| Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:S úpravou PDF sú vždycky nervy. Spomínam si, ako som pred nejakými šiestimi rokmi upravoval jednej firme každý mesiac produktové katalógy v PDF. To som si vtedy naťahal všemožných editorov, ale ani jeden nebol dokonalý. Niektorý si nevedel poradiť s tým a iný zase s tamtým. No hrôza! Paradoxne najlepšie vtedy fungoval Foxit PDF Editor, ktorý bol v tom čase tuším ešte zadarmo. V ňom sa to PDF-ko dalo upravovať najlepšie. Teraz ho už asi ani nevyvíjajú. Nikde som ho na webe nenašiel. Len nejaký Foxit Phantom PDF, ale ten je už platený. A to, čo nešlo v editoroch som upravil jednoducho v Illustratore.Ono ten výstup z Illustratoru je trochu veliký, ale stačí to potom preuložiť v niektorom editore a veľkosť súboru to zmenší. Hovorím sú to nervy, ale keď sa nedá inak, tak si treba pomôcť ako to ide.
sedmicka7a píše:Já mám v PC Foxit PhantomPDF a nemůžu si ho vynachválit, stahovala jsem ho asi před 1-2 měsíci a zdarma
| +sedmicka7a | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.