| Hodnocení: 0 |
Marek77 píše:To akože odkiaľ mám vziať reference image pre vymyslený background.
Ravennka píše:Marek77 píše:To akože odkiaľ mám vziať reference image pre vymyslený background.
Načárej na papír pastelkama +/- tak zhruba ty barvičky tak, jak to máš v tom meshi
Marek77 píše:Moje včera nakopírované vektory dostal na schválenie asi nejaký pako. Všetko zamietol z rovnakého dôvodu. Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.. Prvýkrát sa mi to stalo. A jeden vektor bol zamietnutý z dôvodu: Reference Image -- A reference image is required for this image.Lenže ja som to nekreslil podľa žiadneho referenčného obrázka.
MarekK píše:Marek77 píše:Moje včera nakopírované vektory dostal na schválenie asi nejaký pako. Všetko zamietol z rovnakého dôvodu. Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.. Prvýkrát sa mi to stalo. A jeden vektor bol zamietnutý z dôvodu: Reference Image -- A reference image is required for this image.Lenže ja som to nekreslil podľa žiadneho referenčného obrázka.
He, kvůli titles mi vyhodili taky 6 z 10 obrázků v pondělí. Přitom popis je správnej a nejsou to žádné výmysly--
Marek77 píše:MarekK píše:Marek77 píše:Moje včera nakopírované vektory dostal na schválenie asi nejaký pako. Všetko zamietol z rovnakého dôvodu. Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English.. Prvýkrát sa mi to stalo. A jeden vektor bol zamietnutý z dôvodu: Reference Image -- A reference image is required for this image.Lenže ja som to nekreslil podľa žiadneho referenčného obrázka.
He, kvůli titles mi vyhodili taky 6 z 10 obrázků v pondělí. Přitom popis je správnej a nejsou to žádné výmysly--
Začínam mať pocit, že cenzor berie lacné drogy.
| +Marek77, +PandaWild, +soim | Hodnocení: +3 |
Ravennka píše:Připiš si tam do kw polygon, low, poly, polygonalto nedávno docela frčelo... tak třeba to chce někdo tisknout na pohledy nebo na přání... tak kupuje teď, aby se to schválilo, vytisklo, ...
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.