vikinek píše:jak je člověk zvyklý na jiný program tak je to fakt hodně těžký.
Takhle jsem vzdala Inkscape... jsem si myslela, že když se budu v práci, tak alespoň sem tam udělám nějaký čudlík, nebo něco jednoduchého a měla jsem chuť to hodit z okna
vikinek píše:jak je člověk zvyklý na jiný program tak je to fakt hodně těžký.
| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:vikinek píše:jak je člověk zvyklý na jiný program tak je to fakt hodně těžký.
Takhle jsem vzdala Inkscape... jsem si myslela, že když se budu v práci, tak alespoň sem tam udělám nějaký čudlík, nebo něco jednoduchého a měla jsem chuť to hodit z oknaNic nebylo tam, kde to mělo být, nic nefungovalo správně... no děs
pondělí píše:Z Paypalu přijde žádost na mBank na 50 Kč. Z mBank se to zašle elektronicky na Paypal a tam se to objeví jako příjem. Tím je účet potvrzen.
shalom3 píše:Ono je to spíš o tom, naučit se vždycky s tím dotyčným programem pořádně. Dneska není problém najít mnoho tutoriálů a videí k jakémukoli programu. Já také zkusila AI, některé věci se dělají úplně stejně jako v Corelu a jiné jsem pracně hledala. Mimochodem si vzpomínám, že jsem nepřišla na to, jak naprosto jednoduše vystředit více objektů na sebe, nejlépe pomocí nějaké klávesové zkratky. Prozradí mi to někdo?
vikinek píše:Já ti sice neporadím ale když už to máš ozkoušené co se ti zdá lepší Corel nebo Ilustrátor ale asi si zůstala u Corelu viď? Já asi dopadnu stejně protože to prostředí mě vůbec nesedí. Ten Corel je přeci jen přehlednější no prostě jsme na něj zvyklý a to je celé. Já mohl malovat pro jednu firmu na trika blbiny ale měli zvláštní požadavek to malovat jen ve Photoshopu což pro mě bylo naprosto nepřijatelné tak sem to odmítl tam sem to taky zkoušel ale moc se toho tam nedá namalovat Photoshop je opravdu jen na fotky a slabé kreslení spíš retušovaní ale namalovat v něm vystínovanou postavu fakt neumím.
Ravennka píše:Na druhou stranu, když jsem neuměla s ničím, tak jsem zkoušela Gimp a Photoshop... s Gimpem jsem se trápila a nic nechápala, Photoshop byl takový krásně intiutivní... asi mám myšlení lidí od Adobe
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.