Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Petr.8 » 4. listopad 2015 20:13

Minulý měsíc jsem přesáhl na 123rf víc než 50 dolarů. Bude to moje první výplata z této fotobanky. Jak to funguje? Taky odesílají částky kolem 15.? A v zisku se potom zase objeví nula nebo kde si to můžu potom zkontrolovat, že se částka odečetla? Děkuji
Hodnocení: 0
Petr.8

IP: 90.179.26.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 4. listopad 2015 20:24

Odesílají to automaticky, ale nevím přesně kdy, někdy okolo půlky měsíce. V tabulce zůstatek zisku se to odečte a zůstane tam jen zisk za aktuální měsíc.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod PandaWild » 4. listopad 2015 20:29

Výplata se pak objeví na stránce Earnings dole v tabulce "Payment received from 123RF".
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod thor83 » 7. listopad 2015 12:39

Při uploudu videa na 123rf je kolonka cenová úroveň v1 v2 v3 to je jako na pond že si nastavím vlastní cenu ? a jde to potom změnit ?
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Miky » 7. listopad 2015 13:01

thor83 píše:Při uploudu videa na 123rf je kolonka cenová úroveň v1 v2 v3 to je jako na pond že si nastavím vlastní cenu ? a jde to potom změnit ?

Ano, lze zmenit kdykoliv. Ale kazda zmena ceny se pro zakazniky na webu projevi az za 7 dni.
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod vikinek » 9. listopad 2015 15:11

Ahoj všem. Jsem tu novy a náhodu sem se dostal na stránky Petra ( admina) což musím říct ze sou perfektní a hlavně mě dali návod jak si přilepšit k invalidnímu důchodu což mám 3500 korun což uzná každý ze je to opravdu málo. Hledal sem na netu již několik let nějakou práci na pc ale nic než samé podvody sem nenasel. Až teď tyto stránky za což mu velice děkuji. Tak sem si rek že bych to mohl zkusit a začal všechno pročítat neboť se amatérsky zajímám léta o frafiku a celkem dobře maluji , že bych to mohl taky zkusit. Pak sem se dostal sem na toto forum a poctivě jsem ho skoro celé přečetl.
Tím sem se ale dostal do rozpaků zdali má vůbec cenu se do toho vůbec pustit. Je mě 57 let a co bylo tu psáno je na léta budovaní portfolia u tech fotobank a finanční zisky velice nejisté. Nevím jak se rozhodnout. Proto bych se rád zeptal na váš názor těch zkušenějších. Děkuji.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 9. listopad 2015 15:21

Za pokus nic nedáš a i kdyby ti to dělalo měsíčně 500,- kaček, tak je to dobré přilepšení, ne? ;) Spíš počítej s tím, že když vybuduješ trochu slušné portfolio, tak ti to za rok - dva bude dělat víc, než je ten důchod ;)

Ale jak to je s odvody (sociální a zdravotní) to netuším...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod -Tereza- » 9. listopad 2015 15:51

Ahoj, tady je k tomu přehledný článek http://www.ipodnikatel.cz/Podnikam-jako ... ekazi.html zálohy jako inv. důchodce první rok platit nemusíš, takže za zkoušku nic nedáš. Pokud budeš nahrávat pravidelně, tak se na pár tisíc za měsíc dříve či později dostaneš, uvidíš, jak tě to bude bavit.
-Tereza-

IP: 94.112.150.1xx

Příspěvekod vikinek » 10. listopad 2015 13:26

Děkuji vám holky za podporu a hlásím ze jsem udělal par registraci u fotobank a poslal obrázky. Obrázky sem na rychlo sesmolil nové protože všechno co sem mel sem o to přišel odešel mi HD a tím přišel o celou tvorbu takže začínám úplně od začátku.Obrázky sem namaloval ručně myší v corelu štětci udělal z nich požadovanou fotku v jpg a poslal. Jenže dnes mi přišlo zamítnuti kterému vůbec nerozumím. Bigstock mi píše toto jako důvod zamitnuti: Reason: POOR POST PROCESSING: Quality issues from techniques done in post-production could . Na Fotolii ty samé obrázky prošli a přijali je krom jednoho co sem tam nějak nahrál nedopatřením. Možna sem je měl poslat ve formátu EPS a jpg jen nevím jakej rozměr má mít náhledove jpg Bigstocku nějak sem to tam nenašel. Ono se strašně špatně něco opravuje když člověk neví co má opravit. Pokud by někdo věděl co s tím a poradil bubu velice rad a přeji všem moc krásný den.
vikinek

Příspěvekod Anika » 10. listopad 2015 14:25

S tím bigstockem si zatím hlavu nelam, tam jsou stejně malé výdělky. Sice nevím, co jim podle té hlášky vadí, ale to se časem poddá. Pokud to přijali na fotolii, tak to je dobré.
Teď mě napadá - při exportu do jpg máš nastavenou nejvyšší kvalitu? Možná tam vznikly nějaké artefakty nebo ošklivé linie a vadí jim to.
Co se týče rozměrů jpg (náhled jpg k vektoru), největší požaduje fotolie, minimálně 15 Mpx a kratší strana 3000px (takže třeba 3000x5000, 4000x4000 a podobně), a to stačí i všude jinde.
Klidně sem dej ukázku, třeba někdo bude vědět, co je tam za problém.
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse