Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 26. prosinec 2015 17:28

Možná by se hodila funkce "Nájemní kupec", kterému se bude platit aby skupoval naše obrázky a tím se zvedala jejich pozice v žebříčcích. A možná že ruské fabriky mají i tuto funkci zajištěnou.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod vikinek » 26. prosinec 2015 17:34

Bananaboy píše:Dnes je úplne smrteľná kombinácia najslabšieho dňa v týždni (sobota) + Vianoce a podľa toho to aj tak vyzerá. :(

Ale arabi kupují ty prošlapené koberce pořád nějak i dneska. :D :D :D
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod AdrianR » 26. prosinec 2015 17:42

vikinek píše:
Bananaboy píše:Dnes je úplne smrteľná kombinácia najslabšieho dňa v týždni (sobota) + Vianoce a podľa toho to aj tak vyzerá. :(

Ale arabi kupují ty prošlapené koberce pořád nějak i dneska. :D :D :D

Ahoj. Pošleš prosím link na tvoju fotku vo fotoarabia? Prosím ako dlho u nich trvá schvalovanie. Ďakujem :)
AdrianR

Příspěvekod sedmicka7a » 26. prosinec 2015 17:52

já včera 1 (SS) prodej a dnes zatím 3 (vše FT - subs) :) . Začátek měsíce byl silný, hned 1. 12. na FT prodej za 3.3 $ a celý ten 1. a 2. týden byl všude v podobném duchu, ale týden před Vánoci se úplně přestalo prodávat :oops: a 1. prodej od té doby byl včera. Ikdyž byla týden s prodeji pauza tak na FT je to nejlepší měsíc za rok a 1/4 co tam jsem a je to taky nejvyšší výdělek na 1 fotobance za 1 měsíc (předtím ho držel IS loňským prosincem, ale s 3x nižším RPD) :) . Celkově se FT v posledních měsících zvedá, měla sice ze všech top fotobank (kromě DT - víc jak rok nic a nevěřím, že se tam ještě někdy něco prodá) nejpomalejší rozjezd, ale poslední 2 měs. je 1. 8-)
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod vikinek » 26. prosinec 2015 17:53

AdrianR To kupují na SS a na arabice to trvá několik týdnu a fotky musí byt vyloženě arabské jinak ti je nevezmou máš to tam jasně napsané na jejich stránkách.
http://www.shutterstock.com/portfolio/s ... hod=newest a fotky sou zde jen sou pak upravené přímo pro ně a jak to je mé tajemství na to si musíš přijít sám. :D :D :D
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 26. prosinec 2015 20:49

Ad stěžování na dnešní chabou prodejnost... taky to mám o prsa. A pochybuju, že by to bylo nějak razantně u někoho jinak ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 26. prosinec 2015 22:28

Tak hurá! Konečne naskočil aspoň jeden predaj na Shutterstocku. A dokonca On Demand za 2,85 USD. Fuj to bolo ale zase tesné!
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 27. prosinec 2015 09:16

No, tak do rána se trochu urodilo, ale teda na Banana to zase nemá :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod cristophotography » 27. prosinec 2015 14:57

Má někdo zkušenost s nějakou fotobankou kde by bez problému přijímali fotky lidí z ulice (editorial) které mají občas horší kompozici a nějaký menší ořez u některých trochu šumu nebo lehké neostrosti. Budu je nahrávat i na shutterstock a na další fotobanky, ale zajímalo by mě jestli je nějaká fotobanka která takové snapshoty z ulice bere v pohodě. Zatím jsem zkoušel nahrát 1. fotku na shutterstock,
která je z toho mého street stacku jedna z těch lepších fotografii a zamítli ji, takže předpokládám že mi přijmou na těchto velkých fotobankách nějakých 10-20% fotek, tak abych neklíčoval
fotky hodiny zbytečně i když je asi stejně dodělám když už jsem začal. Díky
cristophotography

IP: 178.77.234.2xx

Příspěvekod sedmicka7a » 28. prosinec 2015 20:07

Tak v posledních dnech kreslím jahody, maliny a ostružiny, koukám na šutr, jestli to má vůbec cenu a v jakým stylu jsou. Včera jsem hledala maliny a hned nahoře vylezlo tohle, říkala jsem si, že bych taky takhle chtěla umět stínovat ikdyž v inkscape to moc nejde :oops: v AI to šlo líp (ale tohle bych stejně nezvládla, navíc to musí být strašná piplačka) a dneska hledám ostružiny a nahoře vyjela stejně vystínovaná ostružina, tak jsem rozklikla na portfolio a autorka je z Čech :shock: .

... strašná piplačka

nerada dělám složitý věci, protože pak už ztrácím trpělivost a motivaci to dodělat, včera mi stačilo u tý jahody dělat každý semínko a jeho okraj zvlášť (je to i s barvama dělaný podle fotky) .
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse