Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 12. duben 2016 10:34

S úpravou PDF sú vždycky nervy. Spomínam si, ako som pred nejakými šiestimi rokmi upravoval jednej firme každý mesiac produktové katalógy v PDF. To som si vtedy naťahal všemožných editorov, ale ani jeden nebol dokonalý. Niektorý si nevedel poradiť s tým a iný zase s tamtým. No hrôza! Paradoxne najlepšie vtedy fungoval Foxit PDF Editor, ktorý bol v tom čase tuším ešte zadarmo. V ňom sa to PDF-ko dalo upravovať najlepšie. Teraz ho už asi ani nevyvíjajú. Nikde som ho na webe nenašiel. Len nejaký Foxit Phantom PDF, ale ten je už platený. A to, čo nešlo v editoroch som upravil jednoducho v Illustratore. ;) Ono ten výstup z Illustratoru je trochu veliký, ale stačí to potom preuložiť v niektorom editore a veľkosť súboru to zmenší. Hovorím sú to nervy, ale keď sa nedá inak, tak si treba pomôcť ako to ide. ;)
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 12. duben 2016 10:35

Jo také jak píše Ravennka, prodeje na CanStockPhoto sice slabé (20x míň než SS), ale velmi snadné nahrávání a dobrá akceptance, tak ty prodeje stojí za námahu.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod sedmicka7a » 12. duben 2016 10:47

Bananaboy píše:S úpravou PDF sú vždycky nervy. Spomínam si, ako som pred nejakými šiestimi rokmi upravoval jednej firme každý mesiac produktové katalógy v PDF. To som si vtedy naťahal všemožných editorov, ale ani jeden nebol dokonalý. Niektorý si nevedel poradiť s tým a iný zase s tamtým. No hrôza! Paradoxne najlepšie vtedy fungoval Foxit PDF Editor, ktorý bol v tom čase tuším ešte zadarmo. V ňom sa to PDF-ko dalo upravovať najlepšie. Teraz ho už asi ani nevyvíjajú. Nikde som ho na webe nenašiel. Len nejaký Foxit Phantom PDF, ale ten je už platený. A to, čo nešlo v editoroch som upravil jednoducho v Illustratore. ;) Ono ten výstup z Illustratoru je trochu veliký, ale stačí to potom preuložiť v niektorom editore a veľkosť súboru to zmenší. Hovorím sú to nervy, ale keď sa nedá inak, tak si treba pomôcť ako to ide. ;)

Já mám v PC Foxit PhantomPDF a nemůžu si ho vynachválit, stahovala jsem ho asi před 1-2 měsíci a zdarma ;)
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Bananaboy » 12. duben 2016 10:53

sedmicka7a píše:Já mám v PC Foxit PhantomPDF a nemůžu si ho vynachválit, stahovala jsem ho asi před 1-2 měsíci a zdarma ;)

Aha... takže odvolávam, čo som napísal. Ak existuje free verzia, tak je to jedine dobre. Na mňa to na ich stránke vybaflo len platené verzie, tak som myslel, že free už nie je. Naozaj je to už dlho, čo som ho používal, takže neviem, aká je situácia v súčasnosti. ;)
https://www.foxitsoftware.com/pdf-editor
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod styna » 13. duben 2016 12:59

Ahojte, prosím o radu jak pojmenovat toho "mužíčka"

Creature, monster, eggman....
Přílohy
g3271.png
g3271.png (35.04 KiB) Zobrazeno 2216 krát
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 13. duben 2016 13:01

jj, Eggman je určitě dobrý, monster a creature taky, klidně bych dala i stylized old man nebo spectacled man a Humpty Dumpty - jestli na to není copyright :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 13. duben 2016 15:11

Teda, musím si postěžovat: duben zatím vypadá na velkej propadák, oproti březnu tak 60%, ach jo. Snad se to zase rozjede. :(
+sedmicka7a Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Ravennka » 13. duben 2016 15:43

K tomu se přidávám, dneska to vypadá jak prodeje o víkendu :? Ten jeden single & other, co se zadařil, to hodně vytrhne. První cca týden to ještě vypadalo slušně, ale teď to jde fakt od 10 k 5 :(

A nevím proč, ale "úplně" se mi zastavily prodeje na Fotolii... jestli od prvního je nějaký nový systém vyhledávání a doplatila jsem na něj... klesám v ranku (už skoro o 700 míst :cry:), takže je to vyloženě u mně... tak budu doufat, že je to jenom nějaký experiment, který brzo skončí :mrgreen:

Ale ono je to asi obecně ve vzduchu, protože i na krámě co máme, je to poznat, bohužel... ale v krámě se utěšuju, že je to tím, že je před výplatou :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Sagi » 13. duben 2016 16:03

U me dubnovy SS taky velka slabota.Jeste ze aspon na Fotolii to tento tyden neklesa. :shock:
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Petr.8 » 13. duben 2016 16:16

U mě taky shutterstock hrůza, i doba schvalování je teď nějaká dlouhá, za to Fotolia a Depositphostos vydělává víc než jindy.
Petr.8

IP: 2a00:1028:96cc:6926:6587:b404:6e14:20xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse