| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:Taky tomu moc šancí nedávám, ale za pokus nic nedáš... Případně jim napiš, ať Ti pošlou alespoň ty šaty - třeba 5kusů, místo platby licence![]()
Každopádně Tě může hřát u srdce, že ty šaty vypadají moc pěkně a s trochou štěstí na ně časem někde i narazíš...
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
| +PandaWild, +sedmicka7a | Hodnocení: +2 |
PandaWild píše:To je hezké na těch šatech. Jen ta licence není hezká, ale nevím zda s nimi někdo něco udělá, když je to nějaké Ho Chi Minhovo město ve Vietnamu.
sedmicka7a píše:Ravennka píše:Taky tomu moc šancí nedávám, ale za pokus nic nedáš... Případně jim napiš, ať Ti pošlou alespoň ty šaty - třeba 5kusů, místo platby licence![]()
Každopádně Tě může hřát u srdce, že ty šaty vypadají moc pěkně a s trochou štěstí na ně časem někde i narazíš...
přepočítala jsem si tu cenu a stojí 150Kč. To by muselo být hooodně velké štěstí, když ta stránka není ani v AJ. Každopádně, zrovna tenhle fraktál se docela prodává, takže je i možný, že ho koupili v základní licenci a netuší jaká jsou pravidla užití, což je neomlouvá.
A s tím posláním šatů to není špatný nápad. Vždycky jsem si představovala užití těhle obrázků na obrazech nebo k nějakým ezoterickým účelům, oblečení mě vůbec nenapadlo. A když jsem dala vyhledat dle obrázků přimo ty šaty, tak oni o tom obchodu a jejich šatech píšou na docela dost vietnamskejch stránkách.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.