Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Lenka » 15. září 2015 09:37

Normálka. Počkej půl dne.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Rastislav13 » 15. září 2015 09:40

Dik Lenka a ak som to správne pochopil, tak to môžem vypnúť a editovať až potom?
Rastislav13

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 15. září 2015 09:46

Přesně tak. Jakmile jede "processing", tak můžeš přijít za jak dlouho chceš a ono to mezitím proleze. Pak to máš v "need edits" nebo jak se to píše.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Anika » 16. září 2015 06:17

Možná to tu už proběhlo, ale nestihnu sledovat všechno, tak se zeptám: včera mi vyplatili z pond5 těch pár kreditů, které jsem měla na pixmacu, z čehož soudím, že Pixmac definitivně končí. Mám teda teď účet místo toho na Pond5, i když jsem ho nikdy nevytvořila, je to tam převedené, nebo tam účet nemám? Já jenom, abych veděla...
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod styna » 16. září 2015 07:46

Jakým způsobem to vyplácejí? Na pixmacu jsem neměla nastavený paypal účet a nějak jsem další vývoj ohledně zániku nesledovala. Převádí to na Pond5 nebo to posílají přes Pond5 na paypal( předpokládám, že až od určité sumy...)? Ty moje dva kredity nejspíš propadly, čehož bych moc nelitovala.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Anika » 16. září 2015 08:12

Přišlo mi to na Paypal přes pond5 (od pond5), bylo to 5 kreditů a něco. Na pixmacu se v přehledu plateb a prodejů objevila červená položka vyplacení a stav kreditů se srovnal na nulu.
Akorát nevím, jestli se moje portfolio převádí na Pond5 nebo ne, protože jestli ano, tak netuším, jaké jsou například přístupové údaje a podobně (možná stejné jako předtím na pixmacu, asi to budu muset zkusit :) .
Anika

Příspěvekod styna » 16. září 2015 08:32

Díky za odpověď. Mě se nic nevynulovalo. Možná to bude tím, že to není kam poslat. Nebudu to řešit, protože se mi kvůli dvěma kreditům nechce obíhat finančák kvůli DPH z příjmů v rámci EU (nebo tak nějak to bylo...)

V tvém případě si nejsem jistá, ale mám za to, že na Pondu portfolio nemáš. Jen to Pond jako vlastník Pixmacu vyplatil získané kredity. Jestli se pletu, tak mě snad někdo opraví ;)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 16. září 2015 08:36

Pond5 ma sidlo v USA... vyplaci on, takze zadny prijem z EU :)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 16. září 2015 20:47

Anika píše:Možná to tu už proběhlo, ale nestihnu sledovat všechno, tak se zeptám: včera mi vyplatili z pond5 těch pár kreditů, které jsem měla na pixmacu, z čehož soudím, že Pixmac definitivně končí. Mám teda teď účet místo toho na Pond5, i když jsem ho nikdy nevytvořila, je to tam převedené, nebo tam účet nemám? Já jenom, abych veděla...

Dobrý den, účet na Pond5 nemáte automaticky. Ten je třeba si vytvořit jednoduchou registrací https://www.pond5.com, vpravo nahoře bílý rámeček "Join Now". Po vytvoření účtu na pond5 je třeba přes účet na Pixmacu zadat kam, na jaký P5 účet, se mají fotky převést.
Po přihlášení na svůj Pixmac účet vidíte vlevo kartu osobní, v níž jsou podsekce nastavení a Transfer files to Pond5. V této sekci, Transfer files to Pond5, vyplníte svůj P5 login, heslo k účtu na P5 a zadáte převést fotografie. :)

V případě pomoci nebo dotazu se nebojte ozvat na radek@pond5.com nebo na info@pixmac.cz.

Hezký zbytek večera přeji, Radek.
Radomír z Pond5

IP: 62.245.77.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 17. září 2015 06:28

Díky za odpověď, já o účtu zatím neuvažuji, ale zajímalo mě, jak je to právě s tím sloučením s Pixmacem. Teď vím přesně, co jsem potřebovala, ještě jednou díky.
Anika

PředchozíDalší

Zpět na Pond5