Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod thor83 » 2. září 2015 23:01

jojo pond5 to byl no zajimavé . Ten AE je součastí toho CC balíčku za těch 20$ nebo kolik to je v té akci ?
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Bananaboy » 3. září 2015 08:21

Tak na Istocku sa zase hrabali v prihlasovacom formulári tak dokonale, že mi nefunguje prihlásiť sa na IStock cez Firefox. Máte to tak aj vy, alebo je chyba len u mňa? Cez Chrome to normálne ide, takže to bude zrejme len problém Firefoxu.

Ach jo, známe príslovie
"Najviac na živote milujem tú rozmanitosť. Každý deň ma naserie niekto iný." sa opäť potvrdilo. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Anika » 3. září 2015 08:50

Já se dostanu na Istock přes Firefox normálně, ale jsem tam přihlášená už delší dobu, tak uvidíme, až mě to odhlásí. Riskovat to nebudu :) .
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2015 08:58

Zkusil jsem v Chrome i ve Firefox a v obou jsem se přihlásil v pořádku .. Tak asi jsi zapomněl heslo. :-) Nefunguje to v IE 8, ten už asi není podporovaný a místo menu jsou rozsypané řádky.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 3. září 2015 09:04

Anika píše:Já se dostanu na Istock přes Firefox normálně, ale jsem tam přihlášená už delší dobu, tak uvidíme, až mě to odhlásí. Riskovat to nebudu :) .

Tak to je ďalšia záhada. Mňa to každý deň odhlasuje samo. A to mám povolené aj cookies aby si ma to pamätalo a ono si ma to stále nepamätá. :lol:

PandaWild píše:Zkusil jsem v Chrome i ve Firefox a v obou jsem se přihlásil v pořádku .. Tak asi jsi zapomněl heslo. :-) Nefunguje to v IE 8, ten už asi není podporovaný a místo menu jsou rozsypané řádky.

V hesle to nebude. Ako som napísal v Chrome to funguje. Vo Firefoxe mám úplne neaktívne to nové veľké tlačítko "Sign In". Nedá sa mi naň kliknúť. Ale keď tak uvažujem, tak to bude asi najskôr starou verziou Firefoxu. Ja mám ešte verziu 30.0 a teraz aktuálna je tuším 40 a niečo. :D
Bananaboy

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2015 09:08

Zkoušel jsem i to automatické přihlášení (protože dřív jsem se musel v Chrome také pokaždé přihlašovat znovu) a když si uchovám interní link na účet, tak mě to příště přihláší automaticky ve FireFox (verze 36.0.1) i v Chrome. Tak by to asi mohlo být fakt tou starou verzí FireFox - už i podle toho, že v tom IE je to rozsypané, dřív to tam chodilo. Tak asi hodně "modernizovali" a je to náročnější na kompatibilitu.
PandaWild

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2015 09:14

Při kontrole verze se mi FireFox aktualizoval na 40.0.3. ... Hurá, je to moderní, je to teď už stejně pomalé jako všechny ostatní prohlížeče! :mrgreen: No tak poslední výhoda FireFoxu tím asi padá. Kde jsou ty časy, kdy např. Chrome bylo super tím jak bylo rychlé proti IE.
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 3. září 2015 09:21

PandaWild píše:Tak by to asi mohlo být fakt tou starou verzí FireFox

Tak ja sa prechodu na novšie verzie Firefoxu vyhýbam ako čert svätenej vode. :lol: Je to preto, lebo pri každom novom upgrade mi prestane fungovať pár rozšírení, ktoré používam a na ktoré som si zvykol a už by sa mi bez nich ťažko surfovalo po internete. Prechod na verziu 40 by si určite vyžiadalo ďalšie obete vo forme nekompatibility rozšírení. Ak to takto pôjde ďalej, tak to už rovno budem môcť začať používať iný prehliadač a terajší význam Firefoxu prestane mať pre mňa zmysel.
Bananaboy

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2015 09:32

Tak si na účely iStock nainstaluj i Chrome. Není problém když je v PC více prohlížečů současně.
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 3. září 2015 09:39

PandaWild píše:Tak si na účely iStock nainstaluj i Chrome. Není problém když je v PC více prohlížečů současně.

Chrome mám a aj IE a aj Operu. Ono sa ale vždy nechce spúšťat kvôli jednej stránke druhý prehliadač. Obzvlášť keď mám IStock previazaný s PicNiche toolbarom na sledovanie príjmov a notifikácií predajov na fotobankách. Stránku IStocku som spúšťal práve z toho toolbaru. No... ale vývoj ide dopredu a asi sa budem musieť prispôsobiť novým podmienkam. :( Aj tak ten toolbar už jeho autor od roku 2012 neaktualizoval a u polovice fotobánk mi už príjmy a ani notifikácie neukazuje. :D
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse