Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod vikinek » 30. leden 2016 23:47

host píše:Ahoj, nic ve zlem, ale radit se s profikem co stavi veci na produktech tretich stran neni idealni napad ;) pokud chces poradne reseni, tak si nech udelat stranky na miru od firmy s vlastnim resenim a ne ohnutym univerzálem. Samozrejme to bude za jine castky, komplet bych odhadoval od 40k+.

Já se nezlobím naopak sem rád že to píšeš jenže mě jde jen o malinké stránky s vlastním prodejem a dávat do nich 40 k se mě fakt nechce mám dobrého kamoša co nato dělá vysokou školu ale právě dodělává vyšku a nemá nato čas jinak už bych to měl v hromadě. Umě je to jen otázka času a budu mít stránečky jak lusk. :lol: :lol: :lol:
Hodnocení: 0
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 00:00

E-shop opravdu na míru většinou není hotový za měsíc a ta částka bývá o něco vyšší ;)

Tohle mi osobně přijde jako šití horkou jehlou, ale proti gustu žádný dišputát 8-)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 00:07

Ravennka jak to že ještě nespíš? Podívej kolik je hodin. Já si připadám jak u tatarů tak znova neřeším e-shop ten už mám dávno hotový řeším bezpečnost stahování obrázku a jejich náhledy. :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 00:17

Jasně, obrázky vůbec nepatří do e-shopu ;) nicméně v principu spíš šlo o to, že mi i takovej vlastně "easy peasy" e-shop (nemusíš tam vlastně řešit nic složitýho, máš akorát hafo produktů v jedné variantě) přijde trochu rychle zbastlenej; navíc od někoho, kdo tvrdí, že nic neumí a všechno se učí za pochodu... hele, není Tvé původní jméno náhodou Jára Cimrman? ;) Ale já ti to neberu, přeju ti to. Chci tím nenápadně naznačit, že se třeba za půl roku může narazit na něco, co by to do toho webu chtělo a budeš to muset celý přebastlit, protože v současném stavu to zkrátka nejde. Jenom taková noticka k zamyšlení...

A s tím spaním - víš jak, čert nikdy nespí... a kam čert nemůže, tam nastrčí bábu :twisted:
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 00:23

ale ty nejsi čertík ale ale andílek neeee?
vikinek

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 00:27

Jo a ještě ti něco řeknu k tomu strašně rád se učím nové věci je to pro mě obrovská nová zkušenost výzva a díky tomu sem se naučil hodně nových věcí takže všechno je jak má být.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 00:29

Mimikry Obrázek
Ravennka

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 00:33

Ravennka píše:Mimikry Obrázek

No tak vidíš že s čertíkem to nemá nic společného jedině že by si byla padlý anděl :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Bananaboy » 31. leden 2016 08:57

Neviem prečo si to komplikuješ. Daj tam klasický vodoznak na malé rozlíšenie obrázku a hotovo. Ono ja viem, že ti tu píšu, že vodoznak sa dá odstrániť, ale to ešte neznamená, že ho všetci aj odstraňovať budú. Na fotobankách sú tiež iba obyčajné vodoznaky a normálne sa súbory predávajú. ;)
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod anna » 31. leden 2016 09:56

vikinek píše:Já si připadám jak u tatarů tak znova neřeším e-shop ten už mám dávno.

A máš v tom e-shopu ošetřenou problematiku DPH při prodeji zákazníkům ze zemí Evropské unie? V té oblasti byly minulý rok dost podstatné změny.
anna

IP: 109.231.160.xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse