Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Lenka » 4. říjen 2015 17:16

Mě to chodí do hromadný pošty. A je to přesně o tom, na podávání se nic nemění, ale lidi jako Panda už nemusej nahrávat všechno dvojmo (já jsem to asi po dvou měsících vzdala pro nízkou efektivitu - ale taky mám větší podíl vektorů v portfoliu než Panda - a míň videa) :)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 17:17

Ravennka: Aha, tak anglicky je to takto - viz níže. Obrázky jsem tam nedávala, ale to snad nevadí. Možná jsem to špatně pochopila, že se jako má nahrát jen eps a ty jpg se z toho vytvoří samy. Já jsem dosud také nahrávala jen zipy (jpg+eps), jako do jiných fotobank a nenapadlo mne, že bych to jpg nahrála ještě jednou samostatně.

Dear Vector Contributor,

We wanted to take a moment to update you on a few changes concerning your vector illustration uploads at Pond5.

Due to popular request, we recently released a feature that automatically generates multiple raster ( .jpg) versions of an uploaded vector ( .eps) file to sell alongside it within an item page, as you might have noticed on any of your online vector items.
While warmly received, some artists up to this point have uploaded the same illustration twice -- one in .jpg and one in .eps format -- in two seperate item uploads as a strategy to increase sales. Unfortunately, if you’re one of these artists, this means you now have the same .jpg images sitting in 2 entirely different item IDs, as the new .jpg files attached to the vector now duplicate the original .jpg files you uploaded as a separate item.

Here's an example of what a buyer could see right now:

---obrázek---
If this sounds like you, we urge you to please look through your items and take offline any duplicate item IDs that do not contain the .eps file, to clean up duplicates and focus your sales.

On another note, we also wanted to mention new controls for the auto-pricing of these downconverted jpg files, found at the bottom of your account preferences page.

Our recommendation is that you price them at the suggested prices we’ve set for you and click “Submit”, but ultimately, the choice is yours, as always. Thanks, and as always, please don’t hesitate to contact us with any questions.

See you on the Site,
The Pond5 Crew
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 4. říjen 2015 17:23

Jo jak píše Ravennka - vektory se nahrávají EPS+JPG v ZIP, to se nemění. Protože se vektory dříve nenabízely i v rastrové verzi, nahrávali jsme JPG ještě i samostatně a v portfoliu tak byly 2 verze obrázků (rastrová a vektorová) - podobně jako se to dříve muselo dělat na ShutterStocku (když se chtělo prodávat EPS i JPG verzi). Teď se už bude rastrová verze generovat automaticky z vektoru. Tak jsem teď rušil u sebe rastrové verze obrázků, naštěstí jsem neměl moc (jen asi 30 párů), ale chudáci co toho měli více.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 18:05

Aha, díky všem za vysvětlení, to jsem si oddychla. Tak to se mě tedy v tom případě nijak netýká, já tam nahrávám asi 3 měsíce, vždycky jen zipy.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 4. říjen 2015 18:57

PandaWild píše:Jo jak píše Ravennka - vektory se nahrávají EPS+JPG v ZIP, to se nemění. Protože se vektory dříve nenabízely i v rastrové verzi, nahrávali jsme JPG ještě i samostatně a v portfoliu tak byly 2 verze obrázků (rastrová a vektorová) - podobně jako se to dříve muselo dělat na ShutterStocku (když se chtělo prodávat EPS i JPG verzi). Teď se už bude rastrová verze generovat automaticky z vektoru. Tak jsem teď rušil u sebe rastrové verze obrázků, naštěstí jsem neměl moc (jen asi 30 párů), ale chudáci co toho měli více.

Kolega, PandaWild, hezky a výstižně shrnul důležité informace z mailu. Díky. :)
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

Příspěvekod basti » 5. říjen 2015 17:45

Chválím: Schvalování za 2 dny, opravdu super!

Nechválím: 13 z 23 fotek vyhozeno jako blurry - stejné fotky schváleny na 6 dalších fotobankách. U některých můžeme diskutovat, u některých naprosto jasná blbost. Nevím jestli jsou manýry SS a dalších ohledně nesmyslného vyhazování fotek právě hodné následování...
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod Návštěvník » 5. říjen 2015 18:40

proč by fotky přijímali, když je neprodávají? ;-)
Návštěvník

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod thor83 » 5. říjen 2015 19:16

2 dny na shválení fotek hezký no já už čekám víc jak 14 dní na schválení videa . Asi mají jiný priority :oops:
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 6. říjen 2015 08:16

basti píše:Nechválím: 13 z 23 fotek vyhozeno jako blurry - stejné fotky schváleny na 6 dalších fotobankách. U některých můžeme diskutovat, u některých naprosto jasná blbost. Nevím jestli jsou manýry SS a dalších ohledně nesmyslného vyhazování fotek právě hodné následování...

Pokud máte pocit, že vaše fotky byly zamítnuté neprávem nebo nevíte proč zamítáme (proč ji zamítáme prýávě třeba na blurry), nebojte se napsat buď na

1) Ellie na support na Support@pond5.com
2) Mě na radek@pond5.com
3) Uvést sem v příspěvku i svůj username na Pondu (jinak nemáme jak fotky dohledat :))
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 6. říjen 2015 08:21

thor83 píše:2 dny na shválení fotek hezký no já už čekám víc jak 14 dní na schválení videa . Asi mají jiný priority :oops:

Fotky a videa schvalují dva různé týmy a i u videí se snažíme stáhnout waiting time nejlépe taky na dva dny. :)
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

PředchozíDalší

Zpět na Pond5