např. jak moc se každému obrázku věnuje, kolik jich udělá za jak dlouho, jestli používají nějaké speciální (firemní) softwary pro tyto účely, nebo všechno jen jako my.

Bylo to zajímavé, ale žádné speciální softwary nepoužívají. Jedou to přes webové rozhraní - stáhnou fotku, podívají se na kvalitu při 100%, zkontrolují, odsouhlasí a jdou dál. Pokud má autor kvalitní snímky, tak jim věnují méně pozornosti :) Jeslti máš nějaký konkrétní dotaz, zeptej se Ellie, byla dříve také kontrolorkou.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Ellie Pond5 » 19. červen 2015 10:31

Undeaa píše:
Ellie Pond5 píše:
Undeaa píše:
Lenka píše:Zatím se to projevilo v rychlosti schvalování. :-D

Mně se teda nezdá :D

Nějaká potíž s rychlostí schvalování? Napište mi na support@pond5.com a vyřešíme. :-) Aktuálně mají fotky waiting time 2 až 3 dny.

možná to je tím že každý den nahraju 3-6 animací a tím se ty 2-3 dny vynulují,a musim čekat zas 2-3 dny,ale to jen hádám.Btw-psal jsem Vám na mail,odpověděla jste mi že se na to podíváte, ale nic se nestalo, samozřejmně že je to celkem brzo(cca 7 hodin od Vašeho mailu), ale čekal jsem okamžitou reakci,když už jste napsala, že se na to podívate :D
Od nahrání animace čekám na schválení 8 dní (+mezi těmi 8 dny přibývali další animace)

#nohate

Každá fotka/ilustrace/video má vlastní čas nahrání, takže "vynulovat" si čekací dobu nejde. Naopak pokud něco nahrajete v pondělí a něco ve středu, je velká pravěpodobnost, že Vám kurátor ve čtvrtek schválí všechno. Já osobně se můžu podívat a schválit fotky. Na ostaní média potřebuji kolegy, kteří ne všichni jsou v mé časové zóně. Takže jsem požádala kolegu a máte to schválené. Na fotky je momentálně čekací doba 2 - 3 pracovní dny, na videa 6 - 8 pracovních dní.
Ellie Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: 0

Příspěvekod Undeaa » 19. červen 2015 11:02

Díky moc,ted jak budu vědět 6-8 dní tak nebudu tak otravovat :D
Undeaa

Reputace: +3

Příspěvekod Ellie Pond5 » 19. červen 2015 13:59

petr35 píše:
Ellie Pond5 píše:
petr35 píše:
Co nahrajete na Pixmac, bude i na Pond5. Ale doporučuji spíše založit účet přímo na Pond5 (z dlouhodobého hlediska je to stejně lepší), kde je 50 % z ceny pro Vás.

Takže raději si mám založit účet přímo na Pond5 a nahravat a popisovat fotky přímo tam než na Pixmacu?
Když budu přímo na Pond5, tak dostanu 50% z ceny za prodanou fotografii ???
Zakládat ho asi nemusím, protože normálně se tam přihlásím úplně stejně jako na Pixmac, akorát tam nejou žádný výdělky a ty nahrané nedokončené fotografie, co jsou na Pixmacu.

Ano, když budete přímo na Pond5, dostanete 50 % z ceny každé prodané fotografie. A ceny si stanovíte sám a kdykoli je můžete změnit (a fotka zůstává online). Podívám se, jak to máte s účty. Napište mi na support@pond5.com Vaše uživatelské jméno na Pixmacu prosím.
Ellie Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod petr35 » 19. červen 2015 23:31

Ellie Pond5 píše:
petr35 píše:
Ellie Pond5 píše:
petr35 píše:
Co nahrajete na Pixmac, bude i na Pond5. Ale doporučuji spíše založit účet přímo na Pond5 (z dlouhodobého hlediska je to stejně lepší), kde je 50 % z ceny pro Vás.

Takže raději si mám založit účet přímo na Pond5 a nahravat a popisovat fotky přímo tam než na Pixmacu?
Když budu přímo na Pond5, tak dostanu 50% z ceny za prodanou fotografii ???
Zakládat ho asi nemusím, protože normálně se tam přihlásím úplně stejně jako na Pixmac, akorát tam nejou žádný výdělky a ty nahrané nedokončené fotografie, co jsou na Pixmacu.

Ano, když budete přímo na Pond5, dostanete 50 % z ceny každé prodané fotografie. A ceny si stanovíte sám a kdykoli je můžete změnit (a fotka zůstává online). Podívám se, jak to máte s účty. Napište mi na support@pond5.com Vaše uživatelské jméno na Pixmacu prosím.

děkuji za info už jsem vám poslal druhý email, ten první jsem posílal už v pátek odpoledne
petr35

Příspěvekod Ravennka » 20. červen 2015 00:51

OT - což takhle citovat jenom poslední reakci? ;) na mobilu je to pak peklo... =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 20. červen 2015 14:19

Ellie Pond5 píše:
Lenka píše:Ellie Pond5: Tak mě napadá, jaké všechny formáty (statických obrázků) kromě jpg a eps vlastně berete? Už tady padlo png, co třeba NEF? (Svg ne, to už jsem zkoušela...) :-D

Všechny informace jsou tu:
http://help.pond5.com/hc/en-us/articles ... ifications
http://help.pond5.com/hc/en-us/articles ... ifications

Pokud jsou k tomu jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat.

Tak teda mám dotaz že to nechápu. Kolegovi jste psala jak je úžasný, že dělá průhledný png, a tady máte napsaný, že berete pouze a výhradně jpg a eps. Tak co teda platí?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 20. červen 2015 14:28

PNG uvádějí u videí s průhledností.
PandaWild

Reputace: +2005

PředchozíDalší

Zpět na Pond5