Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 20:50

Já myslím, že všichni si rádi počkají na tvou finální verzi stránek, až je pustíš do světa ;) nikdo na tebe nespěchá.. jen si hrej =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 31. leden 2016 21:05

vikinek píše:No to bych tímto způsobem měl vyřešeno natotata jenže já bych si mooooc přál mít velké náhledy aspoň 1000x1000 a bez vodoznaku protože na obrazech je to strašně rušivé já vím že jsem divný a že pořád chci něco složitého a je docela dost možné že to udělám přesně jak píšete malý náhled vodoznak ale ještě se nevzdávám a pořád hledám nejvhodnější řešení mám několik možností a dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován takže v okamžiku stáhnutí printu nebo zkopírování s cache prohlížeče nebo stažení zdrojového kódu obrázku místo obrázku dostane ip ban.

Vikínku to snáď nemyslíš vážne s tým varovaním? To si robíš srandu nie? Svoje stránky musíš chápať ako svoju vizitku. E-shop musíš chápať ako normálny, kamenný obchod. Keby si mal kamenný obchod a stál v ňom za pultom to by si tiež zákazníkov, ktorí by vchádzali do obchodu už vo dverách uzemnil hláškou aby sa neopovážili kradnúť? No to by ti tých zákazníkov asi moc neostalo. :lol: Každý by sa už vo dverách otočil a išiel ku konkurencii. Veď tým varovaním vlastne urobíš z každého návštevníka potencionálneho zlodeja.

A na náhľady 1000x1000 pixelov tiež radšej zabudni. Môžeš to ošetriť ako chceš, je plno programov ktorými sa to bude dať obísť a obrázky stiahnuť. Nikdy nebudeš mať 100% istotu.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 21:05

anna píše:Prosím tě, tak se jí jen zeptej, jestli ví, co je to MOSS. Pokud to neví, tak si od ní v tomto případě radit nenechej nebo ji zaúkoluj, ať si to nejdřív pořádně nastuduje. Než něco oficiálně rozjedeš.

Ví to velice dobře pracuje u holandské firmy která má několik e-shopu po cele Evropě a s tímto problémem se potýkají celkem úspěšně již rok. Teď se mi právě směje že sem na tom ještě nevydělal ani centík a samozřejmě to má ošefované kdybych náhodou nějakou tu korunu přeci jenom vydělal. :lol: :lol: :lol:
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 31. leden 2016 21:11

Vikinek, jsi koření tohodle fora, kdybys tu nevystupoval, tak bych to snad už přestal číst.
Host

IP: 80.188.68.2xx

Příspěvekod anna » 31. leden 2016 21:14

vikinek píše:
anna píše:Prosím tě, tak se jí jen zeptej, jestli ví, co je to MOSS. Pokud to neví, tak si od ní v tomto případě radit nenechej nebo ji zaúkoluj, ať si to nejdřív pořádně nastuduje. Než něco oficiálně rozjedeš.

Ví to velice dobře pracuje u holandské firmy která má několik e-shopu po cele Evropě a s tímto problémem se potýkají celkem úspěšně již rok. Teď se mi právě směje že sem na tom ještě nevydělal ani centík a samozřejmě to má ošefované kdybych náhodou nějakou tu korunu přeci jenom vydělal. :lol: :lol: :lol:

¨
tak super, jsi v nejlepších rukách :)
anna

IP: 109.231.160.xx

Příspěvekod IM_foto » 31. leden 2016 21:15

vikinek píše:Ví to velice dobře pracuje u holandské firmy která má několik e-shopu po cele Evropě a s tímto problémem se potýkají celkem úspěšně již rok

Tak spon ze vsichni okolo tebe vsechno vedi, protoze ty si podle utrousenych mouder dostal k vanocum prvni pocitac a ted objevujes svet.
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 21:20

Nehledě na to, kolik tu dostal rad, ale k problémům účetnictví, které tu někteří řeší, jeho paní troškou nepřispěje... :?
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod host » 31. leden 2016 22:00

Tak ze stránek vikinka už jsem stáhl spoustu obrázků a prodávají se na fotobankách vcelku dobře :D
host

IP: 46.135.55.xx

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 22:15

IM_foto píše:
vikinek píše:Ví to velice dobře pracuje u holandské firmy která má několik e-shopu po cele Evropě a s tímto problémem se potýkají celkem úspěšně již rok

Tak spon ze vsichni okolo tebe vsechno vedi, protoze ty si podle utrousenych mouder dostal k vanocum prvni pocitac a ted objevujes svet.

Když já stavěl první pc tak ty si možná ještě nebyl ani na světe to bylo tak kolem roku 1975 pak vyšlo atri amiga pak 386 a pak pentium až po dnešní 12 jadra. To že si neumíš pokecat to že si tu každý chrání své soukromí je jen vaše věc. Když se podíváš tady nahoru tak je tam napsané Kecy v kleci to znamená aspoň pro mě že v této místnosti si každý může říci co uzná za vhodné ale nedává to nikomu právo aby tady někdo někoho urážel viď Ravennko?
vikinek

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 22:18

host píše:Tak ze stránek vikinka už jsem stáhl spoustu obrázků a prodávají se na fotobankách vcelku dobře :D

Žádnou ameriku si neobjevil všechno co tam je je free.
vikinek

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse