Nájdite si svoje fotky na Webe

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Nájdite si svoje fotky na Webe

Příspěvekod PandaWild » 13. únor 2016 13:59

Docela mě překvapilo jak ty šaty vypadají pěkně a moderně. Ale on je to i dost povedený fraktál. ... Jo, poslat šaty jako kompenzaci, to by nebylo špatné. :-)
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod artus » 13. únor 2016 14:04

a ešte aj v tej ďalšej farebnej mutácii, čo tam majú :D ale originál sa mi páči viac, naozaj zaujímavé využitie.
artus

Reputace: +13

Příspěvekod sedmicka7a » 13. únor 2016 14:22

Ravennka píše:Taky tomu moc šancí nedávám, ale za pokus nic nedáš... Případně jim napiš, ať Ti pošlou alespoň ty šaty - třeba 5kusů, místo platby licence :mrgreen:

Každopádně Tě může hřát u srdce, že ty šaty vypadají moc pěkně a s trochou štěstí na ně časem někde i narazíš...

přepočítala jsem si tu cenu a stojí 150Kč :D . To by muselo být hooodně velké štěstí, když ta stránka není ani v AJ. Každopádně, zrovna tenhle fraktál se docela prodává, takže je i možný, že ho koupili v základní licenci a netuší jaká jsou pravidla užití, což je neomlouvá.

A s tím posláním šatů to není špatný nápad :). Vždycky jsem si představovala užití těhle obrázků na obrazech nebo k nějakým ezoterickým účelům, oblečení mě vůbec nenapadlo. A když jsem dala vyhledat dle obrázků přimo ty šaty, tak oni o tom obchodu a jejich šatech píšou na docela dost vietnamskejch stránkách.
+PandaWild Hodnocení: +1
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 13. únor 2016 14:27

A zkoušela jsi napsat přímo Shutterstocku - pokud si to tedy stáhli od nich? Tyhle věci by přece měla řešit ve vlastním zájmu fotobanka.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Ravennka » 13. únor 2016 14:39

Pokud by Ti ty šaty poslali (víc kusů), tak bych se o jedny "hlásila" :mrgreen:
+PandaWild, +sedmicka7a Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 13. únor 2016 14:40

To máš šťastie, že si žena. Ja by som šaty ako kompenzáciu neprijal.
Jedine, že by ich poslali aj s tou modelkou. :lol: :P
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod soim » 21. únor 2016 12:04

PandaWild píše:To je hezké na těch šatech. Jen ta licence není hezká, ale nevím zda s nimi někdo něco udělá, když je to nějaké Ho Chi Minhovo město ve Vietnamu.

IMHO tam mají všechno formou moc-up, takže ještě je šance, že až si to doopravdy někdo koupí a budou to tisknout na látku, tak taky koupí nějakou pořádnou licenci.
soim

Reputace: +44

Příspěvekod shalom3 » 21. únor 2016 12:59

sedmicka7a píše:
Ravennka píše:Taky tomu moc šancí nedávám, ale za pokus nic nedáš... Případně jim napiš, ať Ti pošlou alespoň ty šaty - třeba 5kusů, místo platby licence :mrgreen:

Každopádně Tě může hřát u srdce, že ty šaty vypadají moc pěkně a s trochou štěstí na ně časem někde i narazíš...

přepočítala jsem si tu cenu a stojí 150Kč :D . To by muselo být hooodně velké štěstí, když ta stránka není ani v AJ. Každopádně, zrovna tenhle fraktál se docela prodává, takže je i možný, že ho koupili v základní licenci a netuší jaká jsou pravidla užití, což je neomlouvá.

A s tím posláním šatů to není špatný nápad :). Vždycky jsem si představovala užití těhle obrázků na obrazech nebo k nějakým ezoterickým účelům, oblečení mě vůbec nenapadlo. A když jsem dala vyhledat dle obrázků přimo ty šaty, tak oni o tom obchodu a jejich šatech píšou na docela dost vietnamskejch stránkách.

No vidíš, já jsem si zase vždycky představovala, že takové fraktálové šaty by nebyly špatné. Jenže na trhu se prakticky nevyskytují, ojediněle se dá kápnout na nějakou metráž v tom stylu. Držím palce, abys z toho měla taky aspoň něco ;) , když už ten fraktál takhle využili. Vůbec by nebyla od věci nějaká fotobanka, která by se zaměřila na textilní design, bylo by to pak snadněji možné kontrolovat, co se týká prodejů.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod dnyvlt » 11. březen 2016 09:23

Super obrázek, klobouk dolů. Takhle si představuji boj s kvantitou - excelentní kvalita. Jak moc se to prodává?
dnyvlt

Reputace: +6

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse