Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Marek77 » 6. duben 2016 13:01

Ten vektor, pri ktorom akože chcú reference image, je len recyklovaný iný vektor, ktorý presiel bez problémov. Je tam použitý jednoduchý background vytvorený pomocou mesh tool. Za 5 min som ho mal vytvorený len tak bajočko. A kľúčové slová som použil skoro presne také isté ako pri tom pôvodnom vektore. To akože odkiaľ mám vziať reference image pre vymyslený background. :?
Hodnocení: 0
Marek77

Reputace: +7

Příspěvekod Ravennka » 6. duben 2016 13:08

Marek77 píše:To akože odkiaľ mám vziať reference image pre vymyslený background. :?

Načárej na papír pastelkama +/- tak zhruba ty barvičky tak, jak to máš v tom meshi ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Marek77 » 6. duben 2016 13:10

Ravennka píše:
Marek77 píše:To akože odkiaľ mám vziať reference image pre vymyslený background. :?

Načárej na papír pastelkama +/- tak zhruba ty barvičky tak, jak to máš v tom meshi ;)

No asi to tak budem musieť urobiť. Neskutočné. Díky za radu. ;)
Marek77

Příspěvekod MarekK » 6. duben 2016 13:29

Marek77 píše:Moje včera nakopírované vektory dostal na schválenie asi nejaký pako. Všetko zamietol z rovnakého dôvodu. Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.. Prvýkrát sa mi to stalo. A jeden vektor bol zamietnutý z dôvodu: Reference Image -- A reference image is required for this image. :D Lenže ja som to nekreslil podľa žiadneho referenčného obrázka. :shock:

He, kvůli titles mi vyhodili taky 6 z 10 obrázků v pondělí. Přitom popis je správnej a nejsou to žádné výmysly--
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod Marek77 » 6. duben 2016 13:31

MarekK píše:
Marek77 píše:Moje včera nakopírované vektory dostal na schválenie asi nejaký pako. Všetko zamietol z rovnakého dôvodu. Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.. Prvýkrát sa mi to stalo. A jeden vektor bol zamietnutý z dôvodu: Reference Image -- A reference image is required for this image. :D Lenže ja som to nekreslil podľa žiadneho referenčného obrázka. :shock:

He, kvůli titles mi vyhodili taky 6 z 10 obrázků v pondělí. Přitom popis je správnej a nejsou to žádné výmysly--

Začínam mať pocit, že cenzor berie lacné drogy. :D
Marek77

Příspěvekod MarekK » 6. duben 2016 13:33

Marek77 píše:
MarekK píše:

Začínam mať pocit, že cenzor berie lacné drogy. :D

Nebo měl dovolenou a potřebuje dohnat počet zrevidovaných obrázků, tak aby dostal odměny..
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod Ravennka » 6. duben 2016 14:25

Jsem si říkala, proč ten Marek trpí samomluvou... a pak koukám... vy jste 2! :shock: :lol:
+Marek77, +PandaWild, +soim Hodnocení: +3
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 6. duben 2016 15:09

Cenzor asi není jedinej, kdo něco bere. Právě se mi prodali 3 králové. http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=347165357
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 6. duben 2016 15:14

Připiš si tam do kw polygon, low, poly, polygonal ;) to nedávno docela frčelo... tak třeba to chce někdo tisknout na pohledy nebo na přání... tak kupuje teď, aby se to schválilo, vytisklo, ...
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 6. duben 2016 15:18

Ravennka píše:Připiš si tam do kw polygon, low, poly, polygonal ;) to nedávno docela frčelo... tak třeba to chce někdo tisknout na pohledy nebo na přání... tak kupuje teď, aby se to schválilo, vytisklo, ...

Ty jo, dík, já celou dobu žila v domnění, že to tam napsaný mám. :lol:

Jo vono se mi to tam nevejde... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse