Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod artus » 28. září 2015 18:15

Tak u mňa zase úradoval curator69...po 15. dňoch z 15 videí vyhodil 10. Paráda. Ešte sa mi to nestalo ani na Ponde, aby takto masovo povyhadzovali. Vlastne tam mi nevyhodili zatiaľ skoro nič.
Hodnocení: 0
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 28. září 2015 18:20

artus píše:Ako dlho vám teraz trvá schvaľovanie videí? Visia mi tam od 12.9., čo už je trocha moc.

Waiting time na videa je momentálně 13 dnů, takže podle uploadu byste měl mít videa schválené cca 25.-26.9. Pokud stále na chválení čekáte, pošlete mi, prosím, svoje Pond5 username na radek@pond5.com a zjistím kde se videa zasekly.
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

Příspěvekod Myšice » 4. říjen 2015 11:03

tlamic píše:Rád bych se někoho z Pond 5 zeptal, kdo je kurátor s číslem 10? Právě nahrávám skoro celé portfolio na Pond a největší vyhazovač je kurátor 10. Ne že bych si myslel, že ta moje tvorba je geniální, ale vyhazuje i věci, které přijaly skoro všechny fotobanky.

Mi na Pondu vyhodili bestselery z jiných fotobank. :lol: A pak mi přijali fotky, u kterých jsem váhala, jestli je mám vůbec nahrát. :lol: Nevím na čem tam jedou, ale musí to být síla. Jinak i zatracované Most Photos je pro mě lukrativnější.
Myšice

IP: 188.175.51.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 4. říjen 2015 11:20

Ptal jsem se P5 proč nepřijímají dobré fotky. Odpověděli, že moc dobře znají své zákazníky a moc dobře vědí co ti zákazníci chtějí: přirozené a správně ostré fotky.

Takových na SS prodám pět do roka, inho nemá smysl tam nahrávat
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 4. říjen 2015 11:47

KONEČNĚ!!! (Ale lovit ty duplicity bude masakr)

Vážení Vector přispěvatele,

Chtěli jsme, aby se na chvíli vás aktuální informace o několika změnách týkajících Vaše vektorové ilustrace obrázky na Pond5.

Vzhledem k populární žádost, jsme nedávno vydala funkci, která automaticky generuje více rastr (.jpg) verze nahraného vektoru (.eps) soubor, který chcete prodávat vedle ní rámci stránky položky, jak jste si možná všimli na některý z vašich on-line vektorových položky ,

Nové rastrové verze!
Image1

Zatímco vřele přijat, někteří umělci až do tohoto bodu nahrajete stejný obrázek dvakrát - jednou v JPG a jeden ve formátu EPS formátu - ve dvou samostatných položce obrázky jako strategie pro zvýšení prodeje. Bohužel, pokud jste jedním z těchto umělců, to znamená, že teď mají stejná JPG obrázky sedí v 2 zcela jinou položku ID, protože nové .jpg soubory připojené k vektoru nyní duplikovat původní .jpg soubory nahrané jako samostatná položka.

Zde je příklad toho, co kupující mohl vidět právě teď:

Ilustrace Nahrál jako JPG
Stejný obrázek Nahrál jako EPS

Image2

Image3

Jak vidíte, má 2 položky se stejným jpg obrázku může splést kupujících.

Pokud to zní, jako jste vy, my žádáme, abyste prosím, podívejte se prostřednictvím vašich položek a brát v režimu offline všechny duplicitní položky ID, které neobsahují soubor .eps, vyčistit duplicity a zaměřit se na své prodeje.

Na další notu, chtěli jsme také zmínit nové ovládací prvky pro automatické cen těchto downconverted soubory jpg, nalezený v dolní části stránce Nastavení účtu.

Image4

Naše doporučení je, že vám cenovou je na doporučených cenách Vytvořili jsme si pro vás a klikněte na tlačítko "Odeslat", ale nakonec, volba je na vás, jako vždy. Díky, a jako vždy, prosím, neváhejte se na nás obrátit s případnými dotazy.

Uvidíme se na těchto stránkách,
Pond5 Crew
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 13:40

Jo, tenhle mail mi přišel taky. Jestli jsem to dobře pochopila, tak se mají nahrávat už jen eps - to je pohodička. Ale abych odchytávala duplicity z dřívějška, to mě může mít každý rád. Neprodalo se tam za asi 3 měsíce ani ň, takže se na to můžu - víte co...
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 14:41

A další věc, která mne napadla, jsou keywordy. Nenapadá mne rozumné řešení, jak je dostat do epsu. Abych je vkládala ručně, tak to by mi musela ta fotobanka vydělávat.
shalom3

Příspěvekod Ravennka » 4. říjen 2015 14:42

Vektory se na Pond posílají v zipu jako třeba na Fotolii ;) jenom pak v administraci zaškrtáš co chceš odeslat a "send to curator" a fertig ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 16:33

Ravennka píše:Vektory se na Pond posílají v zipu jako třeba na Fotolii ;) jenom pak v administraci zaškrtáš co chceš odeslat a "send to curator" a fertig ;)

Jasně, to tak bylo, ale podívej na ten mail, co sem dala Lenka. Tobě to nepřišlo?
shalom3

Příspěvekod Ravennka » 4. říjen 2015 16:52

Já to četla, teď podruhé a nevidím tam nic o tom, že by se vektory měly nově nahrávat nějak jinak... (dneska jsem nahrávala klasicky, žádný problém). Tam jde o to,že nemáš nahrávat jednou vektor (zip) a pak ještě jednou to stejné jako jpg... (ale možná jsem jenom slepá, nebo nechápu dobře ten translator :D)

Nicméně ne, nepřišlo :D mi tyhle maily nechodí snad odnikud (krom SS)... takže všechno vím jako poslední :lol:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Pond5