vikinek píše:No to bych tímto způsobem měl vyřešeno natotata jenže já bych si mooooc přál mít velké náhledy aspoň 1000x1000 a bez vodoznaku protože na obrazech je to strašně rušivé já vím že jsem divný a že pořád chci něco složitého a je docela dost možné že to udělám přesně jak píšete malý náhled vodoznak ale ještě se nevzdávám a pořád hledám nejvhodnější řešení mám několik možností a dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován takže v okamžiku stáhnutí printu nebo zkopírování s cache prohlížeče nebo stažení zdrojového kódu obrázku místo obrázku dostane ip ban.
Vikínku to snáď nemyslíš vážne s tým varovaním? To si robíš srandu nie? Svoje stránky musíš chápať ako svoju vizitku. E-shop musíš chápať ako normálny, kamenný obchod. Keby si mal kamenný obchod a stál v ňom za pultom to by si tiež zákazníkov, ktorí by vchádzali do obchodu už vo dverách uzemnil hláškou aby sa neopovážili kradnúť? No to by ti tých zákazníkov asi moc neostalo.

Každý by sa už vo dverách otočil a išiel ku konkurencii. Veď tým varovaním vlastne urobíš z každého návštevníka potencionálneho zlodeja.
A na náhľady 1000x1000 pixelov tiež radšej zabudni. Môžeš to ošetriť ako chceš, je plno programov ktorými sa to bude dať obísť a obrázky stiahnuť. Nikdy nebudeš mať 100% istotu.